14641

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nijole>tai kur jau taip dingsti?

14642

jau kaip apsmeize yikes del pyrago ir Audriaus :Das jau galvojau jis perpras ta pyraga, bet tai paskui susivokiau, kad reik jam duot pakibint Marijeempoles mergaites ir jis nutyles pyrago sudeti/sviezuma ;Dir is viso, man viskas tiko, nes buvot jus svarbiausi tongue smile
beje, Nijole :)didziausia kande esi tu ;D tik kad buvai uz vairo, todel viskas ir subliusko :Do taip tai butumem sytarusios, manau big_smile

14643

Ingrida, 22 parašė:

sviezienos bus :::742:::822laba diena, visiems smile

sveika ,kas geresnio kaip orai ir visa kyta ?
>>> labuciai visi ,kaip laikotes zmones
>>> nematau Lino,kur jis ,kur Diana >>>:::921

14644

Linas tai toli islekes... Diana tai velniai zino kur nusibascius... :?

14645

nu vaikai, jau pasiilgau :H labai :H baigiu isproteti cia :-)

14646

tik baigi? As tikejausi kazkokiu konkreciu rezultatu... :?

14647

Fiodoras, 26 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

sviezienos bus :::742:::822laba diena, visiems smile

sveika ,kas geresnio kaip orai ir visa kyta ?
>>> labuciai visi ,kaip laikotes zmones
>>> nematau Lino,kur jis ,kur Diana >>>:::921

na, orai labai silti :)o geresnio, dirbu :Dir kazkaip nuvargstu labai, nes negaliu saves nugalet ir krentu 9-10 i lova :|siandie bandysiu ilgiau istempt, nes jau negaliu atsistebet savim, juk istempdavau iki ryto big_smile

Nijolė, 22 parašė:

tikrai nuvylei ...mes mastem, kad pasiilgsi ir parvaziuosi big_smile wink

14648

Linas dar gyvas kekiasi suomiskai krempa mokslo saknis geria ir dejuoja kad suomijoj viskas brangu big_smile
> vazineja zuikiu nes 80 eu per men menesinis bilietas tikrai ne man big_smile
>> net mano kaimynele Olande sako kad jai irgi per brangu o ka jau kalbeti apie mane big_smile big_smile
>> Vakar Linas buvo saunoj sokinejo i ezera drebejo gere soko toosinosi. tada miegojo ir snd tik apie dusa ir lova svajoja big_smile
>> Helsinkis margas didelis grazus bet ir brangus miestas.

> aciu uz demesi myliu buciuoju ir iki :::b02

14649

o dieve ;D Linai, na ir prajuokinai :Daisku, db sakysit, kad as tikra lietuve, svarbu kazkam blogiau nei man, bet tai netiesa big_smile:D:Dna, ziurek laikykis, jei ka, bulviu visada atsiusim ;D
beje, kokios baudos uz vaziavima be bilieto :?

14650

80 euru na ir man paciam linksma nes tai nauja patirtis big_smile
>> ai dar traukini praziopsojau kai buvau su savo belgu draugu klube tai abu nusitasem "gerem FISU tai suomiskas gerimas is anyziu big_smile" ir praziopsojom traukiny tai abu praleidom nakti traukiniu stoty :::b02

14651

netikiu, kad jusu is ten neismete big_smile

14652

Ingrida, 22 parašė:

netikiu, kad jusu is ten neismete big_smile

na traukiniu stotys atrakinama gal tik 4 ryto tai vidujenebuvome bet gi galima nueiti i stoti ir per metro eskalatorius kai moki tai gali issiskukti tongue

14653

kai moki netrunki, zodziu ;Dek, nuotykiu tai bus, bet bliamba, juk ir baisu turetu but big_smile

14654

Ingrida, 22 parašė:

kai moki netrunki, zodziu ;Dek, nuotykiu tai bus, bet bliamba, juk ir baisu turetu but big_smile

na jei bijosi visko tai ir namie pavojus uzklups tongue taip ir paranoja isivaryti galima, helsinkis saugesnis nei vilniaus naujininkai tau jau tikrai big_smile big_smile

14655

Linas, 20 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

na jei bijosi visko tai ir namie pavojus uzklups tongue taip ir paranoja isivaryti galima, helsinkis saugesnis nei vilniaus naujininkai tau jau tikrai big_smile big_smile

sakai :? reiks apsilankyt tada tuose naujininkuose ;Dbent pasigirsiu, kad pazindinuos jau su vilniumi ;Do helsinki nemanau, kad saugu, juk naktim galima sutikt lietuvi Lina ;D

14656

Linai labas :::a48 kur buvai :H Auris Čia Bardaka kelia be Tavęs big_smile

Nijolė, 22 parašė:

:::731 Tau Lina valgyti duoda:?Jei nori mes su bratka į laišką džiovintu silkių pridėsim ir siūsim tris kartus į diena Tau pavalgyt  :::818

14657

Ingrida yra juodas humoras bet ir juodam humore yra ribos.. :V

>> Tomai bardakas gali booti tik galvoje o forume postai gali booti istrinami wink

14658

Linas, 20 parašė:

>> Tomai bardakas gali booti tik galvoje o forume postai gali booti istrinami wink

Linai, kazkas man kazkada rase, kad jei as juodo humoro nemegstu, tai tada tu ten kazkoks :Dman rodos, kad tu tik pavarges, kaip kazkada minejai :? neutral

14659

Ingrida, 22 parašė:
Linas, 20 parašė:

Linai, kazkas man kazkada rase, kad jei as juodo humoro nemegstu, tai tada tu ten kazkoks :Dman rodos, kad tu tik pavarges, kaip kazkada minejai :? neutral

taip bet jei ir toliau taip zmones kalbes apie lietuvius uzsienyje tai musu ivaizdis nepageres, as ten ne moteris prievartaut ostudijuoti isvaziavau..

14660

Linas, 20 parašė:
Ingrida, 22 parašė:
Linas, 20 parašė:

taip bet jei ir toliau taip zmones kalbes apie lietuvius uzsienyje tai musu ivaizdis nepageres, as ten ne moteris prievartaut ostudijuoti isvaziavau..

as tik apie vandalizma pradejau, o tu jau ziurek ir apie prievartavimus :Dnu zodziu, viskas gi gerai ;)cia tik buvo mazas ir visai ne juodo humoro juokutis wink