Donatas, 29]Aivarai, o ka sakysi, kai isvaziuos per daug? Nesakyk, kad "per daug" negali isvaziuot. Gali ir tau jau ivyko, tik pasekmiu kol kas nematom (tam reikia kokiu dar 7 metu). Sneka patriotai "ir vaziuokit", bet nuosirdziai gaila ju bus, kai tas "ir vaziuokit" atsisuks pries juos. Patriotiskumas gerai, kai tavo vaikai badu nesimarina. Del Lietuvos, nezinau ar ginciau...nuosirdziai, nezinau. Abejoju. Taip, galima apeliuot i tevyne, i jausma sirdyje, ir lia lia lia ir tapalia. Bet ka man dave mano tevyne (nesakykit, kad ji nieko neprivalo duot, jeigu neprivalo ji, neprivalau ir as)? Nemokama issilavinima (bent jau vidurini)? Ne. Uztikrino mano, kaip piliecio teises? Ne. Pagelbejo kai man buvo sunku (bankrutavo imone kurioj dirbau)? Ne. Pagelbejo kai uz siluma ligotos (tiesiog ligotos) saskaitos pradejo eit? Ne. Ka daryciau, jeigu Pizdubilius paduotu man ginkla? Sauciau i ji. Daug kartu. Bet tikrai neiciau guldyt galvos, kad jis toliau savo snuki shert galetu uz badaujanciu saskaitas.
''Ka daryciau, jeigu Pizdubilius paduotu man ginkla? Sauciau i ji. Daug kartu. Bet tikrai neiciau guldyt galvos, kad jis toliau savo snuki shert galetu uz badaujanciu saskaitas.''
pritariu. is pradziu visokiausius Pizdubilius susauti reiketu, nes jie priima sprendimus tipo karas ne karas ..