14801

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

na kadangi as apsigimes fizikas, tai tada belieka fizikinis variantas - kol baigsis energija... bet cia iskyla problema. Kadangi mes zinome, kad energija yra mase, tai gaunasi, kad gerdamas as didinu energija, nes dideja mase. Taigi, remiantis siuo pastebejimu, galima daryti isvadas, kad gerimas yra atvirksciai proporcingas gerimo riboms- kuo daugiau geriama, tuo ribos plateja big_smile

14802

tai va, tau liko pasirinkimas arba gert tau, arba man big_smile)

14803

Auri dar veidrodis lieka big_smile
Giedriau, zinok siais laikas daug kas nesveika big_smile
o ka sesiui beliks prisizadet gert su tavim kai as vaziuosiu  i klaipeda big_smile

14804

bet zinok gali liudnai baigtis ;D as kartais pasizymiu neiprastai keistu stiprybes turejimu ;D ypac kai kalbam apie rytus ir antru dienu pratesimus ;D

>>> Deje, bet gersim abu big_smile nepamirsk kad pas mane asmenybiu susidvejinimas. Tai viena asmenybe gers, o kita nea ;D

14805

nekenciu tokiu stiprybes turetoju, kurie po 3 valandu miego bando zadinti smile

na geras reikalas tas, kad antra karta tas pats zadintojas manes nebando zadinti smile

14806

ne ne as nedarau taip man paciam irgi reikia belenkaip issimiegot ir atsipaipaliot big_smile bet vakare vistiek pribrestu jegu big_smile

14807

vakare tai kas kita smile

14808

jo kalbant apie alkoholi...vakaras uz ryta protingesnis ;D , ryte stikline galva ;D

14809

kazkodel samoksla pries mane itariu, ir jauciu, kad man klaipedos uzteks ir viena karta big_smile antro karto ten per viena savaite as neistversiu ;D

14810

kodel gi ne? negi tu tokia istyzusi a? big_smile)

14811

taip (nod)

14812

kotais as nepagaunu jusu pokalbio visai smile

14813

Visi pasveikinam Ingrida su GIMTADIENIUKU:::733

14814

Giedriau :-) ta savaite as turbut dazniau klaipedoj busiu nei namie big_smile)  nes jau 28 diena berods as trankysiuosi kazkur klp su savo buvusiais kaimynais, paskui kaip nors atvyksiu pas Auri, tada namo, o po keliu dienu vel (jei nepasikeis planai) i klp vaziuosiu big_smile) todel ir sakau, kad man to per daug. as dar moraliskai ir fiziskai tam nesu pasirengus :?
>>>>>>>>>>>>>>>
:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700
na, Ingridute as jau pasveikinau :::207 tai beliks palinketi tik tiek, kad i amerika kas nors dar bomba paleistu :::920 ir ji pati zino del ko :::b18 cia mums abiems naudinga :::a48 manau, cia geriausias palinkejimas ever :H
:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700:::700

14815

tai kas belieka tada ir as prisidedu prie sveikinimu ir palinkesiu ko niekas nepalinkejo maiso pinigu big_smile wink meile susirasi, sveikata susitvarkysi, draugu susirasi wink tad ir daugiau nieko nelieka ka linket wink

>>> Giedriuk,  su kokiais ten tu kotais pokalbio nesupranti :?:D siaip su smegeniukais reik susgaudyt (chuckle)

14816

neklauzados big_smile turejau paspaust mygtuka "grazinti anketa" neutral na, isgrazinti ir visaip kitaip big_smile neprosal juk siandien big_smile wink oi ... smile labai, labai aciu uz sveikinimus smile Vaivuk :* eisim i blevyzgas smile Nijolyt tongue USAAIII ;D o kiek gelyciu (clap) :)tik zinai :? kazkaip nematau tavo dienotvarkej Vilniaus :? :? :?
Lina smile gerai cia suskelei big_smile na, bent dabar galvosiu, kad nesu visiskai beviltiska, jei jau sakai, kad meile ir taip rasiu big_smile
dar karteli aciu :* smile
jums torciuka imesiu, o kitais metais tikesimes, kad gal ir tikrojo paragaut teks wink :::459:::051

14817

tai pala Ingridut, tu uzsaldyk ta torciuka ir mes su Nijolyte prisistatysim jo pakastavot. Zinokis, smalyziams nera tokio zodzio kaip "per toli iki saldumynu" big_smile big_smile big_smile

14818

Ingrida>butinai i blevyzgas.juk ten tik tarp musu mergaiciu radijas smile matai jau tau 23 rodo ogo go...

14819

Ingrida, padek Giedriui. Paaiskink zmogui, kad su kotu negaudoma pokalbiu. big_smile Arba nzn kokia nors kita disciplina panauduok, as tavim pasitikiu big_smile big_smile

14820

oj :::215rimtai, man jau 23 yikes AaaaaaaaaAAA!! ;D;D;D
Auri, as nupirksiu kita iki kol jus teiksites mane aplankyt tongue taip kad... smile
hmm :? as neturiu nieko pries kotus, tikrai tikrai :::818man netgi patinka kotai big_smile bet Giedriau, nemanau, kad ji naudodamas tu cia suprasi kanors :? zodziu, Nijoliuke didele *lkoholio megeja, latr* (nepyk, tiesa visada skaudi big_smile  ) ir Auris zino, kad ji nesugebes atsisakyti sito gerio...o ji mat bando lauzytis big_smile geriau jau eitu ... big_smile Brazil big_smile:D:D