Tema: Ka manote apie sexsa telefonu?
Rasome savo nuomone, kaip manot ar tai normalu, kai bx paskambina ir sako kuria kuno vieta jums liecia ar pan.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ka manote apie sexsa telefonu?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Rasome savo nuomone, kaip manot ar tai normalu, kai bx paskambina ir sako kuria kuno vieta jums liecia ar pan.
ne, visiskai nenutaralu, nes matosi, tu dar tam nesubrendusi, jei tau tokie klausimai kyla
nors man sexas telefonu biski sadistinis reikalas
paskambini, minute pasneki ir 100lt nebera:D, ir koks cia malonumas, jau geriau kekse nusiperki uz 200lt, manau geriau butu:D, cia mano nuomone.
o man atrodo tai visai turetu buti idomu na tarp poros tai ivairove kuri turetu praskaidrinti gyvenima ir nebuti to monotoniskumo na Edgarai ,18 cia kalbama manau ne tik ta sexsa telefonu uz pinigus... na bet kiekvienas savaip supranta . Kur sex tel uz pinigus tai nu nacert ir kas dar uz tai mokana o jei tai daro pora kuriai tai patinka manau kad tai visiskai normalu
geras budas uzsidirbt pinigu ;D
mergaites neapsigaukit, uz dyka nedarykit tokiu paslaugu nebent savo vaikinams
As ne is nesubrendimo tokia tema sukuriau, o tdl, kad kitu nuomone pamatyciau.:)
Manau , kad tinka neigaliesiems...Arba persisotinusiems ir norintiems paivairinti intymu gyvenima.
na,jei cia kalbama apie santykius,kai vaikinas ir mergina/ vyras ir zmona yra vienas nuo kito toli,tai nematau nieko cia nenormalaus:) manau,geriau jau su savu telefonu,nei su kitu realiai:)
Buvau toi situacijoi kai kabiesi tel. ir kai abu galvoja apie ta paty tai ir pokalbis krypsta ta linkme kol paskutinei stabdzei atsileidzia.
... nors sheip sex telefonu tai nebent tel. turi vibr. funkcija ... na mazyciai pailgi ir vibruajantys telefonai .... kodel gi ne panelem rekomenduaciau
kazkoki nesamone
>> noreciau tokius sexso uzsiiminetojus pamatyti ot zvengciau ;D ipaci ta akimirka kai patyria orgazma abu
teko man merginai rasineti ero turinio sms zinutes. nzn kaip ji bet as tai kazkodel nesijaudinau. nors savotiskai visai idomu fantazuoti tokia tema
galima ne tik telefonu, bet ir pvz. (susirašinėjant) skype
užuomina po užuominos, ir jau tada būna sunku tęsti pokalbį (tik) susirašinėjant
Kokia nesamone (fuu)
teko man merginai rasineti ero turinio sms zinutes. nzn kaip ji bet as tai kazkodel nesijaudinau. nors savotiskai visai idomu fantazuoti tokia tema
smsais orgazma patyrt ;D cia butu virsune ,sakykim po menesio gauni atsakyma ir tai butu ilgiausias seksas planetos istorijoje
O as negaliu nieko pasakyt nes nebandžiau, bet noreciau, na as is tu kurios bent viena karta pasiryžusios viska isbandyt
Manes tai nejaudina visai toks dalykas
Man tai visiškai nesuprantama, kaip galima tokiu dalyku užsiimti.Turėtum būti labai žemos savigarbos, kad užsiimtum tokiu dalyku.Aš nebandžiau, nes tai laikau visiška nesąmone ir didžiausia kvailyste.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ka manote apie sexsa telefonu?