Re: kas dabar ant jusu stalo???
Betvarkė!! ;D
Diskų krūvos, laikraštis, markeris, skylamūšis, atlasas 6kl, banano žievė, šaukštelis, puodelis su kava, kalonėlės, stalinė lempa, printeris, kaškokie lapai, telefas, ausinės ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas dabar ant jusu stalo???
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Betvarkė!! ;D
Diskų krūvos, laikraštis, markeris, skylamūšis, atlasas 6kl, banano žievė, šaukštelis, puodelis su kava, kalonėlės, stalinė lempa, printeris, kaškokie lapai, telefas, ausinės ;D
o as neturiu stalo, tai ir betvarkes ner
Ingrida>tai sekmes tau sedint ant zemes
geras ;D koks juokas ima ;D as db taipogi sedziu ant jos bet ant lovos bardakas visokie lapai, zymekliai, knygos,telefonas, trecdalis manes ir riesutai
nu juk zinau ka tu darai... o apie lova bent jau nutyletum...juk cia iki18m...
kompas, ragelis, usb, mp3, stikline, katalogai visokie, litai, lempa ir tt;DD
nu juk zinau ka tu darai... o apie lova bent jau nutyletum...juk cia iki18m...
cia dabar kas zodziu, ant mano "stalo" (lovos) esu as ir kompas, viskas! neprisigalvok db cia tu
telefonas, fotoaparatas;D Cd diskai;D ir .t.t;}
kavos puodukas :H
arbatos puodukas, scanris, kaloneles, pora telefonu, lb daug visokiu lapu
kaip ir viskas
Na... Tiesa pasakius ant mano stalo irgi daugiau daiktu... bet kavos puodukas mano demesi labiausiai traukia :} :}
Stiklas ant stiklo kompas ant kompo mano rankos
0,5l talpos PEPSI buteliukas,2 mob.telefonai...,daug ivairiu popiergaliu
Kandomu pakelis .Dar sokoladai
sviestuvas, prailgintuvas :? kompiuteris, 3 auskariukai rankos
laptopas, kavos puodelis, cigaretes, telefonas, ir kruva lapu kuriuos reikia ismokti rytojuj
laptopas, kavos puodelis, cigaretes, telefonas, ir kruva lapu kuriuos reikia ismokti rytojuj
taip as jau galiu isivaizduoti, kaip tu ta kruva lapu ismoksti
>> as stalo neturiu )
Puse kazkur moku, gal kaip nors ir praslysiu netycia
Visko net neisvardinsiu, bet ... Monitorius, spauzdintuvas, koloneles, pele, puodukas, itvaras, puodukas, cerkiukas, nosines, valdymas, sektuvas, cds, prozektorius, n96, bokalas (dekoratyvinis), veidrodis, atviorke ir t.t. visokio brudo vienu zodziu (kaip ir reiktu viska sudeliot i vietas bet visad ko nros is ju reikia )
Visko net neisvardinsiu, bet ... Monitorius, spauzdintuvas, koloneles, pele, puodukas, itvaras, puodukas, cerkiukas, nosines, valdymas, sektuvas, cds, prozektorius, n96, bokalas (dekoratyvinis), veidrodis, atviorke ir t.t. visokio brudo vienu zodziu (kaip ir reiktu viska sudeliot i vietas bet visad ko nros is ju reikia )
pas tave stalas tai turbut kaip moters rankinukas, kuriame viskas telpa ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas dabar ant jusu stalo???