21

Re: Kaip apsisaugoti nuo grubiu ir nesveiku vyru?

dija parašė:
nesvarbus parašė:
Šarūnė parašė:

Am.. Na kiekviena norėtų pabūti princese.. Nereikia dėl to pykti.. Tiesiog kirvis koto ieško wink

Tai kam vaizduoti primadona kai nesi tokia, nesuprasi. Uztat vaikinams reikalavimai ohoho. smile Keista kodel tik vaikinai neiesko uzsienieciu merginu, man tai tiktu ir japoshke kokia:)))

ko taip priešiškai nusiteikęs,nu ji tiesą rašo iš patirties,o tu kažką įrodinėt čia bandai,ir atrodai nervingas:::810

As neirodineju, ir nesu nervingas, jei tau vaidenasi, cia jau tavo amsnines problemos. Taip pat is patirties ir kasdienybes rasau, nemegstu fantazuoti, tad:)

22

Šarūnė parašė:
nesvarbus parašė:
Šarūnė parašė:

Am.. Na kiekviena norėtų pabūti princese.. Nereikia dėl to pykti.. Tiesiog kirvis koto ieško wink

Tai kam vaizduoti primadona kai nesi tokia, nesuprasi. Uztat vaikinams reikalavimai ohoho. smile Keista kodel tik vaikinai neiesko uzsienieciu merginu, man tai tiktu ir japoshke kokia:)))

Tikiuosi asmeniškumų čia nėra?? smile
O jau kad merginoms reikalavimų nėra.. Tik nereikia sekti pasakų. O tu labai gerą idėją pametėjai.. Kibkit visi nelaimingi į ryžių damas tongue Tik žiūrėkit, kad nekiltų problemų..

Merginoms reikalavimai paprasti. O ir pacios kaltos, kad neziurit su kuo susidedat, tikites, kad zmogus primales liezuviu jums kazkokia laime garantuos, bet istikruju pasinaudoja vyrukai jaunom ir naiviom kalaitem, o po to skundziais, kad visi vyrai kiaules:) Kas vercia paskui tokius begioti?  Anglijoje tai net ir storas ir negrazus visiskai pakistanietis tiktu, svarbu sutaupyt universtitetui, kad apmoketi uz studijas, tokiu zemu budu kaip prostitucija:)

23

nesvarbus parašė:
Šarūnė parašė:
nesvarbus parašė:

O jau kad merginoms reikalavimų nėra.. Tik nereikia sekti pasakų. O tu labai gerą idėją pametėjai.. Kibkit visi nelaimingi į ryžių damas tongue Tik žiūrėkit, kad nekiltų problemų..

Merginoms reikalavimai paprasti. O ir pacios kaltos, kad neziurit su kuo susidedat, tikites, kad zmogus primales liezuviu jums kazkokia laime garantuos, bet istikruju pasinaudoja vyrukai jaunom ir naiviom kalaitem, o po to skundziais, kad visi vyrai kiaules:) Kas vercia paskui tokius begioti?  Anglijoje tai net ir storas ir negrazus visiskai pakistanietis tiktu, svarbu sutaupyt universtitetui, kad apmoketi uz studijas, tokiu zemu budu kaip prostitucija:)

Kartais kaip kuriu vyru poziurio nesuprantu. kaip moteris duoda teigema atsakyma tai ji jau kekse ir panasiai... bet jai duoda neigema atsakyma tai tada ir blogai. tai tokie vyrai ko jus norit? apsispreskit gal sakau... ane?

24

Dandan parašė:

Kodel vyrai, kuomet gauna nesutikimo ar kitoki neigiama atsakyma, tai butinai izeidineja, kaip apsisaugoti nuo tokiu sizofreniku?

nereaguoti, ignoruoti arba spirti į kiaušinius, jei nepadeda, spirti dar big_smile

o jei rimtai, taip jau būna, kad nežinai su kokiu žmogumi bendrauji, kol neįvyksta koks nors nesutarimas ar nesklandumas, o apsisaugoti neįmanoma... gali slėptis ir jaustis apsaugota, bet nieko nepamatyti ir nepatirti.

25 (redagavo nesvarbus 2013-07-26 13:01)

Hele parašė:
nesvarbus parašė:
Šarūnė parašė:

Kartais kaip kuriu vyru poziurio nesuprantu. kaip moteris duoda teigema atsakyma tai ji jau kekse ir panasiai... bet jai duoda neigema atsakyma tai tada ir blogai. tai tokie vyrai ko jus norit? apsispreskit gal sakau... ane?

vyras rodo demesi - blogai
vyras nerodo demesio - blogai
apsispreskit, ko jus merginos norit?:)
jums cia esu isitikines daug geru vaikinu rase, bet pacios save iskeliat kaip Anglijos karalienes, ir visus laikot prasciokais:)

26

Šarūnė parašė:
Alvydas parašė:
Šarūnė parašė:

Iš kur tiek pykčio? smile

cia grubumas, ne pyktis tongue

Na ir grubumo nevertėtų naudoti tongue

na kadangi cia tik virtuali erdve, manau, galiu issilieti nors cia. Man pikta, kad tokiuose puslapiose vis bendravimas iskrypsta ne teisinga linkme.. Visi provokuoja neigiamas emocijas su neigiamais pasireiskimais.. kur dingusios temos kaip ''uz ka mes mylime savo krasto merginas ir vaikinus'' arba ''kuo mes geresni uz kitataucius'' ? deja tik ''pasipizdavot'' bemokam.. geda
o dar tikites normalaus pasisakymo, kai tema atspindi zinuciu nuotaikas, ju neskaicius. manau nera tokio, kuris uzejo ir galvojo ras cia ka nors grazaus parasyta.

27

Apsisaugoti neina, jei kažkaip įžeidžia, nes po to tik gali užblokuot, o įžeidimą vistiek pamatysi.. Manau tiesiog čia tiktų išlikimas oriai ir liaudies išmintis: duoti durniui kelią smile

28

stai jums pavyzdis mielos damos: Pradejau bendraut su panele.Na viskas gerai ,as pradejau rodyt demesi jai,ji man.Bendravimas buvo siltas ir nebuvo jokiu nesusipratimu.Ir staiga ji man nei atraso ,nei ka,nors sedi online matau.Po kokiu 4 dienu tylejimo paraso:  (cituoju) Man per daug demesio is taves,tu manes net nepazysti jug.As nemegstu daug demesio as pavargstu nuo jo;).
  Tai **** jums reikia demesio,tai jums jo per daug.Ir dar pisat prota kad bachurai blogi...

29

Isvada : tai parodo kad jus esat nesveikos,ir nesinancios ko norit gyvenime... Ka tokiom daugiau parasyt?

30

greitos išvados apie visas, su vienu pavyzdžiu big_smile

31

Rytis parašė:

stai jums pavyzdis mielos damos: Pradejau bendraut su panele.Na viskas gerai ,as pradejau rodyt demesi jai,ji man.Bendravimas buvo siltas ir nebuvo jokiu nesusipratimu.Ir staiga ji man nei atraso ,nei ka,nors sedi online matau.Po kokiu 4 dienu tylejimo paraso:  (cituoju) Man per daug demesio is taves,tu manes net nepazysti jug.As nemegstu daug demesio as pavargstu nuo jo;).
  Tai **** jums reikia demesio,tai jums jo per daug.Ir dar pisat prota kad bachurai blogi...

O ko cia nesuprast, ji susirado kita, pakol tu ten svaigai ir galvojai ja apzavejo kitas apsukresnis, grazesnis ir turtingesnis, pakol laukei is jos zinutes ji smagiai leido laika su juo ir jis ja taip apkerejo, kad ji nusprende tave mandagiai atstumti. Gavus tokio pobudzio zinute turi ne pykti o gerbti jos spendima ir elgtis kaip dzentelmenas, parasyti, kad labai pasiilgai jos  ir troksti ja pazinti is arciau ir paskiri jai pasimatyma, jai ji atsisako, tuomet palinki jai sekmes, parasai, kad apgailestauji, kad jusu bendravimas neissirutuliavo i rimtus santykius, bet si pazintis tau buvo maloni todel visada lauksi jos zinuciu.:::629

32

OLA parašė:
Rytis parašė:

O ko cia nesuprast, ji susirado kita, pakol tu ten svaigai ir galvojai ja apzavejo kitas apsukresnis, grazesnis ir turtingesnis, pakol laukei is jos zinutes ji smagiai leido laika su juo ir jis ja taip apkerejo, kad ji nusprende tave mandagiai atstumti. Gavus tokio pobudzio zinute turi ne pykti o gerbti jos spendima ir elgtis kaip dzentelmenas, parasyti, kad labai pasiilgai jos  ir troksti ja pazinti is arciau ir paskiri jai pasimatyma, jai ji atsisako, tuomet palinki jai sekmes, parasai, kad apgailestauji, kad jusu bendravimas neissirutuliavo i rimtus santykius, bet si pazintis tau buvo maloni todel visada lauksi jos zinuciu.:::629

Gerbti toki sprendma? Kales vertos pagarbos? Na jau ne, pasiusti tokia toli toli ir viskas. Jei norit dzentelmenu, tai gerbkit vaikina o ne pinigine ir ilga liezuvi, kodel pacios negalit buti kaip damos?  Dzentelmeniskumo reikalaujat, o kodel pacios nesat damos?
Ir sekmes nelinkek tu tokiai kalaitei, esu isitikines kad koks vaikinukas pasinaudos, ot bus gera pamoka tokiai.
Kodel kai mergina taip pasielgia su vaikinu, tai dar vaikinas turi apgailestauti ir zeminti save?  Gal visai isprotejot?  **** tokias.

33

Nesvarbu

O ka tu laimesi jai mergina kuri tau rupi ir kurios  tu nori isvadindamas kale ir liedamas ant jos savo apmauda ar pykti, nieko, pasirodysi kaip  nevertas demesio, mulkis ir chamas.  Mergina siuo atveju pasielge kaip dama, ji ne pasiunte, ji ne iskeike o suptyliai atstume, siuo atveju vaikinas irgi turi mandagiai su ja atsisveikint. Vaikinas yra pats kaltas, kad yra letas, neizvalgus ir zioplas neparode pakankamai inecetyvos todel ji nukonkuravo kitas, jai mergina yra patraukli ji rinksis kas jai atrodys geriau ar toks jos sprendimas yra geras tai ne mums spresti ir smerkti.
Jai vaikinas yra perdetai jautrios narciziskos naturos nesugebantys konkuruoti tai tegu renkasi prastesne, baisesne su pazeminta saviverte mergina kuri kovos del jo demesio.

34 (redagavo nesvarbus 2013-07-27 16:12)

OLA parašė:

Nesvarbu

O ka tu laimesi jai mergina kuri tau rupi ir kurios  tu nori isvadindamas kale ir liedamas ant jos savo apmauda ar pykti, nieko, pasirodysi kaip  nevertas demesio, mulkis ir chamas.  Mergina siuo atveju pasielge kaip dama, ji ne pasiunte, ji ne iskeike o suptyliai atstume, siuo atveju vaikinas irgi turi mandagiai su ja atsisveikint. Vaikinas yra pats kaltas, kad yra letas, neizvalgus ir zioplas neparode pakankamai inecetyvos todel ji nukonkuravo kitas, jai mergina yra patraukli ji rinksis kas jai atrodys geriau ar toks jos sprendimas yra geras tai ne mums spresti ir smerkti.
Jai vaikinas yra perdetai jautrios narciziskos naturos nesugebantys konkuruoti tai tegu renkasi prastesne, baisesne su pazeminta saviverte mergina kuri kovos del jo demesio.

Niekas nieko nelaimes. O kaip kitaip isvadinti tokia, kuri su vienu po to su kitu? Jei keicia taip vaikinus ir nevertina kaip zmogu o kaip nezinia ka, nu man tokios yra kales ir tiek. Geriau buti chamu nei prostitute.
Mergina kaip tik pasielge ne kaip dama, o kaip bailiuke, kaip kokia 16 mete, internete online sedeti ir ignoruoti, po to sms po keliu dienu parasyti, kad per geras. Tai tada apsispreskit, ar per geru norit? ar chamu norit? ar norit kad kartais butu geras ir kartais chamas?   Tai tu nori  pasakyti kad toks merginu elgesys yra normalus? Jei visas jusu kiaulystes reikes gerbti, na tada nezinau, gal ir noresit, kad visi vyrai butu vergais kokiais. Taip ir pasakykit, kad neturit vertybiu, kad net nenorit gerbti ir vertinti paprastumo, tiesiog tustutes vejo nupustos malkos, tiek galiu pasakyti.
Na va, argumentu pritruksta tai jau vaikinas kaltas? Tai gerai, vaikinas gali mesti darba ir tada visas dienas skirti merginai, bet ar noresi su tokiu susitikineti, kuris nedirba?  O gal vaikinas kaip tik rode daug iniciatyvos, tik mergaite nusprende, kad vaikinai yra daiktai o ne zmones. Nepagalvojai? Juk dabar madoje buti isaukstinta karalaite. Man labai noretusi suzinoti ar ta mergina istekejus irgi taip begiotu pas kitus?
Mergina nera su pazeminta saviverte jei jinai kovoja del vaikino, nebent tu dabar visus vaikinus taip nori isvadinti kad jie su zema saviverte. Konkurencija yra versle, bet ne jausmuose, pacios tik ir pakisat pagalius i ratus, po to stebites kodel taip apie jus raso.

35

OLA parašė:
Rytis parašė:

Nu tu cia ir nupjoviai gryba... tavo poziuris kazkoks labai keistas. Visu pirma as nesu letas,demesys buvo rodomas ,bet poniai neitiko.Nors pradzioje ir pati ta demesi rode.Tai gerai susiradai kita ar kazka ,pasakyk tiesiai,soryy tas ir tas ir viskas.Bet ne ignoruot zinutes ir po vos ne savaites parasyt kad per daug demesio.
  Paskui stebites kad iskolioje jus ir pan.Tai pasiziurekit pacios kaip elgiates.Nesuteikit zmogui vilciu is kart.O cia raso viena ,paskui **** jau apsigalvojo,nu mazvaikes tupos.

36

Saulius parašė:

greitos išvados apie visas, su vienu pavyzdžiu big_smile

Cia vienas is pavyzdziu apie dauguma tokiu gudruoli!

37

Tai melageles, joms net reikia vos ne savaite, kad ignoruoti ir per ta laika sugalvoti kaip atstumti vaikina net per sms. O pacios dar cypsi cia. Nu priestarauja sau pacios.

38

Niekada nekonkuravai ir nekonkuruosiu del panu.nesu kazkoks princas klava ir necesinu per ausis.Tiesiog pasakau koks esu,jei patinka zmogus rodau demesi ir nora susipazinti artimiau.Zinau ko noriu gyvenime ir nezaidziu cia ieskoke kaip dauguma jusu panu : pasirodyt,demesio susilaukt,s.. pamalt ir pan.

39

Pagalvokit man, dar konkuruot del merginu, pfff, paieskokit kitu durneliu. Vaikinas ne koks skuduras, o irgi zmogus su jausmais. Joms ir didelis demesys, blogai, joms atvirumas blogai, joms mazas demesys blogai, geras vaikinas blogai, nuosirdumas blogai, tai kas **** tada gerai?

40

nu as tai geras..ziauriai geras..ir sveikas,....kol kas smile