221

Re: Ką alkoholis daro su tavim?

oksana, 37 parašė:

nieko blogo nepadaro jei neperzengi ribu,juk retkarsiais reike profilaktiskai panaudoti,juk ir sventes tam skirtos

Padaro , padaro gimsta vaikai visokie nurodai ir psichiškai atsilikę ir tt.Dar geriančiam smegenys žūva ,rite  kai skauda galva tai ne kas kita kaip organizmo bandymas apsivalyti nuo pūvančių smegenų.Kuo daugiau žuvusių ląstelių tuo labiau skauda galva nuo skysčio kuris šalina plauna ir neša viska į šlapimo pūslę .Ryte šikat ir mežat smegenims ,noras gerti ryte vandenį ne iš troškulio o organizmo "avarine" funkcija įsijungia kuriai reikia daug skysčio.Nuo alkoholio sproginėja kapiliarai ir lestelės negavusios maitinimo miršta .Smegenyse šis procesas vadinamas mikro insultas ,širdyje mikro infarktas .70 -80procentu visu ligų susiję su cigarinėm alkoholiu  ir stresas prideda likusius procentus . Visos diagnozes taip ar taip susiję su alko  ir rūkimų .

222

dar niekada taip nebuvo kad neprisiminciau:)

223

Rusijoi Petro pirmo laikais mokesciu rinkejai vaziuadavo per kaimus su backa samagono ir visi gerdavo i Caro sveikata!  Ish cia ir kilo ruskis + vodka = for ever. 

Kartu su ruskiu okupacija ir ruskeis atejo ir alkoholio vartojimas milzinishkomis dozemis.   

Viduramziu laikais mokesciu moketojei keldavo pasdipiktinima liaudyje ir sukilimus
Gotlando saloi Visbio senamiestis apsuptas didziule muro siena su tikslu apsiginti nua maishtaujanciu valstieciu. Ruskiu Caras ta reikala ishsprende girdydamas liaudi samagonu...
Tai istorija.   ir kaip ir senais laikais alkoholis naudojamas dulkinti liaudy per visus galus del pelno.

Senoves lietuvoi alkoholi zmones vartodavo nua 21 metu ir ne anksciau as dar Smetonos laiku shnapso stikliukus turejau, jie vos ne antpirscio dydzio.   

Shiu laiku alkoholio vartojimas tai okupantu ruskiu dovana ar tiksliau uzkratas.

224

kristina, 19 parašė:

dar niekada taip nebuvo kad neprisiminciau:)

Jei neprisimeni kad neprisimeni iš kur gali žinoti?Psihas nesusimasto kad jis psihas .
Be to žūva atskiros dalys ,niekad negali žinoti kas prarasta.

225

Ir kaip Žilvinui 39. 
Neatsibosta tiek rašyti..
ir dar taip nelietuviškai..

226

Tavo Angelas, 17 parašė:

Ir kaip Žilvinui 39. 
Neatsibosta tiek rašyti..
ir dar taip nelietuviškai..

Iš kur septyniolikmetei žinoti kas lietuviška, o kas ne ?

227 (redagavo Tavo Angelas, 17 2010-07-19 16:33)

Jei žmogus jaunas, tai būtinai durnas pagal tave ?
Juk ne amžiuje esmė.
Dažnas 16 -metis protingesnis už 30-metį..
O beje Žilvinas 39 rašo pvz : "Važiuak"  tai čia lietuviškas žodis ?

228

...vercia sokti ir dainuoti...ir dar guldo i lova pas paduskinski kai jau visai nusidainuoju ir nusisoku...:)

229

Tavo Angelas, 17 parašė:

Juk ne amžiuje esmė.

"Jei žmogus jaunas" .Nu jau tu taip pasakai .Tai ir paklausiau iš kur tai septyniolikmeti žinoti ?Kuo tu remiesi kad jis nelietuvis. Gal būt tu teisi ,o jei net  ir taip ,nelietuvis KOKIA PROBLEMA ?Neuždrausta www.ieskok.lt reikšti mintis užsieniečiams .Netgi yra konverteris kuris konvertuoja ieskoka į anglu ir vokiečiu  kalbas  .
Ir kodėl šešiolikmetis turėtų galvoti kad jis protingesnis ? Kad mažiau išgėrė per savo gyvenimą už 39metį?Ar kad šešiolikmetis mato gatvėje 30m valkata ? I galvoja koks aš protingas kad nevalkatautų (Ir nežino tikros priežasties kodėl žmogus toks ) O gal 16metis jaučiasi protingesnis nes   perskaitė daugiau knygų ? 
"Važiuok" jei tai nelietuviškas žodis tai nemačiau kad ji naudotų nei vokietis nei japonas užtat lietuviams irgi pasimaišo liežuvis ir sumurma kaži ką keisto  ,taip kaip ir kartais pasitaiko vietoi vienos raides paspausti ant kito ir nepastebime klaidos .OOOOOO kitų klaidas OIIIIIIIII KAIPPPPP PASTEBIME :::036  LOL.
Man senelis sekė jaunas ir durnas.O aš pagalvojau pats tu durnas .Db aš suprantu kad jis iš patirties pačiam sau .Tai reiškia kad jis pakeitė nuomone .Db prisimenu tai ir saku jaunas ir durnas nes ne apie mane kalba ėjo o jau puolu su tokiomis mintimis .Tai sakau tau Tavo Angele kad pirma ar anksčiau jei jau esi tokia protinga kokia manai esanti pakeisi ta nuomone kitaip ir negalima tokiems netobuliems buti iki 39 metų ogo go kaip reikia daug suprasti .Pirma kad tai ką perskaitei knygoje jokiu būdu ne tavo mintis o kažkieno kito .Tai ne tu sugalvojai ir tu netampi protingesnis perskaitęs šlamšta beletristiką .

230

man tai jis,jei su saiku veikia kaip afrodizijakas.aisku ziurint ka,kiek ir su kuo geri.reikia saika turet

231

nieko nes negeriu..:)

232

Negeriu,nes tai pinigų laidymas vėjais yra daug geresnių dalykų dėl kaifo.....
Be to karšta vasara+alkoholis=mirtis.

233

Tavo Angelas, 17 parašė:

Juk ne amžiuje esmė.

matau svajuko drabmlionese gyveni big_smile dabar as pacituosiu tave kai tau bus 19-20
" **** kokia as vis delto durna buvau 16-17 "

234

saikingai alkoholis nera jau taip blogai tikrai geriau negu pastovus rukymas kaip kazkas jau sake( sorry tingiu ieskot kas). o jis veikia daugumai panasiai atrisa liezuvi, sypsena iki ausu, drasos nors kibirais semk , sokt , tusintis noris ir kas svarbiausia nuovargis ne taip kankina kol nenueini miegot:D pats esu du kartus taip smiges kad nieko neatsiminciau  bet  gyveni ir mokaisi  is savo klaidu.

235

"saikingai alkoholis nera jau taip blogai "

sutikciau jei tik sugebi apsiriboti 1/3 vyno taure arba betka bet nedaugiau kaip viena ir ne kiekviena diena

smile  bet kiek jus tokiu zinate? cia kaip ant arkliu ishloshti $1000 apsisukti ir eiti namo niekada negryztant prie to gyvenime ....   smile

Deje tai nera realu praktishkai todel patarciau aplamai nezaisti su pavojingais dalykais.   

Kas vercia tave manyti jog esi ypatingas?  Mane mama taippat mylejo besalygishkai.

yikes)

236

atsirisa liezuvis, atsiranda didelis noras pasigincyti, nerealiom temom, traukia prie priesingos lities

237

Feliksas, 26 parašė:

atsirisa liezuvis, atsiranda didelis noras pasigincyti, nerealiom temom, traukia prie priesingos lities

Toks įspūdis susidaro,kad tave traukia prie priešingos lyties tik alkoholio prisisiurbus , o tai ką darai kaip blaivas būni??? Į tos pačios lyties atstovus seilę varvini ? :::742:::629

238

na deja esu visiskai nevartojantis tai man sis klausimas neaktualus bet kai matau ka su kitais daro tai sunku suvokti.

239

Nieko gero alkoholis. Nevartoju ir kitiems patariu nevartoti. Galima pasilinksminti ir be jo. :::248

240

snieguole, 30 parašė:
Feliksas, 26 parašė:

Toks įspūdis susidaro,kad tave traukia prie priešingos lyties tik alkoholio prisisiurbus , o tai ką darai kaip blaivas būni??? Į tos pačios lyties atstovus seilę varvini ? :::742:::629

labai jau idomu is kuriu mano parasytu zodziu toks ispudis susidaro? kai blaivas, galvoji apie darba, savo gerbuvi ir dar belenkokiu problemu sprendimus ir visokius planus, kaip ten bebutu sunkmetis lietuvoj ir blaivam nelenda mintis api panu ieskojimus ir panasiai, ar gal cia tik man vienam tas sunkmetis???