1

Tema: Krizė

Sveiki,

Taip jau nutiko, kad pradraugavus 5mėn su drauge išgyvenu santykiu krizė. Ji yra 5metais vyresnė.  Daug kalbamas apie tai - kol kas sugebėjau padaryti išvadas, kad kaip jai aš, iš žmogaus bruožų aspekto labai patinku, bet kaip vyras, netenkinu, nes ne visada turiu savo nuomonę, esu pavydus, negerbiu jos laiko (noriu susitikti vis dažniau, o ji turi darbą), ne visada įsiklausau į ją, esu išsiblaškęs + ji nežino, ar nori būti su manimi dar 1-2metus ir laukti kol aš subręsiu, ir dings visi tokie trūkumai. Ji pasitiki manimi 99,99% (0,01% del vairavimo...). Ar man derėtų keistis ir elgtis brandžiau, riboti savo jausmus, emocijas, ar kaip kitaip gelbėti santykius? Nes aš ją tikrai myliu, nėra ryto, kai atsikėlęs nepagalvočiau apie ją, ir nuėjęs miegoti taip pat, nėra tokios situacijos, kai ji manęs paprašytų padėti o aš atsisakyčiau. Iki šiol jaučiau ir iš jos pusės tą patį, kol atvirai nepradėjom kalbėtis apie problemas.

2

Re: Krizė

Jaunas esi dar reikia daug ka ismokt smile nebegiok paskui mergas kaip sunelis,jei nenori susitikt tai ir neik,eik geriau alaus su drauais arba su kokia kita merga susitikt.Pamatysi kuo maziau demesio rodysi tuo labiau lips.O jei ne tai reiskia ir nelemta buvo..... smile

3

Manau čia tikras vyriškas pižiūris, todėl dažniausia viskas baigiasi. Jei tikrai myli tai įsiklausyk,bet nepamiršk paanalizuoti ar ir jos pusėje viskas gerai, juk nėra įdealių žmonių, o tada keiskitės kartu...Meilė galinga jėga.. tikiuosi ji greit nepasibaigs:::920

4

maziau galvoti,o daugiau myletis,viska spendzia laikas,kalbos tai tik zodziai,veiksmai daugiau turi naudos spredziant viska,todel pagalvoti reikia apie veiksmus,nes uz kai  kurios veiksmus,poelgius,galima ir neatleisti,savo aisku prarasti nereikia,bet derinti butina,pora tai du,one vienas,jeigu spresi vienas tai vienas ir liksi:::402