Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 29

- JUTO
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Tema: Kas erzina iki NESAMONES
Kadangi forumuose, ar sheip pokalbiuose, daznai moterys pila pamazgas ant vyru, o vyrai ant moteru, ishsiliekit!!!!!! Moterys, parashykit kas jus juodai erzina vyruose, vyrai, kas jus moteryse, bet taip be stabdziu ir atvirai, butu naudinga, gal kas pasiskaites nebesielgtu vienaip ar kitaip.....

- Danguole, 49
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Re: Kas erzina iki NESAMONES
Labas visiems...ir kam to reikia "pamazgu",juk gyvenimas grazus tik reikia ji pajusti,nes laiko lieka vis maziau ir maziau,kiek metu bebutu dabar.
Sekmes ir vyrams ir moterims.

- Lina
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Kokia prasme pilti "pamazgas" vieniems ant kitu? As nematau jokios...Jei zmones kuom tai nepatenkinti, problemos reiketu ieskoti savyje... Skirtingose seimose auga, skirtingu vertybiu ismoksta... naturalu, kad kyla problemu vieniems kitus suprasti. Taciau pilti"pamazgas"...nea, neverta, tas nieko neduos...
5 Atsakymas nuo JUTO 2012-02-18 21:07 (redagavo Danila, 33 2012-04-19 16:50)

- JUTO
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Kaaazkaip jus ta tema sudrapalinot i savo puse, kaiptik nenoriu, kad piltumet pamazgas, paprashciausiai parashyt kas erzina ir tiek, gal kam pades susivokti, pvz.: numestos neshvarios kojines nevietoij, neplauti indai, knarkimas ir t.t. negi cia taip baisu? nesuprantu...

- Roberta
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Mane tai žiauriai erzina,nervina ir pykdo , kai pradeda rašyti visokius iškrypėliškus pasiūlymus, siūlyt sekso paslaugas ir t.t. Arba rašo 10-15metų vyresni.. 

- Minteja, 28
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Labiausiai erzinantis dalykas gyvenime bent man, tai tyla ir nezinomybe.

- Dovile, 27
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Labiausiai erzina, tie, kurie labai jau prašosi į svečius
ir aišku į tėvus tinkantys vyrai.

- Saulius
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
nejau visiems taip rupi tas antras galas?
ar tam yra suteikiamas pretekstas?

- Neda
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Mane erzina , chroniskas kosulys...ATRODO GALA GAUSIU...

- Justina, 24
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
kai zmones teigia apie mane zinantys daugiau nei as pati ;D

- Anciasnapis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Danila, 33 parašė:Kaaazkaip jus ta tema sudrapalinot i savo puse, kaiptik nenoriu, kad piltumet pamazgas, paprashciausiai parashyt kas erzina ir tiek, gal kam pades susivokti, pvz.: numestos neshvarios kojines nevietoij, neplauti indai, knarkimas ir t.t. negi cia taip baisu? nesuprantu...
as jau galvojau cia ir mane pamines 
13 Atsakymas nuo Božena, 22 2012-05-04 15:50 (redagavo Božena, 22 2012-05-04 17:51)

- Božena, 22
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Roberta, 17 parašė:Mane tai žiauriai erzina,nervina ir pykdo , kai pradeda rašyti visokius iškrypėliškus pasiūlymus, siūlyt sekso paslaugas ir t.t. Arba rašo 10-15metų vyresni.. 
jo man tas pats. o kas juokingiausia kad tipo galvoja kad 20 metes ju BENDRAMINCIAI ))))))))))
14 Atsakymas nuo grigas, 26 2012-05-19 17:10 (redagavo grigas, 26 2012-05-19 17:11)

- grigas, 26
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
kodel negali but 50metis(e) ir 20mete(is) bendraminciai?mane labiausiai erzina vejas.kada jis nustos pust?

- Gediminas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
labiausiai siutina atsakyti į tą patį klausymą kelis kartus...

- Solo
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Labas. O mane labiausei suerzino, kai pasveikino zmona su valentino d. kai ji buvo isvaziavusi su naujoju drauguziu kazkur i kalnus slidineti, nu bet tai suzinosjas as isvaziavau kurti naujo gyvenimo DE., tikiuos pasiseks rasti nauja gyvenimui zmogu. nekenciu kai buvusi sveikina su bet kuom. Apgaudinejo, melavo uz nugaros kol 5mete. dukrele nepapasakojo. Melas taip pat slykstus dalykas.

- liberti
- Užblokuotas
- Neprisijungęs
waaauuu kiek čia raštingų daug,ale visuose internautiniuose forumuose vaizdelis toks-tikrai nekoks,geriau butu -joks......merguzėlės protiškai palengva bręstančios ir čia pasisakančios mažiausiai juokingai atrodo demontruodamos žavingai menką mintį ir turtus rašybos
....

- Božena, 22
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
lina, 38 parašė:waaauuu kiek čia raštingų daug,ale visuose internautiniuose forumuose vaizdelis toks-tikrai nekoks,geriau butu -joks......merguzėlės protiškai palengva bręstančios ir čia pasisakančios mažiausiai juokingai atrodo demontruodamos žavingai menką mintį ir turtus rašybos
....
nepatinka ? 
arba prisitaikyk prie tokio forumo arba ciau ;]

- Zii
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Na apie erzinimus, nekenciu vyru kurie iesko is taves finansines naudos, patys nieko nedarydami, vadovauja ir tiek kurie iskart raso susitinkam. nei tu manes pazysti nei ka, o jau siulais negaliu pakesti sito

- liberti
- Užblokuotas
- Neprisijungęs
božena,darbštuolė tikrai,tinka jau jai "properti" prijuotė,skersą reumatą gausi aukštakakčiams eismą forumėlyje reguliuodama
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 29
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.