Re: Vienišų širdžių klubas. Iš kur? Kiek metų? Kiek laiko vienišas(a)?
metai laiko viena,bet visai dziaugiuosi,laisvalaiki bent jau leist galiu,kaip noriu:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vienišų širdžių klubas. Iš kur? Kiek metų? Kiek laiko vienišas(a)?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
metai laiko viena,bet visai dziaugiuosi,laisvalaiki bent jau leist galiu,kaip noriu:D
Paulius, 22, Vilnius 6 menesiai vienatves
Povilas, 20 5 menesiukai,, uzsukit i anketa pasiskaitykit jeigu noras atsiras ;]
ieskau paneles
beveik 3 metai jau..
2 metai
na as ne vienisas,o geruose santykiuose su laisve
Vienisas jau metai esu is pajurio 19 metu amziaus...
tomas 23m virs pusmecio :)
Edvinas 24m 3m kaip vienisas
35 metai. Jauciuosi gerai,nes nezinau,kaip kitaip galetu buti.
Sioma 21, puse metu
1,5metu vienas
esu 29 metu vyras ir vienisas esu gal apie 4 metus,siuo metu gyvenu UK, Leeds mieste,gal atsirastu merginu is Lietuvos norinciu susipazinti
19 metu, Klp, daugiau nei metai laisvas
dauguma cia pasisakiusiuju serga ta pacia liga-tai zmones su labai stipriu ego.Pas vienus jis atviras,pas kitus rafinuotesnis...
Niekas nesigincija,kad geriau KURI LAIKA, pabuti vienam ,nei su bet kuo.Bet pateikti,tai kaip labai faina,siektina busena-tiesiog tustuma...Zmogus nesukurtas gyventi vienas-tai saves apgaudinejimas.Maza to,daugelis nesugeba i save,savo trukumus paziureti savikritiskai-linke kaltinti santykiuose tik savo partneri...O paskui stebisi-su kuo nedraugauja-visi santykiai baigiasi taip pat...
Pilnavertiski santykiai tik tada ,kai zmones jungia panasus poziuris,panasios vertybes,jausmai.Norint is santykiu gauti kazka grazaus-reikia daug paaukoti,daug viso saves i santykius ideti...
Sutinku. Bet kai vienas stengesi del kito, o kitas netrupucio nesistengia - tai kam tada is vis vargti? Del santykiu darnos turi stengtis abi puses, o ne zaisti "i vienus vartus".
31, visą gyvenimą vienas.
jau 18metu kaip viena
esu 25 metu vaikinas, vienisas esu jau apie 3 metus, noriu rimtos draugystes, rimtu santykiu, siuo metu gyvenu vokietijoje, beto labai noreciau susipazinti su mergina is lietuvos kuriai nebutu kliutis pervaziuoti i vokietija
labas as dar tik puse metu viena.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vienišų širdžių klubas. Iš kur? Kiek metų? Kiek laiko vienišas(a)?