Re: Och, tie užpakaliukai..
DEMESIO DEMESIO visiems vyrams (ypac kurie vairuoja) bulit labiau atsargesni juk pavasaris ateina :D~
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Och, tie užpakaliukai..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
DEMESIO DEMESIO visiems vyrams (ypac kurie vairuoja) bulit labiau atsargesni juk pavasaris ateina :D~
Gyvenime is patirties zinojau, o is sios temos dar karta tai matau..Kad tos kurios nera tokios i kurias gatveje butu galima ziureti ilgiau nei 0,5 sekundes..visada varo ant tokiu i kurias galima ziureti ilgiau..:D
As tai net nedrisciau suabejoti kad i tavo paneles uzpakaliuka visi ziuri kokia neviena valandzike;D;D Buciau labai nustebus jei tokioje diskusijoje taves nebutu buve...
cia tai gerai suskelie roberta
Na as jo panele jau akyse matau;D Tikras SEDEVRAS!!! ;D
ir tikrai ir kokia tai butu?
Zinoma neapseisim be "naguciu" ,jie tai pirmas jos atspindys,jei netikri tai tikrai priklijuoti:) Kuno sudejimas 90-60-90 jis is tu sunyciu kur kauliukus megsta ( per daug prisiziurejas "FASION" ) Na o jau uzpakaliukas,tai pagal uzsakyma turetu buti kaip du persikiukai sulipdyti:)
nu kad tokia butu sunku surast
Na as jo panele jau akyse matau;D Tikras SEDEVRAS!!! ;D
Sutinku as gyvenime ne viena tokia kaip tu kuri seka mane ir komentuoja..netik cia bet ir realiam gyvenime..Keistos jus, pavydit mano demesio merginoms..:D
Paprasciausiai as pasiulau nezaloti saves ir pamirsti mane..yra dauk kitu..:D
Pakartosiu visur tapati..Siulau nekrypti nuo temos ir diskutuoti forumo tema..As nesu kazkokia zvaigzde kad kalbetumete apie mane..:D
Nors kaip sakoma bet kokios apkalbos ar blogos ar geros sudaro tam apkalbamam reklama..Tik ar man jos reikia?:D
Oi..nekalbek taip nes asaru nebegaliu sulaikyti...Nezalok manes;D Jo jo seku ...:) ziurek kad tik sapnuotis nepradeciau;D;D
kodel gi vaikinai toki pasipute? A?
ce kaip inCulto dainavo: "You can always look but touch..." :>
po tokiu forumu kyla mintis kad merginoms nereiketu daugiau traumuot vaikinu ,( vargsai jug uzsiziopsoje gali i koki medi atsitrenkt...) taigi reik daryt isvada ................ ilgi sijonai placios kelnes.........
po tokiu forumu kyla mintis kad merginoms nereiketu daugiau traumuot vaikinu ,( vargsai jug uzsiziopsoje gali i koki medi atsitrenkt...) taigi reik daryt isvada ................ ilgi sijonai placios kelnes.........
na, na.. sakai ilgi sijonai, placios kelnes? o kartais imi ir susimastai zmogus, galbut po tomis placiomis kelnemis labai fainas uzpakaliukas? o taip bemastydamas butinai i ka nors isirezi..
Visos merginos.. Manau skaityti reikia viska. Forumo tema: Vyrams ir Vaikinams.. o kur nosis kisat..:D
lai pasisako ir jos.. mums, vyrukams, nuo to tik geriau..
AS VOS MASINOS SANKRYZO NESUTARABANIJAU UZSIZIUIREJES Y DAILU UZPAKALIUKA
susirastumet kekvienas po mergina su dailiu uzpakaliuku ir avariju lietuvoj sumazetu;D
zinok nesvarbu, turi mergina ar ne, cia kaip pinigai - kuo daugiau turi, tuo daugiau nori..
baisu kaip matau avariju skaicius nesumazes:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Och, tie užpakaliukai..