181

Re: Ka manote apie Lietuvos lenkus?

big_smile niu ok jau ok.. big_smile jei taip sakai... big_smile ai tai dar tau patinka tie lenkai ar nea? big_smile

182

kaip suprast patinka ar nepatinka big_smile ? jei tipo kad as pakeisiu savo nuomone ir pan tai ne big_smile vistiek balsuosiu uz juos big_smile

183

nea tiesiog perskaiciau temos pavadinima "Ka manote apie lietuvos lenkus" big_smile tai va tau tie lietuvos lenkai patinka ar nea... big_smile ir kodel praleidai lenkaites.. big_smile kodel tik apie vyriskaja gimine kalbi ka? big_smile

184

big_smile omg big_smile as tiesiog tokia tema parasiau ir neskirsciau i moteriska ir vyriska gimine big_smile ar reikojo parasyt apie lenkus ir lenkaites ?? big_smile kazkaip apie tai nepagalvojau big_smile

185

big_smile niu ka zinau cia reikejo ar nea... big_smile nes taip tada iseina kad su lenkaitemis viskas tvarkoj arba tau jos visai nerupi big_smile

186

big_smile na butu keista kadangi jau apie tai uzsiminei tai butu keista kad man jos labai rupetu... big_smile bet kaip supratau tai tau kazkaip kitaip pasirode big_smile gilia minty izvelgiai big_smile

187

big_smile ir kokia as ten ta minti izvelgiau... big_smile juk pamirsai, kad as visai neizvalgus big_smile

188

nu kad as tema paklausiau apie protestus ir pan,o tu taip suki kalba kad man lenkai patinka labai big_smile

189

big_smile na as megstu pripirsti ka nors tokio kompromintuojancio.. big_smile ir kad biski tokiu budu pavelti... big_smile ai gal negerai bet tai kartais gal ir nieko... big_smile

190

big_smile na pastebejau del to,kalba visai nusukai big_smile nors ka zn gal ir patinka visai big_smile

191

big_smile tai va didziausia visu zmoniu problemu.. big_smile kad jie abejoja ir nezino ko is tikro nori tai... big_smile

192

big_smile as neabejoju niekad jei sumastau kazka tai padarau iskart negalwoju ilgai nes taip nieko ir nepadarysiu vis galwodama big_smile

193

big_smile tai taip padarydama gali veliau ir gailetis... big_smile o kaip manai teisingai padariai kad sia tema sukuriai? big_smile

194

kas cia ta tema big_smile ? pilna tokiu temu,tu paskaityk komentarus kad ir delfi.lt pilna tokiu temu big_smile

195

big_smile as galvojau kad tu orginali esi... big_smile visai negrazu taip kopijuoti big_smile

196

big_smile pilna tokiu temu tai nu apie lenkus koks straipsnis ir po juo pilna komentaru,o tema sita tai as sukuriau sitam forume big_smile

197

big_smile niu joa bet temos pavadinimas nevisai orginalus... big_smile ar nea? big_smile tai va skaitau as cia sita tema ir nelabai supratau.. big_smile tai tie lenkai gerieciai ar blogieciai big_smile

198

big_smile cia pagal kiekvieno zmogaus nuomone D: vieniem gerieciai kitiem ne big_smile

199

bet man tavo nuomone rupi big_smile

200

tu jau mane pradedi painiot situo klausimu big_smile bet manau kad mano atsakymas turetu buti aiskus big_smile