OLA parašė:nesvarbus cituoju tavo zodzius.: tai mano teise, ir tokia teise turiu issisakyti savo nuomone; parasiau tik savo nuomone matyt ji pasirode tau per karti, kad emeisi tokio apgailetino budo kaip uzgaulioti ir tyciotis as tau atsilyginau tuo paciu tu matyt esi per daug kvailas tai supras, tavo smegenys yra per daug skystos o kiausai per silpni manau,kad ju is vis neturi tai atlaikyti todel veliesi i beprasmiskas demagogijas. Man irgi nusisikt ant tavo nuomones tu esi apgailetinas ir keliantys man juoka kvailys.
Gana man rodyt demesi, man jau pradeda tas nepatikti;D manjake, buuu:D
Apgailetina kada 35 giriasi kokia jinai kieta moteris, taciau dar labiau apgailetina kada tokia super modelis trolina, tas labai daug pasako, kad nemoki suprasti kitu nuomones, issireiskimu, iskart pradedi loti. Na cia jau toks mentalitetas, o gal feministe kokia esi, tada viskas aisku su tavim. Kazkas grubiai issisake nuomone, viskas, tautos priesas, nes vadovaujiesi tokia logika - arba gerai, arba nieko.:DDD
Ko tu taip pergyveni del manes? Smegenu veiklai sokolado yra, knygu yra, kiausai vietoje. O prasme visada yra, tik kas kaltas kad tokios kaip tu per daug jautrios ir pradeda rodyti isterija? Tik tu pati. Taciau tave traukia mano komentarai kaip koks magnetas. Na o jei tau nusisikt ant mano nuomones, jeigu tik taip butu, ot kaip gerai butu, tik kazkodel neparodai, kad tau nusisikt, vis kisiesi i diskusijas.:)))) Tu tokia mandagi, labai patinka tavo issireiskimai, isaukleta labai moteris:)