101

Re: Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.

<O kalbant apie moteris jos aplamai nera laimingos>
As 42 m laiminga moteris. Beja laiminga  padaro ne vyras, kvaila butu manyti ,kad gyvenimo kokybe priklauso nuo vyro. Normalus vyras - tai vyras gebantis buti moters draugu ir gerbeju vienu metu.Normalus tas kuris saves nesureiksmina ir tuo labiau nekalba blogai apie moterys.

102

Normaliu vyras bus tik tada , kai šalia jo bus normali moteris...
o ar normalios yra 46 m ir vyresnės moterys savo anketoje įkrovusios šūsnis  nuotraukų ,kuriuose demonstruoja apdrebusius pusnuogius savo kūnus...už draugystę reikalaujančios egzotinių šalių...
Norit šalia savęs turėti normalius vyrus-tapkite pačios normaliomis...
Sąlygos tapti normaliomis:
Pirma ---UŽMIRŠKITE "AŠ"
Antra  ---UŽMIRŠKITE"MANO"
tesinys bus

103

r

Renata parašė:
Tomas parašė:
Renata parašė:

Sakot, kyla klausimas, kas yr normalus vyras?
Man normalus vyras tas:
1) kurio vadovaujančioji galva yra ant pečių, o ne o kelnėse.
2) kuriam jo moteris nėra tik pareigų kratinys: tarnaitė (purvinom kojinėm surinkt, namams iškuopt, rūbams išlygint), virėja - padavėja (maistą paruošti ir alų paduoti, vos tik įžengia pro duris), sexo vergė (bet kur ir bet kada pagal komandą praskėst kojas).
3) kuris ta viršutine galva naudodamasis gali prasimanyti pinigų, kad nereiktų gyvent iš "maisto banko" davinių ir valstybinių pašalpų.
4) kuris turi šiek tiek jausmų (pageidautina ne per daug jausmingas, nes ne apie moterį juk kalbam)
5) kuris sugeba patenkinti savo moterį, geba įsiklausyti į dviejų kūnų kalbą ir nebijo partnerystės lovoj (na būna, kurie bijo dalintis viršų)
6) kuris gerbia moterį ir yra atsakingas, ištikimas, atviras ir geba pasitikėti
7) na ir jei moka savim pilnai pasirūpint ir po savęs susitvarkyt (be mamytės įsikišimo) tai jau visai normalumo viršūnė.

Bet nereikia pamiršti, kad vyrui, kuris tinkamas rimtiems santykiams, keliami aukštesni reikalavimai big_smile (meilė vaikams, bendri pomėgiai, abipusė tolerancija trūkumams, panašios vertybės)

Manau, nenormalių vyrų nėra tiek jau daug, tik jie taip išdėstyti, kad atrodytų, kad jų daug  big_smile big_smile big_smile
:::234

Tu cia kalbi apie tobulus vyrus

big_smile big_smile big_smile Ane? O tai Normalus kurių punktų tavo manymu galėtų neturėt? wink Matai, aš Tobulam keliu dar aukštesnius reikalavimus, bet jei pateiksi argumentus protingus, sutiksiu nuleisti kartelę big_smile

1 )sakykim atitinka visus reikalavimus bet tavimi nesidomina ?
2) sakykim ... bet tavimi dominasi kaip drauge nes jis gejus .
3)... arba domisi tavimi tik vienai nakciai
4)...viskas ok bet vienas is jusu suserga ir mirsata .
  Kaip tu gali kelti reikalavimus kurie yra nerealus net paciai islaikyti .
Cia tipo kaip man kelti tokius reikalavimus 90-60-90 + 19 metu IQ 300 miliardas svaru banke , miletu mane taip kad jei pasakyciau sok nuo 9 auksto ji soktu su sypena ant veido laiminga kad gali mane kazkuo pradziuginti. Nu ar nebanaliai skamba?
Manau zmones cia iesko to ka patis nezino ka iesko . Duok jei 700 litu ji isleis 800 , parnesk namo 800 ji isleis 1000 atnesk 1200euru  ji isleis 3000 eu. zmoes nevertina tai ka turi nuo netinkamo  pasirinkimo pereina i bloga . Dar  blogiau kai tokie zmones isivaiduoja kazin kas as per toks ir lauzo sau gyvenima ir kitiems . Kelkit reikalavimus taip kad patys pirma atitiktumet jiems .Norit turtingo kiek patys banke pinigu turit ? Noryt vyro su geru darbu ,o ka patys dirbat ? Norit grazaus vyro ....? Baidyle pasiziurek i veidrodi , ten tavo atvaizdas pabego ir slepesi nuo taves . Nori gero ir i kompromisus einanti vaikina ?... o pati kokius dalylykus nekraiptum demesi jei net nezinai kas yra kompromisas ,o tik reikalavimai kad tik jiuos ir zinai kelti...

104

ŠAUNUOLIS TOMAI...prisifantazavo panos padebesiais pradėjo skraidyti-nieko greit nusileis ant žemės kriokdamos "aš niekam nereikalinga"

105

Daugelį Lietuvos moterų galima sulyginti su Nidos lovų nuomotuojais---du mėnesius nebuvo naktinėtojų tai už likusias naktis bus pakelta nuoma nereliai...taip ir "mūsų" moterys pernai  nudremžė 3 suknelės ,o per tą laiką nedovanojo nieks naujų ,be to dar  penkias spyntoj kandys suėdė, reik kad kas nors atpirktu-todėl ir pasipila tipo reikalavimai  su egzotika su dovanomis...o ką jos gali pasiūlyti mainais Jausmus? NE tik jausmingas pasakas apie tai kad  "po vyro tu man pirmas" ir suvytusį ar nudrebusi riebalų barankom apjuostą kūną?...
O MUMS TO REIKIA ???

106

toks jausmas Vladai .kad tu jau labai grazus ir jaunas ir turi grazu stangru kuna .pries stumdamas ant moteru pasiziurek i veidrodi ,nebet kas ir tave imtu i poras ......

107

Mano manymu santykiai yra rimti kai zmones yra rimti.
Tarkim man pakanka minimalaus grozio. Nereikia man jokiu supermodeliu.
O del to, kad merginos taip galvoja apie vaikinus kaip apie nuolat sekso norincius tai cia tikri vejai. Yra daug rimtu vaikinu, kuriems ne seksas pirmoje vietoje. Tiesiog merginos pradekit nuo saves, pacios susidedat su tokiais, kurie ziuri i jus kaip i sekso bjekta,kad ir su pinigais ir dailiu veiduku, brangia masina. O tada ir prasideda etiketes - visi vyrai kiaules. Kai net nepaziurit i normalius vaikinus:)
Siulyciau maziau kelti reikalavimu ir bus ramiau, nes toks ispudis, kad cia ne merginos yra diskriminuojamos o vaikinai.

108

VLADAS parašė:

o ar normalios yra 46 m ir vyresnės moterys savo anketoje įkrovusios šūsnis  nuotraukų ,kuriuose demonstruoja apdrebusius pusnuogius savo kūnus...už draugystę reikalaujančios egzotinių šalių...
Pirma ---UŽMIRŠKITE "AŠ"
tesinys bus

Racijos truputi yra.

109

Gerb. moterys, normalus vyras turi atitikti du reikalavimus:

1. Būti vyriškos lyties
2. Būti normalus

viskas.

110

Tokių nėra, nes jie vyrai:D
o jei rimtai, kai įsimyli žmogų jis ne tik tampa ''normalus'', bet ir nuostabiausias pasaulyje:)

111

http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw

112

idomi tema, o butu dar idomiau, kad parasytu vyrai, kokia yra normali moteris, ju akimis. Taip tokio amziaus moterys, kaip as, dazniausiai turi vaiku, ir nekiekvienas ryztasi dar ir su jais taikytis. Tai naturalu, kad santykiai nesipletoja. Kaip pastebejau, tiek vyrai, tiek moterys labai vertina laisve: gyventi ir kad niekas netrukdytu(nesukautu vaikai po darbo, neaiskintu padaryk ta, ana ir panasiai). Manau, normalu butu abiem pusem issiaiskinti iki galo kas ka megsta, ==,,nenormaliu" bus maziau. O kuri labai nori egzotiniu saliu tos ir iesko vyru is tu saliu.

113

Osvaldas, 30 parašė:

Normalus vyras normalioms, moterims. O jei moteris nėra normali, tai ir neras normalaus vyro. Normalus vyras nenusileis moterims kurios psiciškai nėra normalios. Tiek, bendravimo, tiek intymaus gvenimo atžvilgiu. Daugelį moterų nėra normalios, nes joms visda kažkas negerai, ne taip kaip reikia, ir ne ten kur reikia. Neturi nieko o nori visko. Arba sako kad nieko nenori, nes nieko negali turėti. Problemos su vyrais nematau. Ryški problema tik su moterimis, nes 50% moterų reikalauja pinigų, patenkinti savo psichiniams sutrikimams(arba dėl to, kad yra nuvertinamos gvenime, kuriame nieko nepasiekė). Tas procentas daug didesnis, bet nesvarbu. Vyras gali neturėti pinigų, jis vis viena sugalvos kur kai ir ką galima nuveikti. Moteris kuri galvoja kad vyras turi viska sugalvoti, jau nėra normali. Dėl to kad moterys turi daugiau smegenų masės negu vyrai, bet jų panaudojams ne ta kryptimi, daugelų jų užema nusistatymai, apribojimai, kas nepaverčia jos savarankiška asmenybe. Ji negali elgtis tam tikroje situacijoje kitaip nei reikia, dėl savo įsitikinimų ar nusistaymų. Po to dėl to gailisi, arba ieško pateisinimo save paguosti. Jei imtume kas yra normalus vyras ir normali moteris, pirmiausia rinkčiausi psichinius sutrikimus. Vien tik kad moteris nesugeba pati užkalbinti vyro, tai jau yra nusitatymas, įsitikinimas, nors visi vyrai ir protingos moterys žino kad moterys gali sugundyti vyrus, o tai jau yra pirmas žingsnis iš moters pusės.
Nepaisant to kad vyrai turi pirmi užkalbinti, tai gal mums dar ir seksualiau aspirengti? Ir pradėti gundyti? Nešiot sijonus? Nors ir kreivos mūsų kojos, tam kad įtikti moterims?Tikrai šiais laikais moterys pačios nesupranta, kas yra pakalbinti pirmai vyrą kuris tau patina.
Moterys visada atsilieka nuo technologijų, kadangi jas kuria vyrai.
- telefonai, moters atsakymas - aš moteris aš pirma neskamninu, vyras turi pirmas paskambinti, nors dauguma jų apribojo save dėl sąskaitos už pokalbius. Atsiradus gautoms premijoms už skambučius, moterys labai pakeitė savo nuomone ir apsistojo ties majakinimu, po to atigus skambučiams ar net tapus nemokamiems, procentaliai sumažėjo įsitikinimų ir nusistatymų.
- kompiuteris internetas, dedasi savo foto, bet pirmos niekad nekalbina, dažnai nurodo kad vyrai nesugeba pakalbinti, nors pačios to niekad nedarė. Nori konkretumo, bet o pačios niekad nebūna konkrečios, tik demonstruoja savo įsitikinimus kaip religija.
Turiu daug patirties su psihiškai sutrikusiom moterim, ir joms internetas yra niša, kur jos gali patrnkinti savo bendravimo trūkumus su vyrais,dėl ribotų galimybių gyvenime. Daugeliu atveju vyras yra joms pašnekovas, kuris neturi vyro statuso. O tai ar normalu spreskite patys.

Daugelį moterų domina jumoristai, vyrai kurie geba jas pralinksminti, tai ryškus bruožas nelaimingų moterų, kurios gyvenime neturi tikslo. Daugiausia tokios rūko žole, ar kitaip svaiginasi. O vėliau trūkstant pinigų įsilieja į prostitucija. Gyvenimas joms būn toks linksmas, kad po to pasidaro nebelinksma, kai neturi už ką prasimaitinti.

114

Tai teisingaiOSVALDAS rase, kad moterys  tarp vyru uzima antra vieta ...Siais laikai moterys neturi tai daryti ...Tiesiog neisprusimas.,  Jeigu patinka zmogus kodel negali ji uzkalbint moteris.....Dabar jau kitai laikai ,esame visur daug pazenge,moterys dirba atsakingose pareigose....Bukime aktyvios visur ,as nemanau ,kad ta kuri pakalbins iriski ,yra daugiau  istvirkusi ,uz ta kuri tyli.... Bukime moterys visur aktyvios , ne tik prie vaiku auginimo ,puodu, ar aukstu  puostu uzimimo...Maziau uzsiimkim apkalbom ,neteisybem ,vyrai susilaiko sitoj vietoje... Nesmerkime moteru kurios lieka vienisos. neziurint ,kas tem buvo kaltas....Sekmes moterims ....

115

...Jei vyras inteligentiškas, mielas, geras, gražus, tvarkingas, kvepiantis... Tai man visiškai nesvarbu kokios spalvos jo lėktuvas!....:::010

116

Paco Rabanne 1 million wink

117

VLADAS parašė:

Pirma ---UŽMIRŠKITE "AŠ"
tesinys bus

Suaugias vyras o purkstauji kaip paauglys, viskas labai paprasta, 46m. moteris ivardijo savo kaina siuo atveju egzotines salys, tu turejai pasirinkima su tuo sutikti ar ne, nesutikai nes tikejaisi, kad tas apdribes pusnuogis kunas tau apseis papigiai o cia tokia kaina ir tau pikta bei apmaudu nes si moteris tave nuvertino, nusodino, parode, kad tu ne esi toks zavingas ir patrauklus, kad tau atsiduotu be atlygio.

118

Inga parašė:

toks jausmas Vladai .kad tu jau labai grazus ir jaunas ir turi grazu stangru kuna .pries stumdamas ant moteru pasiziurek i veidrodi ,nebet kas ir tave imtu i poras ......

net anketa paziurejau sitos moteriskaites galvojau kokia olialia pupute....deja

119

Liusijarozetė parašė:

...Jei vyras inteligentiškas, mielas, geras, gražus, tvarkingas, kvepiantis... Tai man visiškai nesvarbu kokios spalvos jo lėktuvas!....:::010

jei vyras inteligentiskas ir tvarkingas tai lektuvas bus priderintas prie batu wink

120

Jei mergina nori, kad ja ir jos kaprizus toleruotu, tai tegul tada ir vyrus toleruoja tokius kokie jie yra.