Re: Na ir kur tos išvaizdžios ir protyngos paneles? :)
Saule tu man primeni mano drauga jis tarptautiniu skrydziu lektuvo pilotas jo gyvenimas pilnas moteru jis teisinasi ziuredamas nuasirdzei man y akis ir sako: Ysivaizduak tu sutinki JA idiali siela idialem kune viskas klostosi tiesiog nepriekaishtingai ...
Taip as priestarauju pats sau vien del to kad ta ypatingoji butu dar ypatingesne...
Mat isrankus zmones labiau linke y monogamija, nors juk zinai visi mes "pargriunam" kol "dviraciu vaziuat" ishmokstam Ir niekada nezinosi kada tai vel atsitiks todel stengiesi pasisaugoti.
Ish senos graiku mitologijos: "Dievas vaziuaja dviraciu vezimu pakinkytu trim zirgais.
Zirgu vardai: valia, ismintis ir aistra. Kol zirgai leke darnei viskas tvarkoi, bet staiga aistros zirgas ishsiverze nesitverdamas y prieki, vezimas virsta , dievas krenta i mirties upe ir tada zemeje gimsta zmogus netobulas, laikinas dievo seselis jo nesuvaldytu zirgu pasekme.
Ah nepergyvenk del dievo jis juk amzinas tobulas ir nemirtingas nei ybrezimo nera, toliau lekia visu greiciu .
Bet zmones dievo atvaizdai nors ir zino kad yra netobuli, pazeidzemi ir mirtingi, vistiek stengesi suvaldyti savo zirgus."