Re: Blevyzgos...
:DD ok
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 249 250 251 252 253 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
:DD ok
kaip visad, labai daug parasai ...
labutis
blaba bla bla ar galiu isipaisyti ir pokalbi ,Vaiva tavo avataras mane jaudina visaip, pajurio fantazijos norejau tai pasakyti senai bet dar niekad nepakiudavo i matyti neblaiviame stovije
cha tai griebk Vaivuka
ir jai bus gerai, ir tau
tai tik dar karta patvirtina, kad neblaiviam stovyje viskas tampa grazu
kazkaip tema ,,ne i temą"gaunas
kazkaip tema ,,ne i temą"gaunas
hmm gerei jei nekalbesim kaip as salia Como sveicarijos italios kalnu gulejau beveik girtas ant saules ir kaip dabar man bloga nuo nesveiko idegio ,gal tada man papasakysi koki liaudiska mociuciu recepta kaip pagyditi oda nes jauciu sende vel nemiegosiu ;(
simptomai oda orangines spalvos idegis viso kuno iskyrus bikinio zona ir keliu sveika kita idegta iki pirmo laipsnio ,drebulys,karstis,skausmas,haliucinacios padidintas motorinis attivumas ir kalbu briedus sendie apie 9 valanda ryto sveikata pagerejo ...
Fiodorai, dziaukis, kiti tiek deginas pas mus cia LT specialiai, o tau netycia gavos o salutinis poveikis anksciau ar veliau praeis, kantrybes vyruti
Fiodorai, dziaukis, kiti tiek deginas pas mus cia LT specialiai, o tau netycia gavos
o salutinis poveikis anksciau ar veliau praeis, kantrybes vyruti
![]()
man reikia ledines blondines kad mane atvesintu,
nieko ten sveiko laivieji radikalai uzkabins man vezi
Ingrida, 23 parašė:Fiodorai, dziaukis, kiti tiek deginas pas mus cia LT specialiai, o tau netycia gavos
![]()
grynaveisles lietuvaites panorai? anksciau ar veliau, tu visvien mirsi, tai rinkis trumpesni, kankinimosi gyvenant, laika
Fiodoras, 27 parašė:Ingrida, 23 parašė:Fiodorai, dziaukis, kiti tiek deginas pas mus cia LT specialiai, o tau netycia gavos
![]()
grynaveisles lietuvaites panorai?
anksciau ar veliau, tu visvien mirsi, tai rinkis trumpesni, kankinimosi gyvenant, laika
haha oh oh hoo gundini :V lietuvaite yra lietuvaite, ne del to jos vadinamos graziausios ,manau paslaptys slypi kitame
Ingrida, 23 parašė:Fiodoras, 27 parašė:Ingrida, 23 parašė:Fiodorai, dziaukis, kiti tiek deginas pas mus cia LT specialiai, o tau netycia gavos
![]()
anksciau ar veliau, tu visvien mirsi, tai rinkis trumpesni, kankinimosi gyvenant, laika
haha oh oh hoo
gundini :V lietuvaite yra lietuvaite, ne del to jos vadinamos graziausios ,manau paslaptys slypi kitame
na, as pati tai negundau, net negaliu, nes nei grynaveisle lietuvaite, nei blondine o del "graziausiu", tai nzn, man grazesnes kokios mulates...
p.s. paslaptis slypi anapus
Fiodoras, 27 parašė:Ingrida, 23 parašė:Fiodoras, 27 parašė:Ingrida, 23 parašė:Fiodorai, dziaukis, kiti tiek deginas pas mus cia LT specialiai, o tau netycia gavos
![]()
haha oh oh hoo
gundini :V lietuvaite yra lietuvaite, ne del to jos vadinamos graziausios ,manau paslaptys slypi kitame
na, as pati tai negundau, net negaliu, nes nei grynaveisle lietuvaite, nei blondine
o del "graziausiu", tai nzn, man grazesnes kokios mulates...
![]()
pradek gerbpti pacia seve arba Jis netik mane bet ir Tave uzkrete juodu sarkazmu kad zmones butu GRINAVEISLIAI kaip karves ir arkliai ;D aisku tokias frazes vartokia kokie komiski "fasistai" kurie vaizduoja viena kita relu zmogu ir visi tai supranta ... tik va ar Ingrida pasiruosusi tapti tokiu "egzotisku personazu"? ispradziu Tave gali ir nesuprasti kiti sakys stogas pavaziavo ;D
Ingrida, 23 parašė:Fiodoras, 27 parašė:Ingrida, 23 parašė:Fiodoras, 27 parašė:Ingrida, 23 parašė:Fiodorai, dziaukis, kiti tiek deginas pas mus cia LT specialiai, o tau netycia gavos
![]()
haha oh oh hoo
na, as pati tai negundau, net negaliu, nes nei grynaveisle lietuvaite, nei blondine
![]()
pradek gerbpti pacia seve arba Jis netik mane bet ir Tave uzkrete juodu sarkazmu kad zmones butu GRINAVEISLIAI kaip karves ir arkliai ;D aisku tokias frazes vartokia kokie komiski "fasistai" kurie vaizduoja viena kita relu zmogu ir visi tai supranta ... tik va ar Ingrida pasiruosusi tapti tokiu "egzotisku personazu"? ispradziu Tave gali ir nesuprasti kiti
sakys stogas pavaziavo ;D
taip drauge mielas, butent zmones turi buti grynaveisliai (t.y. vyrai, nes moteris, kaip zinoma, nera zmogus ) taip kad gailekis gimes maisytas
o kas del manes, tai as nepergyvenu, nes ir taip manes niekas nesupranta
uuuuuuuuuUUUUiiiiiiii!
:p:p
blaba bla bla ar galiu isipaisyti ir pokalbi ,Vaiva tavo avataras mane jaudina visaip, pajurio fantazijos
norejau tai pasakyti senai bet dar niekad nepakiudavo i matyti neblaiviame stovije
Vau kaip fainiai kad isdrysai pasakyti ir man
labutis visiems
Fiodoras, 27 parašė:blaba bla bla ar galiu isipaisyti ir pokalbi ,Vaiva tavo avataras mane jaudina visaip, pajurio fantazijos
norejau tai pasakyti senai bet dar niekad nepakiudavo i matyti neblaiviame stovije
Vau kaip fainiai
kad isdrysai pasakyti ir man
![]()
labutis visiems
mmmm
Fiodoras, 27 parašė:Ingrida, 23 parašė:Fiodoras, 27 parašė:Ingrida, 23 parašė:Fiodoras, 27 parašė:Ingrida, 23 parašė:Fiodorai, dziaukis, kiti tiek deginas pas mus cia LT specialiai, o tau netycia gavos
![]()
haha oh oh hoo
![]()
pradek gerbpti pacia seve arba Jis netik mane bet ir Tave uzkrete juodu sarkazmu kad zmones butu GRINAVEISLIAI kaip karves ir arkliai ;D aisku tokias frazes vartokia kokie komiski "fasistai" kurie vaizduoja viena kita relu zmogu ir visi tai supranta ... tik va ar Ingrida pasiruosusi tapti tokiu "egzotisku personazu"? ispradziu Tave gali ir nesuprasti kiti
sakys stogas pavaziavo ;D
taip drauge mielas, butent zmones turi buti grynaveisliai (t.y. vyrai, nes moteris, kaip zinoma, nera zmogus
) taip kad gailekis gimes maisytas
o kas del manes, tai as nepergyvenu, nes ir taip manes niekas nesupranta
uuuuuuuuuUUUUiiiiiiii!
:p:p
zinai kaip tai ivykasta ? pradedi ilgai bendrauti su vienu zmogum galu gale paliekim panasus i ji nes bendraujant norom nenorom ji pradedam kopijuoti ,vat klausimas jei Tavo manimu niekas nesupranta ,kam tapti tuo kas dar labiau nesuprantamas? ....(atsakyk i privata)
Kokios vasariskos nuotaikytes pas jusu?m?kas ketina vykti I Klaipeda naujus metus ;D
lia lia lia )
lia lia lia
)
lol tu cia :? ar geltonos korteles dar negavai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 249 250 251 252 253 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...