121

Re: Ko merginom reikia daugiau meiles ar pinigu?

Rimvydas, 24 parašė:

Siais laikais paneles ziuri TIK i tavo materialine padeti... Anksciau, ziuredavo i tavo pasiekimus, ant kiek issilavines esi ir t.t. Kartais tiesiog buna, kad nenoredamas gali zmogu izeisti, klausdamas jo ar tai jo dukra ar zmona... Tai reik isivaizduot: "Negi ta pana gyvena su tokiu, atsiprasant "pensininku"?". Tai cia kanju jasna, kad tas "pensininkas" prie babkiu, taip sakant ir del to ji jam jaucia tokia "meile", kad net juokas ima... Kokia cia dar gali but meile, jei tas zmogelis jai vos ne i tevus tinka?.. Daug tokiu pavyzdziu yra ir ner cia apie ka diskutuot...

manau tokiu mazuma....ir diskutuoti tikrai yra... jau vien del to, kad as su tavim nesutinku... nesakau, kad visiskai, bet taip kadegoriskai teigti, kad del pinigu manyciau kvaila taip galvoti...na o pati antai Meiles noriu... aisku loho man nereikia.... kad sedetu ir varvytu seiles ziuredamas ... o normalus zmogus zino, kad jei nori normaliai gyventi turi uzsidirbti .. tai taip ir gaunasi, kad merginos ziuri i tuos pasiturincius, nes jie moka zmoniskai gyventi... na bet velgi ne visi big_smile

122

as tau visada kartojau Rasyt ir dar karta pakartosiu - tik Klaipedoj normalus. Neturek vilciu niekur kitur tik cia :]

123

oi ziuriu vaikinai verkslena....ojojojojoj!!!!!!.....:::028:::028:::028 nuskriausti dievuleliau, nabageliai, ateikit nosyte pasluostysiu big_smile:D:D bobos raganos pinigeli, kaip is goblineliu isvylioja, materelines naudos iesko. Bet soliariumine graziuole, skaniai kvepencia, graziai apsirengusia su dailiu manikiuru , pedikiuru, makiazu ir t.t. tureti tai nori, i tokias seileles tik varvina..... nu tai BLYN uz grozi ir moket reikia !!!!!!!!!
P.s. laukiu antpuolio big_smile:D:D:D:D

124

merginoms reikia daugiau meiles pinigu pavidalu big_smile

su tuo sutiks visi vyrai wink big_smile big_smile

125

Giedrius, 27 parašė:

na gi taip gi kaipgi, tai jo vyrukam tinka ubages kudlotos, su skarmalais apsikarse , bile baisingai myletu. Del tokiu tiegiog i pasaulio krasta eitu ... ane? o moteriskes visos kaip erkes tik bapkes ciulpia ir jau nabagelio tikrai nepamyluos:D:D:D Manau ir tie ir tie nori meiles, o prie meiles dar ir pinigelio

:::028 ot!! big_smile

126

Ausra, 24 parašė:
Giedrius, 27 parašė:

na gi taip gi kaipgi, tai jo vyrukam tinka ubages kudlotos, su skarmalais apsikarse , bile baisingai myletu. Del tokiu tiegiog i pasaulio krasta eitu ... ane? o moteriskes visos kaip erkes tik bapkes ciulpia ir jau nabagelio tikrai nepamyluos:D:D:D Manau ir tie ir tie nori meiles, o prie meiles dar ir pinigelio

:::028 ot!! big_smile

liuks kalba :Dlabai jau cia vaizdingai butu, eina kokia siuolaikine "Marimar" su princu..na, nzn nzn, neisivaizduoju as :?

127

O kas sake kad blogai wink  as tiek ipratau, kad merginos myli babkes, kad kitaip neisivaizduoju smile ...
na gerai, myli tave, kol babkiu yra smile

o siaip man patinka, kai mergina prisiziurejusi smile ... tad ta skarmalais apsikarsciuse greitai nuvesciau i pora grozio salonu, rubu parda, abonimentas sporto klubui, soliariumas ir butu viskas ciki wink big_smile

128

Kolega, man is jusu pasisakymo kyla mintis, kad uz daikta laikai moteriske big_smile arba prikolini big_smile

129

Giedrius, 27 parašė:

O kas sake kad blogai wink  as tiek ipratau, kad merginos myli babkes, kad kitaip neisivaizduoju smile ...

o siaip man patinka, kai mergina prisiziurejusi smile ... tad ta skarmalais apsikarsciuse greitai nuvesciau i pora grozio salonu, rubu parda, abonimentas sporto klubui, soliariumas ir butu viskas ciki wink big_smile

matai kaip yra smile as manau, kad tu i tokia net neziuretum, tad apie tuos soliariumus ir kitus grozio salonus net nereik cia svarstyt :?

130

Linas, 23 parašė:

Kolega, man is jusu pasisakymo kyla mintis, kad uz daikta laikai moteriske big_smile arba prikolini big_smile

zinok abiem atvejais pataikei wink

beje, yra dau merginu, kurios atrodo normaliai, bet nemoka saves pateikti, na aisku jos mano, kad taip ir anaip, ten ju toks budas ar panasiai smile , bet visgi, pamaciusios, kaip gali atrodyti, pamirsta ka pries tai sake ir galvojo big_smile

131

na..daugelis manau gali atrodyt kitaip, ta prasme taip, kaip noretusi, tik pastangu ir valios tam reikia, kas dazniausiai ir pakisa koja mums homo sapiensams big_smile

132

Giedrius, 27 parašė:

Ale ziuriu kokis pesimistas, kiba kokia barakuda buvai susgaudis? ;D  o ta skarmaluota ziuriu vis tiek i soliaruma ir ten toliau  temtum ir bapkes moketum, nu tai va,  norit Jus berniukai patys, tokiu kuriom pinigeliu reikia. Juk i tokias smagiau akutes pazibinti,ir uz kojytes grybstelti,  ar ne taip? big_smile:D:D o paskui isilepinate, ir verkiate, oioioioi kokios visos negeros, nenori meiles o tik pinigu.....
:::028

133

Ausra ausra, kur matei mane verkianti wink  ... mes tik sakome, kad uztenka cia jums apsimetineti wink big_smile , kad reikia meiles ir romantikos wink big_smile

134

Giedrius, 27 parašė:

Ausra ausra, kur matei mane verkianti wink  ... mes tik sakome, kad uztenka cia jums apsimetineti wink big_smile , kad reikia meiles ir romantikos wink big_smile

o... nu aisku , kad reikia meiles, tik kad patys prie pinigu pripratinat....;) pinigus gali uzsidirbt o meile......mmm....jei nieks nemyles tai pinigai nepades smile

135

Visiskai nekaltinu merginu kurios kreipia demesy i pinigus tai pazimys "tau kaip sugebi gyventi" juk kvailei ir nevykelei neturi pinigu, tam reikia smegenu ir gebejimo suktis visuamenei toks vyras garantuaja sauguma o svarbiausia uztikrina vaiku saugia ateity. Bet manau tai aktualu 3-cio pasaulio salim nes wakaru europoi visi gyvena gerai ir saugei kartais issilavinusiam zmogui gal per skurdu vaikytis vien tik savanaudisko pelno. Beto dideli pinigai tave ykinko y didelius ysipareigojimus ir tampi savo kapitalo vergu. Negalesi viska pamirst dviem savaitem ir pasisvest vien seimai  pailseti visada yra rupesciu kurie reikalauja pastovaus demesio capital manegment is 24h jobb.
Ir tada merginai lieka susitaikiti kad ji visada bus tik nr2 arba retkarceis laisvu laiku nua verslo na kaip papildas ar papuasalas ir dar net su reikalavimu kad butu labai geras. Nes aplink vyra su pinigais mergos  tai kaip muses aplink suda smile

todel manau idialiausia susirasti sau lygu, beto laime ne pinigais matuajama

136

Rasa, 21 parašė:
Rimvydas, 24 parašė:

Siais laikais paneles ziuri TIK i tavo materialine padeti... Anksciau, ziuredavo i tavo pasiekimus, ant kiek issilavines esi ir t.t. Kartais tiesiog buna, kad nenoredamas gali zmogu izeisti, klausdamas jo ar tai jo dukra ar zmona... Tai reik isivaizduot: "Negi ta pana gyvena su tokiu, atsiprasant "pensininku"?". Tai cia kanju jasna, kad tas "pensininkas" prie babkiu, taip sakant ir del to ji jam jaucia tokia "meile", kad net juokas ima... Kokia cia dar gali but meile, jei tas zmogelis jai vos ne i tevus tinka?.. Daug tokiu pavyzdziu yra ir ner cia apie ka diskutuot...

manau tokiu mazuma....ir diskutuoti tikrai yra... jau vien del to, kad as su tavim nesutinku... nesakau, kad visiskai, bet taip kadegoriskai teigti, kad del pinigu manyciau kvaila taip galvoti...na o pati antai Meiles noriu... aisku loho man nereikia.... kad sedetu ir varvytu seiles ziuredamas ... o normalus zmogus zino, kad jei nori normaliai gyventi turi uzsidirbti .. tai taip ir gaunasi, kad merginos ziuri i tuos pasiturincius, nes jie moka zmoniskai gyventi... na bet velgi ne visi big_smile

Zinai, man X svogeris juokais sakydavo: "- Pasiimk kokia turtinga mociute, kuri tuoj uzvers kojas, biski "pasikankinsi", bet po to gyvensi kaip karalius iki gyvenimo pabaigos"... Tai ir liko juokais. Na, o panelems tie juokai virsta realybe... Na, sutinku su tavim, kad ne visoms... Bet sakau, kad tiesiog slykstu ziureti i tokias poras, kai vyras vos ne i tevus tinka tai "gudrutei"... Gerai, jau gerai... Sakau, kad ne visom, bet daugumai panu, rupi materialine padetis. O kaip cia kazkuri minejo, kad uz malonumus reikia moket, tai zinai... Pasakysiu, kad geriau uz ta "malonuma" moketi vis kitai... Cia aisku, ka as noriu pasakyti turbut visiem... Nes kambarius susitvarkyt galima kambarine pasamdyt, pietus pavalgyt galima ir restorane, pasidulkint galima viesnamy, na, o svarbiausia - tai pasisneket, galima su artimu draugu ar giminaiciu arba tevais (jei jie dar gyvuju tarpe)... Taip kad, darykit isvadas "gudrutes"... Kaip sako, ne piniguose laime, bet ju kieky... XXI amziuj, be dideliu pinigu - esi eilinis zmogeliukas... Dekuj, kad suprantat, kad cia tik mano asmenine nuomone...

P.S. Nesupraskit taip, kad zmonos nereikalingos ar dar kaip... Paprasciausia, dabar tokiu panu yra desimtys ar net vienetai, kurios neziuri i tavo pinigine, "tacka" ir t.t. Dazniausia, tos "desimtys", kaip as sakau, buna is daugiavaikiu seimu, tik jau ne is vienturciu, kur dukryte "nesiojama ant ranku"... Vsio... Dekuj uz mano nuomones supratinguma...

137

hmm.. smile ana menesi bodo schaferio seminara klausiau. jis bicas protingas (tas kur per 7 metus mila susikrove). jis teige, kad dazniausiai zmones galvoja apie pinigus tuomet, kai ju neturi. manau, tas pats su moteriskemis. kol mes dirbam pacios ir uzsidirbam - tai pacios galim susimoket uz kirpyklas, soliarumus, drabuzius ir kitas moteriskas nesamones. nors kitoms ju algos tam neuztenka
kaip zinoma >> net per reklama coca colos zero sako>> kad nebutu merginu, kurianciu penkmecio planu. manau cia kazkaip pasamoningai yra uzkoduota mums, kad mes turim rinktis stipru ir pajegu vyra, kuris gintu, islaikytu seima << nes kaip zinoma, gamta surede mus taip, kad moteris visgi gimdo. tuo momentu apie kokius 2 metus moteris nera darbinga. moteris nori isitikinti, kad vyras ja islaikys kartu su ju vaiku. nzn, gal cia per toli siek tiek su tais vaikais nuejau, bet nesvarbu. visgi cia irgi mintis.
>>> Ricardai, mielasis.. sakai, butinai is daugiavaikiu seimu? ne seimos vaiku kiekyje slypi sios problemos sprendimas >> nes tipo >> ooooo prisigimdykim tukstanti vaiku ir gyvensim graziai ir laimingai, niekas neziures i babkes. klysti. cia tevu idiegtose vaikui vertybese. nepamirsk,kad yra tevu, kurie savo dukrelems sako: tik nenusiziurek kokio kandziaus, ieskokis su gera socialine padetimi, is geros seimos. tas pats ir sunums << ieskokis tvarkingos, geros moters, kuri butu gera zmona ir mama.
ka myleti, tu nepasirinksi. taciau vienos pasirenka meile ir buna laimingos. kitos pasirenka gera socialine padeti ir tikisi, kad jos bus laimingos. meiles pinigais neipusi :? bet ir meile sotus taip pat nebusi.
>> nors dbr dar pamasciau. kai kurie vaikinai (velgi ne visi) patys puikuojasi pries merginas naujomis masinomis, telefonais ar dar kokia nesamone. tokie ir prisizvejoja tu "pupyciu", "lelyciu", "zuikuciu" ir t.t. ir kaip nuvalkiota fraze sako: yra paklausa, bus ir pasiula...
>>per visa mano gyvenima, as tik karta nesu mokejus, kai mane kviete, nes padaveja is manes neeme, o as smulkiu neturejau, kad zmogui atiduoti pinigus << o veliau prasidejo berniuko pavaidinimas >> ai nereikia, ka tu cia darai t.t. ir visos tos nesamones, kai vaikinai nenori is merginos paimti pinigus (atsiimsi savo 5 litus, tai rankos nukris???? ). todel visiskai nesijauciu kalta ne pries viena vyra ant sios zemes tongue mane mama moke nelikti skolingai ne vienam vyrui, kad jis neturetu del ko man priekaistauti ar prasyti skolu natura ;D
ir kad visi cia vejus keliantys butu laimingi, pasakysiu>> o taip, as moteris. patinka man parduotuves, patinka ir nieko nepadarysiu. galeciau ten valandu valandas prabuti, jei tik nuotaika yra. patinka kirpyklos, visokie manikiurai ir pedikiurai, patinka blakstienu tusai ir pudros. nes tuomet, kai as susitvarkius ir sau graziai atrodau, jauciuosi tikra moterimi. ir visa tam nebbutinai reikia uzdirbti milijonus.. visu pirmiausia.. reikia tureti noro atrodyti gerai. ne visos moterys turi to noro ir ryzto << o jei ju neturi, tai net pinigai nepades << net Giedriau tavo stumimas i grozio salonus ir soliariumus jos neisgelbes, jei ta pelene pati nenores tongue

138

Zilvinas, 37 parašė:

Visiskai nekaltinu merginu kurios kreipia demesy i pinigus tai pazimys "tau kaip sugebi gyventi" juk kvailei ir nevykelei neturi pinigu, tam reikia smegenu ir gebejimo suktis visuamenei toks vyras garantuaja sauguma o svarbiausia uztikrina vaiku saugia ateity. Bet manau tai aktualu 3-cio pasaulio salim nes wakaru europoi visi gyvena gerai ir saugei kartais issilavinusiam zmogui gal per skurdu vaikytis vien tik savanaudisko pelno. Beto dideli pinigai tave ykinko y didelius ysipareigojimus ir tampi savo kapitalo vergu. Negalesi viska pamirst dviem savaitem ir pasisvest vien seimai  pailseti visada yra rupesciu kurie reikalauja pastovaus demesio capital manegment is 24h jobb.
Ir tada merginai lieka susitaikiti kad ji visada bus tik nr2 arba retkarceis laisvu laiku nua verslo na kaip papildas ar papuasalas ir dar net su reikalavimu kad butu labai geras. Nes aplink vyra su pinigais mergos  tai kaip muses aplink suda smile

todel manau idialiausia susirasti sau lygu, beto laime ne pinigais matuajama

Jie, sutinku wink

Tiesiog pamirstama, kam pinigai reikalingi? Ar tureti nuosava baseina? Chata 5 aukstu ir kad visi pavydetu ar tai, kad gyventi normaliai? As tai misliju, kad turi buti pinigu ir laisvo laiko balansas. Per sia vasara pastebejau: dzin kiek uzdirbi, jei ne velnio netaupai, tai ir 12000 per menesi bus mazai smile

Kazkas sake: Laime yra kai norai sutampa su galimybemis. Nesakau, kad reikia stengtis maziau, bet is cia daroma isvada, kad jei tavo galimybes gauti tai ko nori yra 24h darbo? tai gal sumazinti norus iki 8 ar 5h per diena ir gyventi laimingai?  cia tikrai nekalbu kurie uzdirba apie kelis tukstancius per menesi, nes su tiek didmestyje pragyventi be sansu. Na, viena savaite, jei nesedi namie.

139

Rimvydas, 24 parašė:

P.S. Nesupraskit taip, kad zmonos nereikalingos ar dar kaip... Paprasciausia, dabar tokiu panu yra desimtys ar net vienetai, kurios neziuri i tavo pinigine, "tacka" ir t.t. Dazniausia, tos "desimtys", kaip as sakau, buna is daugiavaikiu seimu, tik jau ne is vienturciu, kur dukryte "nesiojama ant ranku"... Vsio... Dekuj uz mano nuomones supratinguma...

as vienturte ir nzn... nei cia man ko reikia baisiai nei ka :?

140

Giedrius, 27 parašė:

<...>Tiesiog pamirstama, kam pinigai reikalingi? Ar tureti nuosava baseina? Chata 5 aukstu ir kad visi pavydetu ar tai, kad gyventi normaliai? As tai misliju, kad turi buti pinigu ir laisvo laiko balansas. Per sia vasara pastebejau: dzin kiek uzdirbi, jei ne velnio netaupai, tai ir 12000 per menesi bus mazai smile <...>

ohoooo ;D ;D apie baseinus prabilom ;D ir nuosavass vilas ;D tai dar pakalbekim gal apie ferarius ir savaitgalius prie karibu juros ;D leiskit pasijuokti ;D jau vyruk, perlenkei lazda ;D cia jau kalbama ne apie babkes o apie DAUG babkiu, kuriu vargu ar kas antras vyras lietuvoje turi tiek daug, kad galetu sakyti >> ta mergina ziuri i mane del to, kad as turiu nauja jaguara, penkias vilas prie juros ir dar viena sodyba druskininkuose ar nidoje big_smile o jei jau toks milijonierius esi, tai ka galeciau tau patarti >> visu pirmiausia gal nesistaipyk kaip barbe pries veidrodi su savo nauja masina pries mergaites ir maziau sau suksi galva, kodel ta mergina su tavimi big_smile nes man pats juokingiausias dalykas, jei nenori eiti su vaikinu i pasimatyma, ir vis atmetineji kvietimus ;D tai vaikas netycia nusiperka masina ir tau paskambines pasigiria, kad nusipirko nauja bmv it tipo gal nori paziuret <<< apgailetina