Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Krizep pakanda visas kainas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 746 747 748 749 750 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Krizep pakanda visas kainas
kad man regis kainos nekrinta o kyla
WooW sex pamokos gerai o kada vaikaučiu susilauks patele ir patinėlis žinot po sexo visada vaikučiai
Tomukai nevisada vaikuciai atsiranda
Tomukai nevisada vaikuciai atsiranda
Vistiek spermos pramuš kandona ir kontraceptinius kada nors Nuo ilgos trinties ir nuo didelio malonumo visko būna :V, Be to kai sexas neticiukas tada labai tikėtina kad gali būti visko .Štai atvejis nuvarai į parde su drauge, ji matuojasi palaidine ir naujus kavali e kavali pantalonus :=D Vaikinas aišku pasako liux duoda bucki ir panelia apsikabina ir prisispaudžia prie vaikino .Vaikinui stajakas ir jis jau prancuziškai naudoja liežiuvi ,kaip šuva laižo jos kaklą ir jau dantimis grauža kelnių užtrauktuką. Persirengimo kabinoje greitas trijų minučių saxas su adrenalino doze, kad niekas neužkluptu ;D po dviejų savaičių panele pastebi kad mėnesines vėluoja .Tada mergina sužinojusi testo rezultatus pradžiugina tėveli:DTai tik vienas iš daugelio variantu :V kiek dar jų yra ant vieno visada galima užsikabliuoti >
aš tai asmeniškai ant visu užsikabliuoju ir kaip man dar nepasisekė :? mano draugams tai net po kelis karus kai kuriems net su skirtingomis panelėmis ;D
nut Tomukai tu ir pavarai parasyciau as tau dabar bet parasysiu az
nut Tomukai tu ir pavarai parasyciau as tau dabar bet parasysiu az
Ok pradžiugink mane iki rytojaus lauksiu tavo varianto :V kaip darysim mes vaikus .. tai yra ne tu ir aš ... o kiekvienas atskirai :V o paskuj kas žino gal ir mes kartu pavarysim jei jau Nijolė su Auriu trumpam susimetė ... pala pala nejau bus grupinis ;( (juokauju )
Tomukai, as tau parasiau i privata gali paskaityt tai kad tu negrizti tai as su tavim galiu bandyt daryt ;D
Tomukai, as tau parasiau i privata gali paskaityt tai kad tu negrizti tai as su tavim galiu bandyt daryt ;D
Telefonu ar private esmesais aš čia kartais neužsuku po keles dienas tai sekas sms-sais gali užtrukti net savaite
Kas kur kaip? Kas cia mano varda be reikalo vel paminejo ir labai idomiai apie mane snekejo? Tomas pasiilges ziuriu raminamuju ukolo, bo jau tikrai kad paselo ;D (man jau viena suvare, tai matot atgavau prota, bet kita uzkreciau ;D )
sakes!!! raminkites, garbaniai Tomuk, is taves sito niekada nesitikejau (Auris, tai visai kas kita ... ) zodziu, gerai, pasigyrei, kad visa savaite atlaikytum, bet nereik tiek girtis, juk cia visi savi :? hmm, sakai draugai vaiku turi ... nieko, amnau, kad tau kada pramus ir tu juos pasivysi ;D
Lina, ale tavo akys, nai nai nai
sakes!!! raminkites, garbaniai
ta pati kuri negarbane (chuckle)
o del akiu tai aciu :V reik kazkada atsinaujinti
Lina, 25 parašė:Tomukai, as tau parasiau i privata gali paskaityt tai kad tu negrizti tai as su tavim galiu bandyt daryt ;D
Telefonu ar private esmesais aš čia kartais neužsuku po keles dienas tai sekas sms-sais gali užtrukti net savaite
Tomukai as tau asmenini laiskuti brukstelejau :V o sms negaliu parrasyt nes tavo numeriuko neturiu
hmm, as tai nesinaujinsiu, busiu kaip brandintas vynas, toks rugstus ir neskanus :D:D
as jau toks rugstus ir neskaniai subrandintas nuo pat pradzios cia ;P
tai reiskias as cia skaniausia pagal jusu teorijas busiu
kas skanu, tas nesveika ;D;D;D
tai skanauti reikia saikingai ;D
Ingrida, 23 parašė:sakes!!! raminkites, garbaniai
ta pati kuri negarbane (chuckle)
o del akiu tai aciu :V reik kazkada atsinaujintiTomas, 26 parašė:Lina, 25 parašė:Tomukai, as tau parasiau i privata gali paskaityt tai kad tu negrizti tai as su tavim galiu bandyt daryt ;D
Tomukai as tau asmenini laiskuti brukstelejau :V o sms negaliu parrasyt nes tavo numeriuko neturiu
Siaubas mus jau ant laužo tuoj degins ,jau visi tokias namiokus deda ...Visgi Linut respekt už atvirumą šiaip mažai žmoniu gali taip laisvai bendrauti tokiomis temomis :V Žmones nesivaržydami gali reikalauti daugiau malonumo ir daugiau kokybes tai reiškia ir daugiau Laimės
sakes!!! raminkites, garbaniai Tomuk, is taves sito niekada nesitikejau (Auris, tai visai kas kita ... ) zodziu, gerai, pasigyrei, kad visa savaite atlaikytum, bet nereik tiek girtis, juk cia visi savi :? hmm, sakai draugai vaiku turi ... nieko, amnau, kad tau kada pramus ir tu juos pasivysi ;D
Mieloji Ingrida :=D Mes minkštučiukai pūkuoti gaūrtuotukiukai ,ten pas mus tokia funksija yra ir ja išjunkti galima tik vienu būtų :V Tuo mes ir esam vyrai ,imituojam meile dėl sekso ,o jus seksualios imituojat sexa dėl meiles .Tai mes tos meiles su gauruotumo elementais duodam
Kas kur kaip? Kas cia mano varda be reikalo vel paminejo ir labai idomiai apie mane snekejo? Tomas pasiilges ziuriu raminamuju ukolo, bo jau tikrai kad paselo ;D (man jau viena suvare, tai matot atgavau prota, bet kita uzkreciau ;D )
Kas paminėta tas paminėta ir visai čia nebaisu gamtiniai reikalai ir tiek
Tomukai,visada prasom
na, mielieji, užsukau palinkėti Jums visiems šilto ir ramaus Kūčių vakaro. tai pats svarbiausias vakaras metuose, kuomet jautiesi toks artimas ir mylimas, laukiamas ir kupinas viso pasaulio gėrio :H rytojus bus kitoks - pilnas džiaugsmo, juoko, kitokios nuotaikos ir jausmų
smagiai, vaikai, pasibūkit su šeima, artimiausiais žmonėmis, draugais... su kai kuo susimatysim
Puslapiai Ankstesnis 1 … 746 747 748 749 750 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~