Tema: ka daryt jei vaikinas mane skaudina savo elgesiu?
ka daryt jei vaikinas mane skaudina savo elgesiu? kai jaudinuosi jis piksta o kai verkiu tai jis saltas tiesiog atrodo kad jam patinka mano asaros? ka daryt tokiu momentu?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ka daryt jei vaikinas mane skaudina savo elgesiu?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka daryt jei vaikinas mane skaudina savo elgesiu? kai jaudinuosi jis piksta o kai verkiu tai jis saltas tiesiog atrodo kad jam patinka mano asaros? ka daryt tokiu momentu?
Pailkti ji
na is pradzu manau pasikalbet turetum su juo..kodel jis taip elgesi, nes nemanau kad nei sio nei is to jis taip elgiasi, matyt kazkas negerai..o tada jau sprest ar palikt ji ar ne..
pagalvoti, apie tai ar verta visa tai kesti..ar vertas tavo asaru...
as jam sakau kad man tai ir tai nepatinka sprendziu problemos o jis negirdi mene tiesiog rekia ant manes nutilk nenoriu klausytis tu baneliuku ir t.t.... as verkiu o jam **** krc nezinau ka daryt kaip man tada ji palikti myliu ir nekenciu ....
Na jis wisa laika toks buwo ? ar pasikeite po kazkurio laiko? Beto ka tu jam sakai kas tau nepatinka?... tokio elgesio yra daug paaiskinimu bei pateisinimu. nemanau kad tau forumas gali padet tokioje situacijoje wisiskai nezinodami situacijos. PM jei reik pagalbos..
myli ir nekenti, man irgi buvo tokia situacija, atsigaut po issiskyrimo reikejo daugiau negu metu, bet dabar kai pagalvoju, tai geriau but vienam ir nekentet del blogo antros puses elgesio(jeigu jauti, kad ji nepasitaisys), negu but su ja ir pastoviai kentet...
noreciau konkreciau suzinoti kaip jis tave skaudina ? fizishkai? kreipkis pagalbos nekentek...
bet jei ne fizishkai tai tada atmink viena dalyka kad niekas niekada gyvenime negali taves yskaudinti be tavo pacios sutikimo. Arba tu pati renkiesi kaip reaguati y situacija. visada galima rinktis aukos vaidmeny ir kenteti arba buti stipriai ir rinktis kita kelia, kurejo ir keisti situacija pozityvei abeju atzvilgiu.
As dar nesu sutikes nei vieno asmens kuris pyktu ir butu laimingas tua pat metu. Destruktyvei elgentys zmones nera laimingi ir jie tai daro ne is meiles ar laimes, bet is baimes ar skausmo. Destruktyvus elgesys tai zenklas, pagalbos sauksmas, sielvartos baimes, pavydo israiska, as niekada nepykstu ant tokiu zmoniu nes galiu jiems padeti issivaduati is tos busenos ...
Viskas turi savo priezastis ir ...jis mane skaudina... tai dar nereiskia kad tai jo kalte ar tavo tai tik kazkur jusu santykiuase klaidele pabendravus su jumis mielai ja istaisyciau. Nesusipratimai santykiuase tarp zmoniu daznai kartojasi jei ju neisprendi ... Vadinas jei jis tave skaudina tai didele tikimybe ir sekantis vaikinas tave skaudins.
Tavo mintys apie kitus tai zinute tau apie tave pacia ... susimastyk apie tai. Mes negalime pakeisti aplinkos ji ne kinta nua to kaip mes ja suvokiame... Vienintelis ka tu gali pakeisti tai savo poziuri ir poelgy i aplinka ...
Mes nua mazens mokinami: nedaryk to nes mama supyks ... taip mes suvokeme kad del musu blogos savijautos kalti aplinkinei ... tai potencialios aukos mastymas o ne kurejo ...
tik tiprus zmogus be krislelio baimes, gali nuasirdzei siltai sypsotis buti laimingas ir skleisti laime aplinkinems gera zinia: to galima ismokti
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ka daryt jei vaikinas mane skaudina savo elgesiu?