201

Re: Myletis uz pinigus?

Doroteja, 21 parašė:
Tomas, 25 parašė:
Viktoras, 21 parašė:

bet manau kad kiekvienam islieka si galimybe, tik manau kad priklauso nuo daug salutiniu veiksmiu pvz: aplinka, laikas, kompanija....

Nu joaplinka ,laikas ,kompanija.pasakoja draugai kai kazkokiam kaime (laikas nesvarbus:::a55) savi Styvai uz sampana buteli ir makaronu pakeli turejo malonumo visi big_smile tai cia net nezinau ka manyt §:V arba jie labai gudrus ir mergos tupos :::909 arba tas laikas ir vieta tai jau labai daug ka reiskia :::036

prisimink kad kaimuose zmones neispruse, neissilavine, ten daug kas net 9 klasiu nebaigia. mergaites turi padet savo mamom besirupinanciom gyvuliais, gerianciu tevu ir pan. o jei dar abu tevai geria tj isvis didele tikimybe kad mergaitei protelis pasisuks. mano kaime tokiu lyg nebuvo, tfu... bet nieko gero. tos kuriu abu tevai gere jau nuo 16 vaikus gimdo... nzn db kaip ten gyvena bet... bajsu net pagalvot. aisku jos turi vyrus bet... zinaj tuos kaimietukus, dar viena gerianti nelaime

:::a16

Nesutinku pasitaiko ir mieste sito:V viskas priklauso nuo tevu ,o ne nuo kaimo ar miesto.Dar ne tokiu orgiju draugai pripasakojo is miesto istoriju :::008 tik nieko grazaus tame nematau,tuo labiau tas slykstines girdeti ...pasakoju gal kas pasimokys ir kam nors protelio priaugs!

202

Ernesta, 19 parašė:

gal temą reikėjo pavadint ne taip, o sexas už pinigus? o šiaip, sakoma, kad visi turim savo kainą, nors nenoriu tuo tikėt..

nereikia to tiesmukumo tiek daug cia

203

Nesuprantu:::041,tai ka cia pinigai svarbiausia:::809?? Nesamone,uz jokius pinigus! :::807

204

Jolanta, 29 parašė:

Nesuprantu:::041,tai ka cia pinigai svarbiausia:::809?? Nesamone,uz jokius pinigus! :::807

pasiusiciau viena milijona uz viena nakti, sutktum?

P.S jauciu betkaip linksmintum mane

205

Fantazijas cia savo pritramdyk,ponaiti:::044!!! Jei nieko nejausciau tai nieko ir negautum,nepadetu ir milijonas:::044:::044

206

na nemanai kad pinigeliai apsuktu tau galva?

207

Pasikartosiu...silti jausmai:::421,trauka zmogui cia yra man svarbiausia:::045,o pinigai cia visai ne prie ko!

208

na manau kad kai yra lt eu dol atsiranda ir trauka ir silti jausmai wink nesikatoju konstatuoju

209

Tai as ir nesiginciju visokiu juk zmoniu yra:::305 ,jai kuriam tai priimtina-saunu:::a48! O man ne!

210

O jei dar gbp, jpy, cny yra, tai, ko gero, ir tikroji meilė gimsta wink Gal besmegeniams tas faktas ir tinka, bet nieko čia šaunaus nematau ir nėra ko tokių "toleruoti".[/quote]

211

Nieko cia baisaus nematau..kai dabar krizisas tox tai tuo labiau..:)

212

sutinku big_smile

213

Ziauru big_smile

214

nzn as tai neparsidavineciau, kad ir grize, as veltui jei gazi big_smile

215

Vyrai dazniausia nori, bet nevisada gali. Tua tarpu, moterys, visada gali, bet nevisada nori. smile

Gal but todel prostitucija labiau moteru verslas smile  Mum tai nepatinka, nes moters didziausia vertybe tai istikimybe. Uztai kekses verte = tiek kiek jei sumoka lietuvoi gal 200lt (?) taxistu reikia paklausti.

Man teko karta naktinem klube apie pusvalandy begioti ir slapstytis pakampeis nua 50 metes ishtroskusios "grazuales", kol pagaliau pabegau isten neistveres... 

Jausmas tai labai keistas, shlygstus ir nepamirshtamas ...  kol tik bendrauji pradzioi gal ir nieko ..demesys, komplimentai... bet kai tik pradejo kalba suktis apie kad as eisiu pas ja y viesbuty ir pirshti man primyktinai svaigalus ....  man siurpas per nugara ir serei siaustis pradejo. yikes)

Vat tada as ir supratau kaip jauciasi vargses paneles. Ir kaip reikia nusizeminti prarasti visa zmogiskuma kad parduati savo siela uz 200lt? 

Manau tai nera brangu, su salyga kad jei yra slykshtu ir ji kencia, bet tada as ir pats nenoreciau.
Na o jei ji megaujasi ir dar uz tai pinigu nori(?) tai cia irgi jau nesamone.

ne man uz pinigus irgi neiseina...  nes man tik abipusis malonumas patinka ir uz tai tik asilas moka smile

216

o tu tai protingas ziuriu !!! patinka tavo man mintys

217

juo cia dviprasmikumas bet labai taiklai, reiketu ireminti

218

Nesąmonė tai parodo koks tu esi silpnas.

219

pasakykit man, kur tos mergaites yra, kurios uz pinigus nenupirksi?  bet va, kad draugiskumu,ir kitais budai,vistiek sunku yra....

220

tiesiog, yra moteru ir merginu,o ypac cia uzsieny, kuriom visai ne tas galvoj....beje,kad tarkim rast mylima zmogu, su kuriuo galetum tiesiog, galbut praleisti likusy gyvenimo daly,ja surast begalo sunku,o jei randi,tai laikuj begant vistiek parodo savo, kad ji nesito visai nori....rimtos,negerencios,nuosirdzios,bej draugiskos,turbut jau tokios nebera visai?????