101

Re: Vakarų kultūros tamsioji pusė

Linai>tau dar neatsibodo malti... cia kalbama apie vakarus ar apie biblija? gal redeguoki tema ir prasyk viskas is biblijos tavo zodziais? yra zmoniu kurie tiki kad yra Dievas gerai,yra ir tokiu kurie nezino kas jis.. bet cia kokia apsvieskim zmonems kas yra Dievas.. (manau tau reiktu atvaziuoti pas musu kuniga tu su juo rastum oi gera kalba..jei jis per metines bara kad mes spaklieriu nenesiojam..)sekmes toliau pamokslus sakant..

102

spaklieriu :?

103

Ačiū Vaiva. Džiaugiuosi, kad pažįsti kunigą. Aš bendrauju su kunigais ir vienuolėmis. Man jie geri žmonės, kurie atjaučia ir guodžia, kai būna sunkiau. Kartais pajuokaujame, kai būna viskas gerai. Bet Jėzaus tarnystėje patiriame dėkingumą Dievui ir tikintiesiems, kuriems stengiamės pasitarnauti tinkamai.

104

Linai> kas is to kad bendrauju ?jei tarp kunigu turiu pazistamu ir esu giedojus baznycioj? ka tai turi bendra su sia tema??????? :?  gerai galiu duoti dar viena pvz .siais metais mano draugas i kunigus isejo nes jis nuo 5klases jau zinojo kas nori buti, ir juo tikiu kad is jo bus geras kunigas kuris ne vienos kunigu taisykles nepazeis...

105

Vaiva linkiu tavo draugui tapti geru ir uoliu Dievo tarnu. Kad kuo dagiau žmonių eitų gerais keliais ir būtų gražūs vidumi...

106

Linai> ar tu kada nors grisi prie temos ??????????

107

Nesikaščiuok. Aš siūliau nusigręžti nuo vakarų mirties kultūros ir atsigręžti į Dievą, todėl nuo temos mažai nukrypstame. Aišku asmeniškumai neįtelpa, bet kaip geri pavyzdžiai ir alternatyva būti Dievo vaikais išlieka. Tikėjimas - gyvybės kultūros šaltinis. Jį ir puoselėkime - bus visiems šilčiau ir šviesiau.

108

Linai : nesikaiščiuoju ...

109

uzsikimsk akis :Das jau nebegaliu skaityt tokiu pasisakymu, skaitai ir tas pats per ta pati..o dar paskui sako, kad cia mes, nuolatines temu tersejos....

110

Ingrida> su kuo jas kimsti? kaskaip atsibodo man skaityti tema ne su kuo nesusijusia..gerai teul buna tokia tema nieko pries..o del nuolatiniu temos tersej as taip nepasakyciau,mes esam aktyvios ir visada turim ka pasakyti o tai kitus nervina..

111

Linas, 37 parašė:

Pragaro angių išpėros mėgina niekinti ir išjuokti tai kas šventa. Galima demonstruoti monstro, kaip "karžygio" patrauklumą ir "pranašumą", bet užtenka netyčia plytai nuo sienos atitrūkti ir pataikyti į galvą ir puikybės, demoniško siautėjimo laikas pasibaigtų. Įdomu ką kalbės ir kur bus tie, kurie niekina, po 50 metų? Niekšų galas - mirtis, po kurios seks noras susinaikinti, tačiau niekaip neišeis išsigelbėti iš blogio dėl toleravimo būsenos - tos ugnies kuri degina ir nenustoja kančiai. Auri jei tau juokinga Dangų išjuokiant, o pragarą nesuvokiant, atėjus laikui gali išeiti negrįžtamai su tais kuriems imponuoji... Žinau, kad skausmas ir kančia jau nekeltų juoko iki ašarų. Gaila man tavęs...

YESSSSSSSSSSSSSSSSS!! Pagaliau patraukiau jusu tamsta demesi, taip ilgai ignoravus mane ;D big_smile~ Bet tuo paciu patraukes demesi isitikinau, kad jusu tos "nezemiskos vertybes" dar labiau apgailetinos, negu kad "mirties vakaru kultura", apie kuria jus nusisnekat akivaizdziai. Musu krikscionybei galima butu mokytis ir mokytis is vakaruose esancios krikscionybes. O ypac tolerantiskumo ir savitarpio supratimo. Bet... tai JUMS, tamsta, jau milijonas kartu mineta ir sakyta. ;D

O jusu uzuojautos man ne pro kur nereikia. Verciau as pats ja skirsiu jums ir pasimelsiu Dievui, kad jis tavo fanatiskos prievartingos sielos pasigailetu paskutiniame teisme. smile Tikiuos del tos nuodemingosios minties apie plytas i galvas apibegsi baznycia 10 kartu ir rozanciu sukalbesi dar tiek pat. Sekmes jums, dede. wink

112

Linas, 37 parašė:

Ačiū Vaiva. Džiaugiuosi, kad pažįsti kunigą. Aš bendrauju su kunigais ir vienuolėmis. Man jie geri žmonės, kurie atjaučia ir guodžia, kai būna sunkiau. Kartais pajuokaujame, kai būna viskas gerai. Bet Jėzaus tarnystėje patiriame dėkingumą Dievui ir tikintiesiems, kuriems stengiamės pasitarnauti tinkamai.

KUNIGAI ATJAUCIA IR GUODZIA... na va, mes pagaliau supratome... mes irgi tave atjauciame ir galime paguosti... viskas bus gerai.... eik dirbti jei turi rankas ir kojas, jei neturi, matau, moki rasyti, isleisk kokia knygute, kad ir apie siuos kliedesius, dabar kliedesiai madingi.. gausi kapeiku, pavaziuok aplink pasauli, viskas bus ok smile rimtai wink

113

Dievas gailestingas ir leidzia jo tvariniui, zmogui, pasirinkti su kuo bendrauti:ar su Dievu , ar su Jo pusbroliais velniais.Bet jeigu visi zmones pasirinks bendryste su Dievu,tai kazkaip nebeteks prasmes ir Dievo gailestingumas, nes nebebus ko gaileti.....Ir velniai su visu pragaru isnyks...Ir pats Dievas nebetures ka veikti....

114

Loreta,
Sakai, pragaras išnyks? Pamėgink atversti į gėrio kelią velnio pasekėją arba apsėstąjį vergą. Tavo žodžių yra tiesos tiek, kad Dievas sukūrė ir angelus, kurie pradžioje buvo visi geri, bet dėl laisvos valios ir nemirtingumo, jie atsiskyrė nuo Dievo, nes išpuikę užsimanė būti dievais, tačiau nesugebėdami kurti gera tapo savo pačių veiksmų aukos. Griauti ir niekinti visa kas gera moka, o pasitarnauti Visagalio kūryboje jau atsiskyrę negali. Ėsti tokius pačius kaip patys vienas kitą ir yra pragaras. Iš pavydo jie gundo žmones žemėje, tykodami ką nors suvartoti ir patraukti į pražūtį.

115

Linai, mes suprantame ir uzjauciame, ir paguodziame... viskas gerai... wink

116

Kaip tai? Juk as esu blogio ismislas: nesuprantantis, viska niekinantis, griaunantis, naikinantis, zudantis, istvirkimus propaguojantis, gundantis kitus ir aveles vogiantis is aptvaro. Viskas nera gerai. Viskas yra velniskai gerai big_smile) big_smile)

117

Nu, kas butu jei visos mergios butu drovios ir sexas tik po vestuviu.. iskart pasaulio pabaiga smile

118

Apie ka as ir kalbu - zmogus, kaip butybe, privalo tureti tokius kaip as kitaip ji istiks katatonine koma nuo visisko snobizmo. :]

119

Linas, 37 parašė:

Blogio atakos ir alternatyva

Ar pagrįstai mėginama žiūrėti į Vakarus iš geros pusės, o Rytuose esančius dalykus traktuoti tik blogus. Dvasingumo įžvalgomis plačiose masėse yra akivaizdžiai atvirkščiai. Iš vakarų skilndanti holivudo produkcija, svaiginančią ekstazę kelia šou ir pop kultūra, sumenkina ir primityvina jauną žmogų tik vaipytis ir kraipytis. Brutalus blogis - puikybė, išnaudotojiškoji valdžia, griovimo galia, pinigai, seksas, demonai, narkotikai, autanazija, abortai, savižudybės smagiai įsitaisė vartotojiškoje kultūroje, kur beja kaip ir rytuose dar įsišaknyjęs alkoholizmas. Tuštybė žemina žmogų, išnyksta kilnūs idealų siekiniai, neįprasminamas gyvenimas meilėje. O vis dėlto sugebėti duoti, dalintis ir daryti gera yra ir tikėjimui, ir vilčiai, ir meilei būtina. Siūlau alternatyvą - įtikėti ir pasitikėti Dievu. Dievo vaikas labai dažnai šypsosi iš širdies gelmių, kupinas geranoriškumo ir yra santarvėje su savimi, Dievu ir visais. Šiuo keliu einant galimi geriausi pasirinkimai ir sutinkama dvasinė sklaida - žmogiškas tobulumas teisinguose bei prasminguose pasirinkimuose.

Narkotikai ateina ne iš vakarų o iš pietų arabu ir musulmonų šalių ir kelias tęsiasi į Rusija o jau iš ten pasklinda po rytu Europa .Deja  bet ir iš rytu sklinda žiauraus kinas nieko ne nusileidžiančios nuo vakarų,tik vakaru labiau mėgiamos ir "mylimos". Ne vakaru ir nerytu problema kad girtuokliai pradės vaipytis ir kraipytis vis ne klauptis ant kelių ir verkti užsidaręs spintoje.Atsiprašau turtingi ir pasiturintis žmonės nedaro abortus dėl to kad neturi pinigu.Tobuli žmonės mokosi iš klaidu o ne iškarto aklai klaupiasi ant keliu prieš dieva kuri net nepažįsta.

120

WTF? Kas jums leido reikshtis dievo vardu? ka?  Gal as su dievu taippat BFF (best friends for ever)
Supratot? ye thats right me and God we are boys now! So shut a **** up bitch! Jei dievulis nores, jis man savo valia tiesei y ausi privacei pasakys. Kaip jum skamba?

Kazkokie religinei fanatikai, megina reguliuati man gyvenima, aiskindami ka as turiu daryti ir gazdina grasina. (ar cia dievas?)

Dievas neshneka, bet zmones sneka ir dar kaip....  Dievas nieko nedaro, bet zmones zudo karuase vienas kita.

Biblija yra zmogaus ranka parasyta (baznytninku) ir veliau realioi spautuvei atspauzdinta. Dievas yra zmogaus kurinys.(baznytninku knygos pagrindinis herojus)

Ish kur as tai zinau? gal pamirshote? dievas juk mano koreshas ir jis man viska papasakojo. ar jum to uztenka, kad debar visi suglaude ausytes, manes klausytumete? ups devas neshneka, zmones. Ir paskirtis akivaizdi, valdyti zmones pirshti jiems savo ("dievo") valia.   

Kodel baznycia nemoka mokesciu? jei as moku, vadinasi jie yra mano ishlaikytinei, priesh mano valia.
Todel, kad jie naudojasi realiomis zmoniu sukurtomis gerybemis. Kuam kunigas geresnis uz psichologa? kodel vienas moka mokescius kitas ne?

Man neydomu ka tie baznytnikai veikia, bet jei jie  kaip ir cirkininkai surenka ish visuamenes pinigus, tai trecdaly tretu atiduati mokesciams.

Narkotkai, tai gryna monitarines sistemos pasekme, jei ish to niekas neturetu pelno, tai as nemanau, kad zmones juas gamintu masishkai, kaip avganistane. 92% viso pasaulyja auginamo opiumo, iskurio veliau dirbms heroinas.

well, priesh 9/11 avganistanas augino 70% viso pasaulyje ishgaunmo opiumo. 

Krentant akcijos kainai, taippat galima uzdirbti. swedishkai tai vadinasi blankning, anglishkai sako go short. mes pasiskoliname aksija verta, tarkim, 100kr ir po kurio laiko graziname ja atgal kai ji verta 70kr ( pasiskolinam po100kr per akcija atiduadame po 70kr per akcija vadinasi 30kr nua kiekvienos akcijos turime pelno.

susprogdinus prekybos centra 9/11, kazkas pasidare didely ish to pelna ir "atsitiktinai" pasiskoline, prekybos sentro akciju uz milzinishka suma.  Taip nesunku atsekti kas zinojo apie tai is anksto tai nera paslaptis.

Visi karai yra stambiu ekonominiu strukturu reikalas, paprastu zmoniu reikalas, yra tiketi, kas sakoma per TV ir eiti y kara zudyti vienas kita.

As apsigalvojau remti baznytnikus, nes jie augina zmoniu "avinu" karta linkusia tiketi o ne mastyti savo protu. tai nera gerai, tai leidzia grupelei isgamu manipuliuati masemis su tikslu pasipelnyti.

Bet kokia institucija, zmogumi netiki, reikalauja popieriaus uzgarantuato kita institucija.

Vadinasi zmones neturetu tiketi, bet reikalauti yrodymu taip pat, jei nenori buti apgauti ir kariauti del naftos korporacijos interesu, prarija nesamones apie masinio naikinimo ginklus, apie zmoniu kalte del atshilimo, apie neegzistuajancia al-Quida, "terorizmo" aktus.

Mums to nereikia, kaip ir nereikia baznytniku, nes jie manipuliuaja masemis ir gyvena netik tikinciu, bet visu saskaita + ju pajamos trecdaliu didesnes nes jie nemoka mokesciu. geras pelnas del kurio ir prilaikoma avinu banda. Pastovei skelbiamas dievo zodis (jieshkoma dar daugiau durniu kurie juas ishlaikytu ir remtu savo kvailumu suteigdami jiems galia virsh visu kitu)     

ne dievas(baznytninku knygos pagrindinis herojus) su mumis shneka, bet baznytninkai ir jie ne dievo duana valgo, bet musu visu net ir netikinciu. Gyventi kitu saskaita, nieko nesukuriant mainais yra parazitavimas. Baznytninkai teisina savo parazitavima dievo valia arba save vadina dievo tarnais (savo paciu parashytos knygos pagrindinio herojaus tarnais) How cool is that?