141

Re: Nepasotinamos merginos

Vaidas, 27 parašė:

Va va, cia tai sutinku, tokiu tikrai yra nepasotinamos ..... finansine prasme smile)))
siaip neteko sutikt, kad butu nepasotinamos kitokiais reikaliukais smile)))

sutinku, jei moterys dirbtu vyru darbus, o vyrai seimininkautu namie tada manau kad vyrai butu nepasotinami. Reikia ir juos suprasti jie kartais tiesiog buna pavarge, todel kitos moterys ir jauciasi nepasotinamos smile

142

manau,kad  reikia myleti tol kol ji nori,taip yra teisingiause,nes abipusis pasitenkinimas yra normalus dalykas...kaip sakoma grudink pliena kol karstas,o tai nedaugelis zino,kaip padarytyi,kad kardas butu visada formoje,as sutinku su diana.

143

Nepasotinamos merginos?  cia forumui apie pinigus

matyt per klaida neten parashe

144

Galiu drasiai sakyt kad ju pasotint neimanoma smile

145

o jei geras seksas, tai kodel juo nepasimegauti :::742

146

Saulius, 22 parašė:

juokites juokites, bet uzsirausit ant tokio keturvalandinio tai bus ne "dar..." o "dar???!!!!!":)

cia geras big_smile mano svajoniu moteris butu kuri sakytu "dar dar dar dar" deja girdziu tik "uztenka einam miegot, kiek galima"

147

o man yar pasaki, ne jau uzteks ir taip kojos jau dreba'' smile) vadinasi yra tokiu kurie sugeba atsilaikyti neviena rauda.

148

galima pasotinti tikreikia zinoti kaip tai padaryti nesutikau tokios kurios pasakytu dar po pirmo karto,laukiu tokios
smile)

149

vienas is atveju kada mergina buna npasotinama, tai, kai vaikinas nesugeba jos patenkinti ir pasijusti moterimi..

150

buvau sutikes mergina kuri nori atrodo kiaura para,o ir kiek besistengciau ji vis nori ir nori dar,netgi susimasciau ar as jau toks prastas sekse:) jei mergina/moteris patiria tikra ir gera orgazma,ji bent jau kuri laika guli ir megaujasi malonumu. nezekit vaikinai i seksa kaip savo noru patenkinima,nepamirskit kad sekse dalyvauja ir mergina,ji taip pat kazko tikisi ir nori,reikia del to pasistengti

151

Kestutis, 21 parašė:

buvau sutikes mergina kuri nori atrodo kiaura para,o ir kiek besistengciau ji vis nori ir nori dar,netgi susimasciau ar as jau toks prastas sekse:) jei mergina/moteris patiria tikra ir gera orgazma,ji bent jau kuri laika guli ir megaujasi malonumu. nezekit vaikinai i seksa kaip savo noru patenkinima,nepamirskit kad sekse dalyvauja ir mergina,ji taip pat kazko tikisi ir nori,reikia del to pasistengti

taipogi sutikes ,aciu dievui, -  tik viena kart gyvenime nepasotinama... o vyrukai, kurie raso, kad noretu su tokiom bendraut... vsigi sutikit su tuom, kad neaptureje tokiu merginu smile Rasote impulsyviai..  kas yra per daug - tas per daug... nesvarbu ar tu moteris ar tu vyras.... mano nuomone...  myletis nuo vakaro iki ryto - neormalu, plius kai tave pastoviai grezia.... baigumu kartas siekdavo vos ne iki 20, o partnere vis dar nori daugiau... cia kankyne... viena kat gali pasiaukot, bet pastovios tokios parneres tikra  daugiau gyvenime nenoreciau sutikt

152

o kaip sutikti tokia kuri nesakytu gana gana gana? big_smile:D:D

153

nesupratau apie koki sotuma jus kalbat,jeigu partnere,nuslepe orgazma,arba ji turi ju kelis ir nori visus juos tureti per viena pasimatyma,tai ko jus  stebites ,kad nepasotinama,taip turi buti,dar ir dar kol busiu soti:::402

154

tikrai yra tokiu vyru kurie buna nepasotinami... bet yra ir merginu.... manau jie vienas kita surasti turetu... smile

155

Geriausias draugas pasakojo,kad sutiko tokia panele smile jie dar net akis i aki nebuvo susitike o ji jau uzuominas jam ivairias rase smile is pradziu kai papasakojo nepatikejau, galvojau giriasi nesamonem ir tiek, bet kai perskaiciau ju susirasinejima buvau skoiruota.Visokiu zmoniu yra visokiu reikia...

156

Nu tai nebutu tokiu merginu tai nebutu tokio zodzio kaip nimfomane....

157

parasyk man jei esi nepasotinama nenusivilsi

158

nepasotinama ta kuri apsimetineja patirusi orgazma,o ji jo nori ..tai manau jai uztai ir negana....ir negana....:::a50

159

Nepasotinama pagal mane-tai nimfomane, kuriai reikia daug, visur, bet kokio sexo su vienu ar keliais partneriais... smile

160

galiu pasakyt tiek,nepasotinamos nera,sita tikrai zinau;)))