21

Re: ledai

gerai kai isaugomos senos tradicijos :::818:D

22

Tomas, 27 parašė:

Fiodoras, 25 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:

o man labiausiai patiko seniau kazkada buve ant pagaliuko ledai su sokoladiniu glaistu.. bet pamirsau pavadinima blin.. hmm

manau kad seniau kazkada buve ...:? tai tu cia apie tarybinius ledus big_smile

Eskimo..tai tokius panasius daro Ingman Eskimo ..:D

jo jo jo, eskimo big_smile reikes situ paragaut ir paziuret ar labai nutole nuo senuju... ;]

23

Aleksandras, 22 parašė:
Tomas, 27 parašė:

Fiodoras, 25 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:

o man labiausiai patiko seniau kazkada buve ant pagaliuko ledai su sokoladiniu glaistu.. bet pamirsau pavadinima blin.. hmm

jo jo jo, eskimo big_smile reikes situ paragaut ir paziuret ar labai nutole nuo senuju... ;]

nu buvo sovietiniais laikais vienu rusiu ledai visada ir visi buvom patenkinti ypac todi kad kainavo kapeikas :::036 daba valgyciau siuos ledus diena nakti kad tik gryztu sie laikai :::111 nu grinai kad tie laikai tai ne :::127 bet taip kad pigiai ledai kainuotu tai noreciau :::036

24

Aleksandras, 22 parašė:
Tomas, 27 parašė:

Fiodoras, 25 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:

jei tu nori tarybinių laikų natūralaus ledų skonio tai nusipirk "Nykštuką" jo skonis grynai kaip tarybinio eskimo, Ingmano eskimas net neprilygsta jam, taip , taip ir Tomas tai žino wink o aš tuo labiau apie ledus žinau praktiškai viską wink

25

dekui uz info ;] pamenu pries kazkiek metu buvau baltarusijoj, tai va ten ledai ir pienas buvo skanus smile is vis nostalgija ten pabut big_smile

26

pistaciju skonio

27

Linas, 19 parašė:

pistaciju skonio

nejuokink :::b02 pilva sakuda nuo tokiu(juoku  ;D )

28

Tomas, 25 parašė:
Linas, 19 parašė:

pistaciju skonio

>>> :::636 Tomuk tai ledu nepirk kokiam kioske ar dar kur galai zn kur.. pirk akropoly ir tikrai tu nusipirksi ledu Pistaciju skonio as tau sakau :::a38

29

Linas, 19 parašė:
Tomas, 25 parašė:
Linas, 19 parašė:

pistaciju skonio

>>> :::636 Tomuk tai ledu nepirk kokiam kioske ar dar kur galai zn kur.. pirk akropoly ir tikrai tu nusipirksi ledu Pistaciju skonio as tau sakau :::a38

reik daba zet kaip vadinas tospistacijos italu zodyne :::b18
-cia ledai kioskose nepardavineja big_smile tik laikrascius ... einu pasivartaliot :::155

30

Patys patys skaniausi buvo ir visais laikais bus Pingvino ledai wink Mmmm, va ten tai pasaka :::742 Tik kad nebėra jų.. :::002 Pardavinėdavo juos taip kaip Soprano dabar smile Nu šakės šakės koks nerealumas :::520 Pasiilgau.. :V
O dabar.. Skaniausi [url=http://www.ingman.lt/?id=7&p=%20105]va Å

31

Man skaniausi ledai klasika, kur be nieko, be pribombasu jokiu, hahha.

32

nesvarbu kokie, svarbiausia, kad butu ledai, kuo daugiau ,tuo geriau ;DD

33

:::100Braskiniai ir sokoladiniai ummmmm

34

"Dione"  :::035

35

dadu su vysniom ir obuoliais smile

36

Šypsnis parašė:

dadu su vysniom ir obuoliais smile

Man taip pat šitie vieni mėgstamiausių smile... bet šiaip daug skanių yra... nors vaniliniai ledai nėra mano mėgstamiausi, nebent su tikrom uogom susimaišyti...

37

http://monstras.lt/main/16129-alaus-ledai.html

38

:::853