4841

Re: Blevyzgos...

ne ne tu taip lengvai neissisuksi. Nemanyk, kad as toks durnas velnias ir patikesiu iprasta sielos pardavimo gudrybe ;D Sielos betkuriuo atveju nera, tai ka tu cia man parduosi neduos man visiskai jokios naudos ! Man reik naudos. Hmm... ka cia sugalvojus... hmmm

4842

nu va, nejau man teks nusivilt velniu big_smile jauciu neimi mano sielos, nes per lengvai gauni :?

4843

neimsiu tavo sielos, nes ji neegzistuoja. Kaip po galais as galiu paimti kazka ko nera? big_smile big_smile big_smile

Geriau duok man savo pirma gimusi vaika ? :]

4844

ne, neduosiu vaiko smile nes jei turesiu vaika, tai neabejoju, kad su mylimu zmogumi smile

4845

Taip bet kadangi tik susitarus su manim mylima zmogu surasi, tai jeigu nesusitarsi tai neturesi nei vieno vaiko :]

4846

radau as ta zmogu, tik jis to nesupranta ;D;D;D ai, ai, ai ...
labas rytas smile

4847

tai tik su mano velniska pagalba ji priversi suprasti wink negi tai tau dar neakivaizdu??

4848

nea, neakivaizdu big_smile matai, gal tau irgi neakivaizdu, bet as ne tokia jau ir protinga big_smile labanakt big_smile smile

4849

na bet tu nesupranti kad as visom savo velniskom isgalem pasirupinau kad tau nieko neiseitu nebent mes susitarsim del to pirmojo vaiko tada atslugsiu siek tiek kad gauciau ta vaika big_smile

4850

zinai, sugalvojau big_smile davai padarom bendra vaika, tada galesi ji pasiimti, man nebus taip skaudu big_smile

4851

nea velnias taip nedirba :]

4852

ot velnias :? kotais nesigauna man cia niekas big_smile

4853

ot ir vel mano varda paminejau, tai jau reikalas skubus taip isein big_smile

4854

joa, reik eit mokytis :::215:::225na, bet cia velniai ne prie ko, tikrai ...jie beprociai ... ;D

4855

tai tu mane beprociu vadini ?!

4856

ne tave, tavo velnius :::818

4857

velnias yra tik vienas ir tai esu as big_smile

4858

ne vienas tongue noretum tongue