21

Re: Ka cia veikia kaliniai?

dijaa, 35 parašė:
Aivaras, 100 parašė:
dijaa, 35 parašė:

ir duona ten skani,ir reikalavimai dideli,MUM DAR TIK PO LĖLĘ-JUK MES VISI NEKALTI,DURNIUKAI TEN LAISVĖJE,JUK BOBUTEI VISTIEK NEILGAI JAU BUVO GYVENT BELIKĘ ,AŠ TIK PALENGVINAU JOS DALIĄ,UŽ KĄ MANE DAR KALTINA:::124-BLA BLA BLA,**** **** ****............

Na va, o as ka sakiau.. big_smile Iskart bobuciu zudikas paminetas... Juk ten kitokie nesedi ane big_smile

NA TAIP NEGALIU TEIGTI,BET  KAD ČIA P....SA PROTĄ DAUG TOKIŲ ,TAI TIKRAI,O TIKSLAS,NA IR PASIMOKINT NEREIKIA-AIŠKUS,BELIEKA TIK UŽJAUST JUOS IR  MANYT ,KAD IŠPIRKĘ KALTES,IŠĖJĘ Į LAISVĘ NEBUS KAIP  VANAGAI,O IŠVADINTI MUS DURNOM,NU NESIGINČINU:::044,BIŠKI PRIE CVEKO ESU,BET TEN ,KAD VISI PROTO BOKŠTAI TAI TIKRAI...:::044:::044:::044PRIPAŽINSIU

Kas rašo didžiosiomis raidėmis, tai sako apie nestabilią psichiką.

22

Aivaras, 100 parašė:
Roman, 34 parašė:
Aivaras, 100 parašė:

Na, man BK aiskinti nereikia. big_smile
O tokia nuomone vyrauja pas beveik visus cia rasancius big_smile

Tai jau ne nuomone, o kažka kito - stereotipai.
Kartais reikia  BK aiskinti.

Vadink tai kaip nori, esmes tai nekeicia...
O as pasakiau kad man  BK aiskinti nereikia. Kurios sakinio dalies nesupratai? big_smile

Gal dėl šių priežaščių nereikia aiškinti, kad protingas ieško pažinimo, neišmanėlis maitinasi kvailystėmis.

23

O tu pas mus pats protingiausias ane? Tau su viena poniute cia sueiti reiktu. Ta irgi pati protyngiausia o aplink vien kvailiai...

O tau protyngam nedaeina kad pvz as ji atmintinai moku ar kad pvz pas mane drauge advokate.  Ar dar kas panasiai... Ar tu manai ji tik vienas visame pasaulyje moki?
O zmogus kuris kaip avinas kvailai cituoja pasaku knyga (ale sventaji rasta) ir nesugeba savo nuomones pasakyti, tuo labiau ja pagrysti... Na, neturiu as ka sneketi su tokiais... Maitinkis protingas avineli (juk taip jus baznycioje vadina) tom kvailystemis i sveikata..

24 (redagavo Roman, 34 2012-06-17 22:51)

Aivaras, 100 parašė:

O tu pas mus pats protingiausias ane? Tau su viena poniute cia sueiti reiktu. Ta irgi pati protyngiausia o aplink vien kvailiai...

O tau protyngam nedaeina kad pvz as ji atmintinai moku ar kad pvz pas mane drauge advokate.  Ar dar kas panasiai... Ar tu manai ji tik vienas visame pasaulyje moki?
O zmogus kuris kaip avinas kvailai cituoja pasaku knyga (ale sventaji rasta) ir nesugeba savo nuomones pasakyti, tuo labiau ja pagrysti... Na, neturiu as ka sneketi su tokiais... Maitinkis protingas avineli (juk taip jus baznycioje vadina) tom kvailystemis i sveikata..

Aišku protingas esu, jeigu pats savarankiškai teisę išmokiau be studijos ir universiteto.

Susipažink mane su poniute, kuri paminėjai, aš patikrinsiu jos intelektą, bet tu žinai, kad klysti yra žmogiška, ir pas mane aplink ne vien kvailiai, tavo elgesys nulemia tave.
Nu ir kas, kad pas tave drauge advokate, o pas mane draugas prokuroras ir daug kitų teisininkų - draugai, tai nesikeičia esmę.
Aš negalvoju, kad tas kas žino Švento rašto „<...>kaip avinas kvailai cituoja...<...> tu negalvojai , kad žmogaus nuomone gali sutapti su Švento rašto nuomone.
Aš nelankiau bažnyčias, ir tavo pyktį tave išduoda.
Motociklininkai ilgai negyveno - tokia yra statistika, aš negalvoju, kad tai protingas pasirinkimas.

Svarbu yra tai, kad geras žmogus iš gero savo širdies lobyno iškelia gera, o blogas iš blogo savo širdies lobyno iškelia bloga.

25 (redagavo Aivaras, 100 2012-06-17 22:59)

Tik parodei koks esi protyngas... Nes statistika rodo kad automibilistai dar maziau gyvena big_smile Jie taskosi kekviena miela diena 365 dienas per metus.. big_smile O rukanciuju statistika ir dar trumpesne big_smile  O as ir rukau ir geriu ir motociklu vazineju ir vis dar gyvas kazkodel nors pagal tavo statistika jau milijona metu kaip po velena tureciau guleti.. big_smile
Draugai esmes nekeicia, esme keicia tas kad pvz gal as uz tave ta BK daug geriau zinau ir pasakiau kad man jo aiskinti nereikia, bet kur tau...  Tau juk butinai reikia aiskinti big_smile
Tai ir pasakiau kad kaip issireiskei ''zmogaus kurio nuomone sutampa su sventu rastu'' neturiu ka su tokiais sneketi...
Pyktis? big_smile  Atsipeikek.. big_smile
Tu irodyk ka as blogo esu padares ir iskeles is savo blogio lizdo (as juk piktas ir blogas pasak taves big_smile) ar tik siaip suda mali tik tam kad pamalti?

26

Eikit du ligoniai is mano temos!!! Susikurkit savo ir rasinekites ten kiek norit. Roman tai is vis trenktas,matyt sedejai ten kur oziai sedi ir kazkas stipriai i galva ispyre

27 (redagavo Roman, 34 2012-06-17 23:23)

Aivaras, 100 parašė:

Tik parodei koks esi protyngas... Nes statistika rodo kad automibilistai dar maziau gyvena big_smile Jie taskosi kekviena miela diena 365 dienas per metus.. big_smile O rukanciuju statistika ir dar trumpesne big_smile  O as ir rukau ir geriu ir motociklu vazineju ir vis dar gyvas kazkodel nors pagal tavo statistika jau milijona metu kaip po velena tureciau guleti.. big_smile
Draugai esmes nekeicia, esme keicia tas kad pvz gal as uz tave ta BK daug geriau zinau ir pasakiau kad man jo aiskinti nereikia, bet kur tau...  Tau juk butinai reikia aiskinti big_smile
Tai ir pasakiau kad kaip issireiskei ''zmogaus kurio nuomone sutampa su sventu rastu'' neturiu ka su tokiais sneketi...
Pyktis? big_smile  Atsipeikek.. big_smile
Tu irodyk ka as blogo esu padares ir iskeles is savo blogio lizdo (as juk piktas ir blogas pasak taves big_smile) ar tik siaip suda mali tik tam kad pamalti?

Nu, kaip gi gali būti pagal tavo išgalvotą statistiką (toks protingumo kriterijas pas tave) ,<...> automobilistai dar maziau gyvena<...>, bet pagal oficialią statistiką išeina kitaip (automobilistu nėra):  <...>Visame pasaulyje eismo avarijos keliuose tapo pirmaujanti mirties priežastis tarp 15–29 metų amžiaus jaunų žmonių. Beveik pusė jų žuvo keliuose būdami pėstieji, dviratininkai ir motociklininkai.<...>
http://alkas.lt/2012/04/07/pavasaris-ke … tatistika/
Jeigu tu pvz uz mane ta BK daug geriau zinai, parodyk bylos, kuris vedė ir laimėjai. (priešingu atveju tu esi plepys)
Žinoma, tavo žodžiais sako už tave.

28

Varyk tu KEDOFILE VIOLETINI is cia.Rasinekites pm ...

29

Gintare, 23 parašė:

Eikit du ligoniai is mano temos!!! Susikurkit savo ir rasinekites ten kiek norit. Roman tai is vis trenktas,matyt sedejai ten kur oziai sedi ir kazkas stipriai i galva ispyre

Kiekvienas sprendžia pagal savo pagedimo laipsnį.:)

30

Gintare, 23 parašė:

Kad rasome ne i tema, pastebeta teisyngai..
O del ligonio.. I veidrodi pasiziurek...

31 (redagavo Aivaras, 100 2012-06-18 04:45)

Nu, kaip gi gali būti pagal tavo išgalvotą statistiką (toks protingumo kriterijas pas tave) ,<...> automobilistai dar maziau gyvena<...>, bet pagal oficialią statistiką išeina kitaip (automobilistu nėra):  <...>Visame pasaulyje eismo avarijos keliuose tapo pirmaujanti mirties priežastis tarp 15–29 metų amžiaus jaunų žmonių. Beveik pusė jų žuvo keliuose būdami pėstieji, dviratininkai ir motociklininkai.<...>
http://alkas.lt/2012/04/07/pavasaris-ke … tatistika/
Jeigu tu pvz uz mane ta BK daug geriau zinai, parodyk bylos, kuris vedė ir laimėjai. (priešingu atveju tu esi plepys)
Žinoma, tavo žodžiais sako už tave.

Oho naujiena... Automobilistu isvis nera big_smile Idomu kaip vadinasi tada tie kurie automobilius vairuoja.. big_smile
Dabar pats skaityk ka parasei '' Beveik pusė jų žuvo keliuose būdami pėstieji, dviratininkai ir motociklininkai.<...> '' O dabar is to atskyrk procentais kiek zuvo pesciuju, kiek dviratininku ir kiek motociklistu ir tada sakyk kad tie puse vairavo motocikla big_smile Gal motociklistu is tu tavo puse tebuvo vos puse %. Ir kas tada buvo ta kita puse zuvusiuju? Ar jie skraidancias lekstes vairavo? Ne automobilius? big_smile
O del plepio tai jei moketum lietuviskai skaityti tai butum atkreipes demesi i ta maza ''pvz'' Ir niekur nebuvo pasakyta kad as tikrai ji zinau. As ji zinau tiek kiek man reikia ir kai prireiks suzinosiu dar daugiau ir tikrai ne is tokiu kaip tu.
Ok dingstu is cia nematau reikalo ne i tema blevyzgoti su tokiu proto bokstu.
O tai ta isterike isvis nuprotes cia bestaugdama... big_smile

32

Aivarai,plikegalvon protas lauk...taip,kad susimastyk ir nelandziok i temas,kur taves nepageidauja.Suprantu,kad cia viesa,bet tavo nesveiku komentaru kazin ar kas dar nori.Visur lendi,visur kisiesi ir nieko doro nepasakai.Kur savo ir diskutuok jei is vis atsiras norinciu.Kur tik beuzeini visur konfliktuoji..

33

big_smile:D:D visad juokinga kai kazkas pradeda patarinet daryk ta ana:D:D:D

34

Gintare, 23 parašė:

Aivarai,plikegalvon protas lauk...taip,kad susimastyk ir nelandziok i temas,kur taves nepageidauja.Suprantu,kad cia viesa,bet tavo nesveiku komentaru kazin ar kas dar nori.Visur lendi,visur kisiesi ir nieko doro nepasakai.Kur savo ir diskutuok jei is vis atsiras norinciu.Kur tik beuzeini visur konfliktuoji..

Gintare, viesa vieta juk. vaikstau kur noriu smile
O kas yra sveika ir dora? Tik tai kas atitinka tavo nuomone? Ir tu tai dar ne visi smile

35

Roman, 34 parašė:
dijaa, 35 parašė:
Roman, 34 parašė:

Kvaila moteris yra triukšmadarė, neišmananti ir nieko nežino. Ji sėdi kėdėje prie savo namų, aukštose miesto vietose, ir kviečia visus, kurie eina savo keliais:  “Neišmanėliai, ateikite!” Kam trūksta supratimo, ji sako: “Vogtas vanduo yra saldesnis, o duona, valgoma slaptoje, skanesnė”. Jie nežino, kad ten mirusieji, ir jos svečiai pragaro gelmėse.

taip,tai bibliotekos nuopelnas:::024,čia jūsų mokykla...

Tai gal taip ir yra, kad neprotinga džiaugiasi kvailybe; protingasis eina tiesiu keliu.

ar ne per dažnai redaguoji,matos kad ilgai žodžių knygose ieškai:::259,  aš gal ir kvaila,bet tu juokingas ant tiek,kad ,nu bendramintį  tik ir rasi--- su tokia pačia patirtimi...:::a25toks tokį supranta,o ir geriau būt durnai nei zekyte:::454