Re: Kitas ar Pasimatymas ?
o va sito as ir neatskleisiu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kitas ar Pasimatymas ?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 31 32 33 34 35 … 41 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o va sito as ir neatskleisiu
Tai kaip man reiskias neprotingam zmogui ( kaip cia kazkas issireiske ) susiprast kokia pradzia padaryti, kad tau patiktu? :}
taip kaip atrodo tau geriau, o pabaiga bus taip kaip atrodys man geriau
idomu kas gautusi
na gal ir idomi mintis bet tu man uzkrauni dabar baisiai didele atsakomybe :? As pvz noriu kad butu tikrai gerai, o jei tau nepatiks tai tau tas gerai gali buti tiesiog sedimas i ta savo boinga ir skrydis atgalios :? negerai, gi taip negalima ! Klaipedoj visi turi buti laimingi, netgi tokie durniukai kaip as :}
na matai pirmas kartas klaipedoj man turetu palikt ispudy
taip kad nemanau kad bus taip kad reiks man gristi atgal
Tai pasiliksi visam? :}
del sito mes nesitarem, bet reiktu pagalvot, na bus matyt ateity, po tavo pradzios
na tada viskas aisku, manau del salygu niekas nepriestaraujam ! ~ Tada as begu kasti to velniai rauto tako, o tu isilsek, kad vairas rytoj nekryptu zemes link ir nepadarytum avarijos :? Nesinori dar vienu dariaus ir gireno ~
na gerai, bus matyt kaip ir kas cia viskas bus
tik tu man parasyk matmenis savo transporto priemones kad as zinociau ar plataus to tako reikia... Zinai reikia viska susiplanuot...visgi ne pirma jaunyste- tiek jegu nebera, kad visa diena takus kast galetum ;D
oj ne pirma jaunyste, tik nereikia
nedidukas toks, keturvietis
auris ziuriu kaip visad viesuma megsta
taigi ne sovietiniais laikais gyvename, ner cia ko sleptis nuo KGB
Man smalsu..,tai kaip gi pasimatymas?
dar vis kasu ta taka... ;D
Varksas,uzjauciu,nepervark labai,be ir savo damos paskui nenustebinsi..
aha as irgi pagalvojau kad po to tako nebe damos galvoj bus ;D ;D
Merginos tikisi demesio ir siltu jausmu,tad pasamdyk ka nors,kad ta darbeli uz tave nudirbtu..,ir pries dama "nepasisiukslink"
hmmm cia gera ideja, sakai pavaduotoja isitaisyt reik...hmmm... :?
Pavaduotoja..,bet patariu tik takui kast
Puslapiai Ankstesnis 1 … 31 32 33 34 35 … 41 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kitas ar Pasimatymas ?