Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 101 iki 120 iš 122

- Arturas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Re: Ar galima isgyventi be sio malonumo..?
Aivarai kazkokia nesamone parasiai cia klausimas ar imanoma be to isgyvent o ne kad tu turi ka tratint man tai neydomu ir manau kitiems taip pat geriau pasakyk kiek ilgiausiai esi buves be sexo kol begai pas laisvo elgesio merginas arba darbavaisi rankom nera tokiu vaikinu vyru kuri nesimasturbuoja tai faktas mes suauge nera ka meluot ir parodyt kas as 

- Ada
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Galima, negalima tik tiems kurie neturi kitų malonumų gyvenime 

- Aivaras
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:Aivarai kazkokia nesamone parasiai cia klausimas ar imanoma be to isgyvent o ne kad tu turi ka tratint man tai neydomu ir manau kitiems taip pat geriau pasakyk kiek ilgiausiai esi buves be sexo kol begai pas laisvo elgesio merginas arba darbavaisi rankom nera tokiu vaikinu vyru kuri nesimasturbuoja tai faktas mes suauge nera ka meluot ir parodyt kas as 
O man nusispjauti kas tau idomu ar neidomu. Ne tau tai sakyta buvo...
Jau pasakiau as nevarzau saves tokiomis nesamonemis kaip susilaikymas dorybe ar panasiai. Tai yra naturalu , taip gamtos sutverta. O ka as turiu tratinti, ko neturiu ir kada ir kaip tai darau tera mano ir to su kuriuo darau reikalas ir tik. As sakiau kad man ir moteru uztenka o ne kur ir kaip tratinu ar turiu tratinti.
Matyt moteris pagal tave ne zmogus jei pasak taves tik vyrai masturbuojasi 
Tu cia mane melagiu vadini ar kaip? Gal gali pasakyti ka as pamelavau?
Tu jau parodei kas tu....

- Arturas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
106 Atsakymas nuo Aivaras 2012-08-04 08:19 (redagavo Aivaras 2012-08-04 08:25)

- Aivaras
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Kaip jau sakiau man nusispjaut kas tau idomu ar neidomu...
Kur as parasiau ir dar kekvienoje zinuteje ( tu net zinutes cia nuo sms telefone neatskiri..) kad daug ju turiu? O kas tau sake kad as jos neturiu ar neturejau? Va tau tai jau kaip ir laikas butu.. bet matyt rankytes arciau prie sirdies kad tik apie smaukima ir tesneki... Rado kuo girtis.. O ir temos pavadinimas ne kiek laiko isbuvai nesmaukes o ''Ar imanoma isgyventi be sio malonumo" Malonuma ta kekvienas pats sau pasirenka koki... Pas tave jis matyt vienas jei tik apie tai kaip smaukai sneki... Ir jei jau klausi manes tiesiogei kiek laiko as isbuvau nesmaukes ar nenuejas pas prostitute (galima pagalvoti jog be ju moteru nera.. matyt tik pas tokias ir vaikstai) tai domina tave mano tas lytinis gyvenimas... I ka as tau dar karta galiu atsakyti kad tai mano asmeninis reikalas. 

- Arturas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
ne nu tu tai visiskai kazkoks is medzio kurva iskrites as nesuprantu ko ciu cia **** sakojies as apie smaukyma nesneku ir mergina turiu ir sexo gauna ir aplamai kalba ne apie mane eina bet ka tu cia bandai prikist tai nezinau as nesidomiu tavo lytiniu gyvenimu tik mano nuomone nieko tu negauni tik tuscios kalbos is taves internete 

- Arturas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
**** tu **** ka tu cia mane gazdini bijau as galvoji to tavo bazaro tu toks ziaurus kad **** jai nebutu uz tave ziauresniu ...

- Arturas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
as i intika prisedu nerasborintis su zmonemis kaip kiti daro ....

- Aivaras
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Tai ir ziurek ka sneki. Ar manai nete tu supermenas ir cia viskas galima?

- Arturas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
as nieko nemanau koks esu nete toks ir gyvenime nereikia cia manes gazdint kaip ir minejau esu mates ir ziauresniu... bet matos kad tau tai tinka sedet nete ir tokias nesamones sneket ir visus gazdint ?

- Milda
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
jo.. ar yra su kuo diskutuot jei zmogus temos pavadinimo nelabai supranta..
Aivaras parašė:Arturas parašė:Aivarai kazkokia nesamone parasiai cia klausimas ar imanoma be to isgyvent o ne kad tu turi ka tratint man tai neydomu ir manau kitiems taip pat geriau pasakyk kiek ilgiausiai esi buves be sexo kol begai pas laisvo elgesio merginas arba darbavaisi rankom nera tokiu vaikinu vyru kuri nesimasturbuoja tai faktas mes suauge nera ka meluot ir parodyt kas as 
O man nusispjauti kas tau idomu ar neidomu. Ne tau tai sakyta buvo...
Jau pasakiau as nevarzau saves tokiomis nesamonemis kaip susilaikymas dorybe ar panasiai. Tai yra naturalu , taip gamtos sutverta. O ka as turiu tratinti, ko neturiu ir kada ir kaip tai darau tera mano ir to su kuriuo darau reikalas ir tik. As sakiau kad man ir moteru uztenka o ne kur ir kaip tratinu ar turiu tratinti.
Matyt moteris pagal tave ne zmogus jei pasak taves tik vyrai masturbuojasi 
Tu cia mane melagiu vadini ar kaip? Gal gali pasakyti ka as pamelavau?
Tu jau parodei kas tu....

- Aivaras
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:as nieko nemanau koks esu nete toks ir gyvenime nereikia cia manes gazdint kaip ir minejau esu mates ir ziauresniu... bet matos kad tau tai tinka sedet nete ir tokias nesamones sneket ir visus gazdint ?
Pirma tai niekas nieko negazdina. Tau pastaba padaryta buvo kad filtruok ka sneki, o jei gyvenime toks esi tai matyt is namu niekur taip ir neislendi jei dar neismokai ziureti ka sneki... Galima ir gyvai pasneketi, nematau tame jokios problemos 

- Eligijus
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Sakot galima? Imkim ir nebesimylėkime nei vienas ! Ir ka? 80 metų ir žemės populiacija 200 000 žmonių? 

- Sigita
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
zinoma , kad imanoma 

- Ramunė
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Galima,su metais vis labiau.

- asara
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
visa laik padeda masturbacija...susilaiko tik kvailiai..sekmes

- Arturas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs

- Saulutea
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Nežinau, kaip vyrams tai ištvert, kai atrodo jie kas kelias minutes tik apie tai ir galvoja...bet iš savo patirties žinau, kad tai nemirtinas pavojus. Kai žinai, kad neturi su kuo, o su bet kuo nesinori, tai galima ištverti ir ne vienerius metus... Taip, kai jauti kažkam simpatiją ir aistrą, tas susilaikymas yra sunkus, nes tikrai gali "rauti stogą", bet nesu girdėjusi atvejų, kad nuo susilaikymo būtų kas nors miręs 
Žinutės: nuo 101 iki 120 iš 122
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.