Re: Kauno Kolegija
sake kad ten gan idomi specialybe,pasistenk bent kokius du valstybinius egzus islaikyt ir tikrai pateksi,o jai nenoresi ,nepatiks,po pirmo semestro gali pereiti i kita sios sakos dalyka..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Kauno Kolegija
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sake kad ten gan idomi specialybe,pasistenk bent kokius du valstybinius egzus islaikyt ir tikrai pateksi,o jai nenoresi ,nepatiks,po pirmo semestro gali pereiti i kita sios sakos dalyka..
Du valstybinius:| nejuokauk?:D man ten reik anglu info ir matkes stojant. matkes nesugebeciau valstybinio, info neruosia tokiam egzui net vidurinej:D sugebeciau gal tik anglu:> gal dar lietuviu:) as isvis enketinu laikyt valstybiniu... na gal. matai as ne desimtukininke... na tik informoj:D O matematikos meldziuos kad ketverta isvestu:| man ji patinka siaip, kai suprantu. Bet velniskai sunkiai sekasi...
mano vienas kursiokas,labai norejo i sia specialybe,num kaip tavo,bet laike tik mokyklinius ir jo neprieme,taip kad pasisitenk...viskas imanoma kaip nori:)
nors ka as sneku....as nenorejau visai i sia specialybe....pries daugiau kaip du metus pradejau zaisti toki zaidima laineidzas,per kuri mano egzai suniui ant uodegos nuejo....man ir gi buvo ne kas matkes nelaikiau nes buciau net ant keturiu neistempus....suprantu tave pilnai
niu ir kaip kolegija laikosi:) ir kaip studentu atstovybe centrine:) linkejimai...
mano vienas kursiokas,labai norejo i sia specialybe,num kaip tavo,bet laike tik mokyklinius ir jo neprieme,taip kad pasisitenk...viskas imanoma kaip nori:)
Ziurint kaip jis islaike juos. Ir ar nuskubejo kuo greiciau dokus nest.
O matke as islaikysiu 4 bent tikiuos:D O va su kalbos...visai kas kita, gal net laikysiu lietuviu valstybini, cia siandien po bandomojo man entuziastingos ir geros nuotaikos:)
kauno kolegija verlso vadyba
Kauno kolegijoje leidyba ir poligrafija..
as studijuoju kauno koelgijos.medicinos ir socialiniu mokslu centras
Kas stosit šiais metais ir į kokią profesiją ?:)
Įstojau į multimedijos technologiją. Nemokamą. Jei kam įdomu
idomu idomu, turejote dar kai kur pranesti, panele Egle :Dsveikinu
Istojau i finansus,etf
kauno kolegijoj ,bet druskininku skyriui
idomu idomu, turejote dar kai kur pranesti, panele Egle :Dsveikinu
Ir kurgi turejau aciu
labas man verkiant reikia kriminalistikos darbo-cia tiems kurie ekonomikos ir teises studijuoja:)gal yra norinciu padeti?:)
as ir studijuoju, patinka bet betkokiu atveju durniaus nepavoliosi ten jei mokytis tai mokytis
Gal kas studijuojat farmotechnika?
studijuoju slauga (3kursas) ir esu labai tuo patenkinta
Turiu tokiu klausimu elementariu,bet man jei buvo neaiskus,nes internete vienur parasyta vienaip,kitur kitaip Mirkt
Noreciau stoti i teise tai kokiu egzmainu reikia?ir kokio dalyko metinio pazymio....?
vienur radau,kad parasyta,kad reikia istorijos ir lietuviu,o metinio matematikos.O kitur jau dasideda ir anglu valstybinis..tai jei kas zinot tiksliai butu labai malonu suzinoti Šypsena
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Kauno Kolegija