41

Re: kiek tasku is 10 duodat izangai???

puse

42

;D;D;D;D;D;D;D idomus zmones esat;D;D;D;D;D;D

43

nesupratau

44

svarbu nepersistengti su tom izangom smile

45

nu ka zn man tai yzanga didele reiksme turi tai bent7 taskus duociau

46

izangai duodu visus desimt balu,nes tai svarbu pabaigai,juk gera pradzia puse darbo,ir veliau maziau problemu,jeigu norisi ilgalaikiu zaidimu,na tai galima pradzioje ir ne viska pradeti,na o kartais ta izanga tik trugdo:::402

47

priklauso nuo aplinkybiu, situacijos, vietos ir taip toliau, tad duociau nuo 1 iki 10. dazniausiai 8 kokie manau

48

Lovoje izangai laiko nenustatysi,vyras turi matyt ir jaust situacija ,bei kontroliuot ja .Kiekvienai moteriai pagal aplinkybes visa tai skirtingai.Kiek imanoma ilgiau kais kunas tuo bus paprasciau viska uzbaikt .Aisku tik nereikia per daug persistengti tai taipat nieko gero.Moteriai tai labai svarbu izangos kokybe tik nuo to ir dideja geismas.Juk kiekvienas to ir norime.Na o jei balais tai 8 o gal net visus 10.Bet istikruju man kaip balai nieko nesako.

49

big_smile geras klausimas,o izanga kuom matuojama?laiku?ar kokybe?jai laiku,tai vienas taskas tai kiek laiko?kokia trukme?kaifo stiprumu?cia rihterio skale?ne,itariu jausmais ir pojuciais.turbut atspejau.:) manau kad kokiu 80% tiesos yra tame kad myliu savo drauge kazkur tarp 60%-70% .ir kad 90% zyniu yra man nereikalingi.ai kaip issimiegojimas skaiciuojamas izangom,o klausymai kuriami likusiais reikalingais 10% buna smagu.dar smagiau kaip raso balus.oi.atsiprasau taskus.bet neraso ka jie reiskia big_smile

50

kokybe reikia nustatyti patiems,izanga kartais viska sugadina:::402

51

Auryte, 20 parašė:

na gerai...kiek turi tai trukti, pagal jus?kiek pvz vaikinai gali "istveri" merginos glamones?turiu omeni, ne kol ten jums sakes,nebegalit, bet kiek mazdaug laiko kiekvienam is jusu tai gali testis?gal ir kvaila klausti, bet man labai idomu ir reikia mazdaug zinot.aisku cia dar daug kas priklauso ir nuo tu paciu glamoniu, bet jei jau jos tikrai uzvedancios ziaurei.atsakykit, OK????aSiu;)

52

man tai panasei kaip kad paruosti kava ir ja isgerti,pirmiausiai reikia gerai uzkaitinti mergina aistringais buciniais,galbut net iki *virimo*,tada suletinus tempa ja kankinti lengvais bucinukais ir svelniai vos lieciant glamoneti ja visa ir atkreipus dms kai ji net pradeda virpeti letai *ieiti*ir letai myletis pakol pajus orgazma,pajutus kai ji pasieke virsune atsargei didinti tempa ir rekomenduotina kontroliuojant ir save paty baigt kartu su pana kai ji baigs antra karta...o kaip panai patenkinti mane tai jau jos fantazijos reikalas, as paprastai atsiduodu jai visiskai...

53

9 is 10

54

10 is 10

55 (redagavo tinsanis 2012-07-24 09:24)

smile)),,da tokie klausimai ,,,kiek noro turi tiek ir gundyk isvis bukumo virsune ,,,ant lapo susirasyk buciniai 5min,glamones nu 10min,,ir pan,,,ant kiek turi but trenktas kad malonuma bandyt apskaiciuot laiku ,,,,,jai pats intymumas neuzvedantis jai nieko idomaus tai ir nebuni pasakai eik tu,,,,
kiekvienam savo kas "kankina"kazkokiais svelnumais ir pan,kas dar kaip,,kvailai atrodo kai ta fantazija cia rodo ,:) kam planuot ar dar kazka kurt,,viskas savaime gaunasi ir jai nesi,,,suprasi kas kaip ir kas ko nori,,
o pati izanga aisku svarbi..10 balu kaip ir visas likes laikas iki kol nebus FINISH,,
finishas malonu tiek kiek jo nusipelniai uzsidirbai:)

56

kartais ir izangos nereik, viskas priklauso nuo nusiteikimo.

57

seksiukas yra gerai.. be jo negyvenimas..

58

neduosiu nieko nes jei nori tai stabdziai neveikia  .. su trumpa izanga ir karsta ir aistringa pradzia sex .. yra geriausias ner cia ko trintis..

59

Mindaugas, 20 parašė:

as tai ne nepradejes apalpstu

smile)))))))))))))))))))))))))))))))

60

izanga 10 balu sakoma gera pradzia pusia darbo ir tai tiesa reikia mergina gerai sujaudint ir susijaudint paciam o tada viskas kaip per sviesta mergina gali nenoreti myletis moraliskai ar kaip kitais bet ja gundant erzinant nei viena neatsispirtu smile