1

Tema: Klausimas+ Patarimas panoms

Gerai butu, kad panos neisizeistu, bet bus kas bus.... Klausiu: kokio velnio nemazai nariu(mot.) isimeta foto su savo atzalos snukuciu? Dar nieko, kai mama shalia savo klecko, bet kai tik atzala???????
Patarimas:pirma, nedarykit taip, jai ieshkot antros puses, jumy populiarumas nuo tokiu foto tik mazeja, antra, man tokie dalykai razvratu kvepia, lyg siulytumet savo vaika, del kazkokiutais priezashciu...
Noreciau nors vieno gero paaishkinimo tokiai anomalijai?

2

Re: Klausimas+ Patarimas panoms

Manau tokiu atveju mamos nori parodyti kad iesko rimtu santykiu o ne vienadieniu nuotykiu.  Ir iesko tokio vyro kuris nebijotu atsakomybes auginti svetima vaika. Butent todel kad joms tokio populiarumo kaip tipo : "mazule davai paisdykaujam" nereikia butent todel jos ir deda foto su savo atzala nes paprastai tokiu pasiulymu megeju is karto ryskiai apmazeja.

3

tiesei i desimtuka aivaras 100 smile

4

As taip pat negaliu suprasti,kam dedasi tokias nuotraukas.Tuo labiau,kad dauguma nusifotkina netgi ne su savais...su krikstadukrom ar krikstasuniais,draugiu vaikuciais..Cia suaugusiu pazinciu svetaine ir reklamuoti vaika tiesiog yra nepadoru.Tokios nuotraukos tinka tik seimos albumui.O jei kalbat del nepadoriu pasiulymu,tai vargu ar ju tokiai moteriai bus maziau nei tai,kuri nuotraukoje viena.Jei vyras cia iesko malonumu,jis juos siulo bet kuriai,dar netgi gal labiau tai,kuri su vaiku,nes mano,jog ji greiciau gali sutikti,nes yra nusivylus gyvenimu....Aisku,tai tik mano nuomone...

5

Teks ir man Erikai pritart, nes jomajo, vaikams čia ne vieta! Aišku, OP amžiaus kategorijoje vienišos motinos gal ir ne naujas dalykas, bet man savam rate žiūrint apetitas dingsta lyg nebuvęs. Jau kad tokia jauna yra motina nekas, o dar ir viena, o dar jei pradedi skaityt, ką parašius. Matos, kad gudra buvo, jei 20 ir viena su vaiku, tai aišku, jau tikrai 20metei bemokslei motinėlei iškart puls rašyt džentelmenai, intelektualai ir svajonių tėvai.

Nekažkiek to džiaugsmo ir kai ne su savo vaikais. Kad bent nuotrauka įdomi būtų, bet daugumai fotografijos profesionalumas yra toliau nei man tarptautinė kosminė stotis. Jau geriau su katinu fotografuotųsi.
Katinu geriau pakeist ir pliušinius žaislus. Jei foto negraži gausis tai bent juokinga į katino desperaciją pabėgt iš kadro pažiūrėt.

6

Zadejau patylet, bet.... Shimtinis rasho, kad tikslas tokiu foto- rimtos paieshkos.... Oij oij oij, kaip toli nuo tiesos. Atlikau shioki toki bandyma, uzkalbinau ne viena tokia nare su klecko foto ivairiuose pazinciu portaluose. Susidare vaizdas, kad jos net nemato koks ash ir net neskaito ka joms rashau, mano blogos ydos joms neproblema, ishvaizda taip pat. Tipo: IMK MANE SU VAIKU, TU PATS GERIAUSIAS!!! Tai, del shvento abrikoso, apie koki rimtuma cia galima kalbeti? Jos tokioje neviltyje, kad kabinasi uz betkokio balvono, o tokiu urodu, kurie su mielu noru naudojasi kitu silpnumu, nu patys zinot....

7

Danila, 33 parašė:

Zadejau patylet, bet.... Shimtinis rasho, kad tikslas tokiu foto- rimtos paieshkos.... Oij oij oij, kaip toli nuo tiesos. Atlikau shioki toki bandyma, uzkalbinau ne viena tokia nare su klecko foto ivairiuose pazinciu portaluose. Susidare vaizdas, kad jos net nemato koks ash ir net neskaito ka joms rashau, mano blogos ydos joms neproblema, ishvaizda taip pat. Tipo: IMK MANE SU VAIKU, TU PATS GERIAUSIAS!!! Tai, del shvento abrikoso, apie koki rimtuma cia galima kalbeti? Jos tokioje neviltyje, kad kabinasi uz betkokio balvono, o tokiu urodu, kurie su mielu noru naudojasi kitu silpnumu, nu patys zinot....

Na ir tai tiesa... Taip as lieku prie savo nuomones kad iesko jos kaip ir visos to pacio paciausio. Bet zinant musu ekonomine situacija o ir tai kad su vaiku nelabai kas nori imti tai griebiasi uz visko ka gauna, nes reikia isgyventi kazkaip.

8 (redagavo Anciasnapis, 32 2012-04-22 14:52)

Skirmantė, 31 parašė:

tiesei i desimtuka aivaras 100 smile

tai palauk,kas iseina,kad jus istatot vaika,kad uz jo dalinai pasislept nuo galimu nesekmiu.o neturetu but vaikas jum uz nugaros,o ne tarp moters ir vyro?cia tipo gaunasi kad slepiuosi uz dar silpnesnio,nes gali but kad manes nenuskriaus del vaiko?
o kur jusu ispuoseleta bobiska nuojauta?jus gi motynos-jus viska jauciat.ai.sorry.mitas.
apmaudu

9 (redagavo Alxxx, 35 2012-04-22 20:46)

Danila, 33 parašė:

Gerai butu, kad panos neisizeistu, bet bus kas bus.... Klausiu: kokio velnio nemazai nariu(mot.) isimeta foto su savo atzalos snukuciu? Dar nieko, kai mama shalia savo klecko, bet kai tik atzala???????
Patarimas:pirma, nedarykit taip, jai ieshkot antros puses, jumy populiarumas nuo tokiu foto tik mazeja, antra, man tokie dalykai razvratu kvepia, lyg siulytumet savo vaika, del kazkokiutais priezashciu...

o tu vaikus savo jei turesi ateity irgi kleckais vadinsi ? kokia cia tau anomalija ? tu pats kaip anomalija... panos iskarto leidzia suprasti vyrams kad vaika turi jei patinka tai patinka o jei ne - valink kuo toliau ieskok vienisos jei tau motinos su kaip tu sakai kleckais atrodo anomalijomis, b*l* in erzina tokie "patarejai" burna issiprausk pradziai o paskui i eteri list gali

10

Alxxx, 35 parašė:
Danila, 33 parašė:

o tu vaikus savo jei turesi ateity irgi kleckais vadinsi ? kokia cia tau anomalija ? tu pats kaip anomalija... panos iskarto leidzia suprasti vyrams kad vaika turi jei patinka tai patinka o jei ne - valink kuo toliau ieskok vienisos jei tau motinos su kaip tu sakai kleckais atrodo anomalijomis, b*l* in erzina tokie "patarejai" burna issiprausk pradziai o paskui i eteri list gali

nu tu nurimk.galima pasakyt kad vaika turi.o dabar cia ereli ir didviri vaidint,gyneja nerealu irgi nereikia.reitingu manau ir taip pakankamai surinksi.cia moteru nieks nepuola.bet man asmeniskai irgi atrodo kaip paroda.ir kad tai kisimas vaiko tarp saves ir vyro.nu ne kleckos,-spinagryzai.tau geriau?cia nevieta spinagryzam.iki 18.kiek teko bendraut-dauguma adekvaciai mastanciu  moteru cia turi vaiku.bet nuotraukuose to neparodo.respekt

11 (redagavo Anciasnapis, 32 2012-04-22 22:37)

Neda, 24 parašė:

1. Turiu as vaiku foto anketoje, nes noriu parodyti, kad nesu viena ir turiu atzalas.
2. Tikrai nesigriebiu, bet kokio urodo, kuris man raso, vien del to kad man sunku gyventi.
3.Nesu degradavusi, ar silpnai mastanti, vien del to kad jauna prisidirbau vaiku.
4. ESU STIPRI VIENISA MAMA KURI KABINASI I GYVENIMA IR NELAUKIA IS NIEKENO "DOVANU"

nu ir ka tu tuom norejai pasakyt?pagarba.nu ir?ar neuztenka pasakyt kad esi mama?
ar butinai kist vaika  ir visad kyla klausimas cia tavo ar ne.o antra- vaikas pabrezia stipruma?jokio stiprumo tu neparodai,tu nei stipresne nei silpnesne.normali.tik nezinai is kokios anketos tave stebi cekanavicius. ir zinok kad normalus vaikinas rasantis bent kokiai zertvai gali suklist.cia jau kaip pasiseks.o savo asmenini gyvenima reik rodyt tinkamu laiku ir tinkamoj vietoj.tam jis ir yra asmeninis,ne viesas

12 (redagavo Anciasnapis, 32 2012-04-22 23:18)

Neda, 24 parašė:

Priciom cia pagarba ir stiprumas? Pasakiau kaip jauciuosi,o jei tu nesupratai tai cia tavo bedos, esi savo gyvenime nusviles nuo moteru, pastebejau tavo pasisakymuose... del to ir nerandi, nes esi pesimistas, nieks nesako sokineti ir polti rankutemis, bet siek tiek nusileis ant zemes! beje apie normalu vaikina-nerasyk zertvai, ir nesijausk suklydes .GAILA...TOKIU PROTU MAN.

Neda, 24 parašė:

1. Turiu as vaiku foto anketoje, nes noriu parodyti, kad nesu viena ir turiu atzalas.
    2. Tikrai nesigriebiu, bet kokio urodo, kuris man raso, vien del to kad man sunku gyventi.
    3.Nesu degradavusi, ar silpnai mastanti, vien del to kad jauna prisidirbau vaiku.
    4. ESU STIPRI VIENISA MAMA KURI KABINASI I GYVENIMA IR NELAUKIA IS NIEKENO "DOVANU"
ha ha ha tu zinai kaip jauciuosi as ir kad jauciuosi nusvyles?:D:D:D:D tu gi rasei apie stipruma.tu gi punktais viska deliojai.ir urodai raso tik nevisad(atkreipk demesi raso URODAI )atsakai.t..y. net neurodu nera.
o kalba ejo tik apie tai kad vaiku cia but neturi.ir va mano pesimizmas cia tikrai ne prie ko.manau tu neskiri savoku. oi pana as ant zemes.:D

ir dar.tau patinka cia su vaiku but,tai ir buk.nesvarbu,kad koks urodas galvos-kad esi ****.cia juk ne apie tai.tu gyveni kaip tau patinka,o tai svarbiausia.

13

patarimas,tai ne puolimas,o patarimas,ne pulkite vieni kitu,bet patarkite:::401

14

Forumas skirtas laisvai mintims išreikšti, bet tas mintis galima ir gražiai išsakyt. Grubumas niekam ne i gera.

15

Nu reikia ir man kazkaip gintis, uij juokas ima.... ok. Na uzvadinimas "kleckas" kazi ar labai didelis izeidimas, " smurglialaizis" baisesnis butu....
Na aciu shventam marshrutiniui, vaiku neturesiu, bent jau stengsiuosi, kad tai neivyktu, jau ir taip musu priviso....
Ish niko nelabai suprantu vaikinas ar merginai, tai kreipsiuos: Tu, jai galima. Ish kur tas pyktis ir neapikanta kitokiems, pvz. man- anomaliniam, nepraustaburniui, patarejui, dibilui(tarkim)... kas cia per racizmas ir Grazulishkumas, visokiu yra visokiu reikia... Tuo labiau savo tema nesiekiau izeisti, o tik uzklausiau ir patariau pagal savo nuoziura, kas nori tas nekreipia demesio. O toksai pyktis, koks yra pas Tamsta, gali davesti iki nevaldomo skyciu ishsiliejimo, taip, kad truputi ramiau, nieko cia baisaus nepaklausiau...
Nu, bet tu Anciasnapi, pavarai, molodec.... siaubas:::127

16

Danila, 33 parašė:

Nu reikia ir man kazkaip gintis, uij juokas ima.... ok. Na uzvadinimas "kleckas" kazi ar labai didelis izeidimas, " smurglialaizis" baisesnis butu....
Na aciu shventam marshrutiniui, vaiku neturesiu, bent jau stengsiuosi, kad tai neivyktu, jau ir taip musu priviso....
Ish niko nelabai suprantu vaikinas ar merginai, tai kreipsiuos: Tu, jai galima. Ish kur tas pyktis ir neapikanta kitokiems, pvz. man- anomaliniam, nepraustaburniui, patarejui, dibilui(tarkim)... kas cia per racizmas ir Grazulishkumas, visokiu yra visokiu reikia... Tuo labiau savo tema nesiekiau izeisti, o tik uzklausiau ir patariau pagal savo nuoziura, kas nori tas nekreipia demesio. O toksai pyktis, koks yra pas Tamsta, gali davesti iki nevaldomo skyciu ishsiliejimo, taip, kad truputi ramiau, nieko cia baisaus nepaklausiau...
Nu, bet tu Anciasnapi, pavarai, molodec.... siaubas:::127

big_smile nu **** prisijuokiau : "Na aciu shventam marshrutiniui, vaiku neturesiu"... impotentas ir tuo girtis big_smile

17

turi jis vaiku,as net neabejoju

18

Oba, kaip ne diena taip naujiena, pasirodo ash impotentas ir dar.... turiu neabejotinu vaiku.....:::m10
gaila, kad tema nukrypo i nukrypima.... taip noretusi, kad kokia temos kaltininke parashytu....

19

Labas, viska perskaicius negalejau nutylet... sutinku su nuomone,kad nereikia vaiku nuotrauku ir skelbtis,kad esu mama... Tiesiog pirma pabendravus su zmogumi turi rasti tam tinkama laika ir pasakyti,jog augini viena vaika... Nematau reikalo viesinti gyvenima... Ta galima daryti tik supratus,jog zmogus tau tinka ir patinka,o jau tada galima rasyti savo gyvenimo detale (nevisas) bei papasakoti apie savo pliusus ir minusus... Manau nemazai yra vienisu mamu kurios iesko vaikui tevo, bet gi vaikai turi savo tikrus tecius... Cia ne ieskoktecio.lt, o ieskok.lt... smile Tai manau visu pirma ieskom antros puses sau, o jau tada ir ziuret galima ar antra puse bus gera vaikui...
Del kliacko-nemanau,kad tai grubus zodis... Rupuziokas (daug kas sako,bet reiksme rupuze), sponkele, bezdzioniukas ir t.t...nera taippat blogi jei juos tariama nepasaipiai ar piktai...
As UZ kad vaiku foto cia nedet wink

20

turetu neleist det foto su mazais vaikais