Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
vat as irgi cia neseniai egza issilaikiau, be to daugiadienes biski buvo... :V veiklos pilna o dar ir paskaitose reikia gi pasirodyti.. biski nerami dusia buvau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 767 768 769 770 771 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vat as irgi cia neseniai egza issilaikiau, be to daugiadienes biski buvo... :V veiklos pilna o dar ir paskaitose reikia gi pasirodyti.. biski nerami dusia buvau
wowowo kas gryzo daugiedienes sako mat, ar daugia sawaitines ? ;D joke..... tik neskayk kad metei gert ir pradejaj mokytis ? ;D
jau trecia diena kaip negeriu ;D pratusinau jau rugsejo pramogoms skirtus pinigus, tai reik ramintis, bo i minusa sesiu arba reikes save skriaust ir pabadaut o jei as badausiu, tada mirtis ir aplinkiniams, nes kai as isalkus, tai....
siandien buvo ziaurus zapadlo, nusprendziau but gera mergaite, pagaliau atsikelt i paskaita is ryto (9:40 ), nueinu i paskaita, o jos ner! ;D
o kaip tu begyveni?
jau trecia diena kaip negeriu ;D pratusinau jau rugsejo pramogoms skirtus pinigus, tai reik ramintis, bo i minusa sesiu arba reikes save skriaust ir pabadaut o jei as badausiu, tada mirtis ir aplinkiniams, nes kai as isalkus, tai....
siandien buvo ziaurus zapadlo, nusprendziau but gera mergaite, pagaliau atsikelt i paskaita is ryto (9:40 ), nueinu i paskaita, o jos ner! ;D
o kaip tu begyveni?
palaikyk forma koki pirmoj nuotraukoj ir jokiu badavimu
<<< sveika sugrizus :H
o kaip tu begyveni?
na as tai taip ir begywenu dar gywenu gywas lyg ir , badu marinuos i darba keliuos laiku nes taip nebuna kad jo nebuna k aip tau paskaitu , nors karta buwo ;D ;D ;D nuwarom i darba o darbas dega ;D tai dawe laiswa wiena darbo nakti
Fiodorai, as vis dar tokia pat grazi kaip anoj fotkej, tik jau veidas normalus, o ne nusviles saulej ;D
o zinot ka? mano univiero aktu sale dege, gaila, kad tuo metu buvau Ispanijoj ir nemaciau tokio ivykio ;D
o tai labai smagu taipogi , smagiau jauciu butu buwe tada kai vidurine lankem ir nesinorejo ait i mokykla ;D ot butu buwus svente tada visiem tai isivaizduoju
transformere;D
<< manau dar pamatisi ir ne tiek(davai parlamenta padegam) as jau persiziurejau gyvenimo,bloga darosi
<<<reikia MAN ATSIPALAIDUOTI BISKI
hebra zesim filma ?
http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/trailer/
jega filmas pas mane ji 3d rodys maciau reklama per akinius ba tada kita ziurejom tai gerulis filmas
jega filmas pas mane ji 3d rodys maciau reklama per akinius ba tada kita ziurejom tai gerulis filmas
pas mum ta pacia savaite ir nidzia rodys
http://www.youtube.com/watch?v=LEJIs9ypGS8
na wa o sito tai nemaciau
Laba diena...Ptiu ...
Laba vakarą
nu jau nu jau nereik apie save tokios blogos nuomones skelbti (chuckle)
_ Tomukai, na reik truputi jos inesti i NKK :V
Įnešt tai įkirtau bet ką ? Čia tai nobelio klausimas plauk telepatines galios nusilpo...
-
-
sv Edgarai tas su nidzėm..ti krutas -ti ką nori žeti jei pasauline premjerą už keliu mėnesiu.Iš ruskyno parsisiunti arba Holiwude gyveni :?
renkuos gywenu holivude ;D
Lina,romantiškas avaturas.
va as apie romantikos inesima kalbejau
Tomas, 19 parašė:
Lina,romantiškas avaturas.
va as apie romantikos inesima kalbejau
Jūsų didenybe atleiskit už mano bukybe ,bet aš kampo vistiek nepagaunu
BET MANAU KAD REIKIA ROMANTIKOS ĮNEŠTI NIKA :?Si o no ?|Ma pero :V ar idominavau ?
renkuos gywenu holivude ;D
Tada turėtum žinoti apie naujus filmus kurie išeina iš ten
nu matai kai jie iseina man jie nieko nesako taip aina iseina ir praeina pro mane o as net nepastebiu ;D
nu matai kai jie iseina man jie nieko nesako taip aina iseina ir praeina pro mane o as net nepastebiu ;D
fimai kaip moterys ateina ieina, isšeina, preina, pamirsti, prisiminei nezinai ir tt
tai jo bet kad ir tos moteryt nei uzeina nei iseina pas mane ;D
Reikia jas daugiau kalbinti ir siūlyti kavos ar kapucino:D Kitaip jau labai kuklus kad nedrįsti .Na ko ir reikia tikėtis, kitaip ir nebūtum šiame klube ;D
nu nepretenduok i bobu tarpa ;D vyras buk
Puslapiai Ankstesnis 1 … 767 768 769 770 771 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~