241

Re: Kodėl vyrai bijo stiprių moterų?

tinsanis parašė:
Rita parašė:
tinsanis parašė:

nesvarbu artimas ,vaikas ar dar kas,,,tas nieko nekeicia,,toks poziuris negali but taikomas svetimiem ignoruojant artimus,,,nevisad sprendimai buna lengvi-bet ta akimirka suzinai ant kiek tu pats stiprus,,kiek stiprus tikejimas,,

Aš tą patį padaryčiau,jei mano kraujas islamą išpažinti sugalvotų

nelabai supratau bet islamas vienaip ar kitaip plintati tikejimo forma,ji keiciama i europini standarta ,kitaip atsiranda jo atmainu,,nesu uz fanatizma bet jau geriau islamas nei  sitie,,,

Geriau islamas??? Gėjai duodasi tarp savęs,bet nieko neskriaudžia. Musulmonas=teroristas. Dėl religijos kiek moterų žuva? Aš gyvenu prie Heathrow oro uosto,kiek kartų per tuos žvėris į orą nepakilom. Gėjai nesidaugina,o teroristai kaip maras. Labai kategoriška šiuo klausimu,bet mano nuomone, viena didžiausių pasaulio blogybių-dėl religijos nuo proto nušokę musulmonai

242

nesvarbus parašė:
tinsanis parašė:
nesvarbus parašė:

Tai ka daryti? Ant lauzo tada artima zmogu? Psichiatrai tam yra, ju darbas bent pakeisti kazka tokiose zmonese, nors pasitiketi jais irgi nelabai galima, nes nuo paties zmogaus priklauso.

man kaip ir jokio skirtumo ant lauzo ar ka su juo darys,,kokius istatymus sukurtu ka su jais daryt -tai ir tektu vykdyt -gi reikia but geru pilieciu ir laikytis istatymu:)

Kad per ziaurus tokie istatymai butu. Geriau kaip pas slavus, viena karta aplamdytu geju eityniu dalyvius ir nebutu to propogavimo, bijotu tie homoseksualai cypti. Arba 15 paru tegul gauna.

istatymai neturi but svelnus -ziaurus,,pagal tavo logika va breivikas issaude tiek zmoniu, a sedi vienam brangiausiu kalejimu pasauli,,su vireju.psichologu,sporto sale intiku,,ir pan,,,
nemanau kad tu eitum lamdyt,,,

243 (redagavo tinsanis 2013-08-22 16:52)

Rita parašė:
tinsanis parašė:
Rita parašė:

nelabai supratau bet islamas vienaip ar kitaip plintati tikejimo forma,ji keiciama i europini standarta ,kitaip atsiranda jo atmainu,,nesu uz fanatizma bet jau geriau islamas nei  sitie,,,

Geriau islamas??? Gėjai duodasi tarp savęs,bet nieko neskriaudžia. Musulmonas=teroristas. Dėl religijos kiek moterų žuva? Aš gyvenu prie Heathrow oro uosto,kiek kartų per tuos žvėris į orą nepakilom. Gėjai nesidaugina,o teroristai kaip maras. Labai kategoriška šiuo klausimu,bet mano nuomone, viena didžiausių pasaulio blogybių-dėl religijos nuo proto nušokę musulmonai

pasidomek daugiau,,terorizmas kas tai?nemokantis skaityt valdo lektuva surenka bomba?
osama bin ladenas buves czv agentas amerikos -jo seima kazkada bendravo su dzordzu bushu ,,,
reikejo sugalvot pavadinima tam ir sukure bauba,,zmones bijo a kazkas tuom naudojasi,,kaip jau sakiau as esu uz normalu o ne uz fanatini tikejima ar tai baznycia ar tai islamas(uz ekstremalu susijusi su nusikaltimais -dauguma islamo tikinciuju pasisako pries)

244

tinsanis parašė:
nesvarbus parašė:
tinsanis parašė:

man kaip ir jokio skirtumo ant lauzo ar ka su juo darys,,kokius istatymus sukurtu ka su jais daryt -tai ir tektu vykdyt -gi reikia but geru pilieciu ir laikytis istatymu:)

Kad per ziaurus tokie istatymai butu. Geriau kaip pas slavus, viena karta aplamdytu geju eityniu dalyvius ir nebutu to propogavimo, bijotu tie homoseksualai cypti. Arba 15 paru tegul gauna.

istatymai neturi but svelnus -ziaurus,,pagal tavo logika va breivikas issaude tiek zmoniu, a sedi vienam brangiausiu kalejimu pasauli,,su vireju.psichologu,sporto sale intiku,,ir pan,,,

tai breivikas terorizma padare, ir norvegu istatymai per daug liberalus, o cia kalbama apie homosekus, tai manau butu geriausias variantas jei kaip pas ukrainiecius sodintu i kalejima ar piniginem baudom baustu tokius.

245

Rita parašė:
tinsanis parašė:
Rita parašė:

tavo labai ribotos zinios,,taip sie nesidaugina bet traumuoja vaikus kurie yra isivaikinami,,,per tuos zveris,,,maras koks zodynas vaje,,,
tau kazkas aiskina kaip gyvent?koks atvykes is afrikos ar kitu saliu-tai kokia teise turi aiskint kaip jiem gyvent ka zudyt ko nezudyt?

246

nesvarbus parašė:
tinsanis parašė:
nesvarbus parašė:

tai breivikas terorizma padare, ir norvegu istatymai per daug liberalus, o cia kalbama apie homosekus, tai manau butu geriausias variantas jei kaip pas ukrainiecius sodintu i kalejima ar piniginem baudom baustu tokius.

ir jau antra kart problema numeti kitiem..jai eit sonus lamyt kiti-jai kalejimas i kita sali-a uz ju islaikima tu mokesi?

247

Jie pasisako,bet ką jie daro !  Teko kada  kalbėt,su tikru musulmonu? Su turbanu? Jei taip ,ir tau atrodo šitai liuks,neturiu žodžių...

248

Tu man apie žodyną? Aš bent rašyti moku. Tu juk pats žinai,kad tu ne kažką šiuo klausimu....

249

deportuoti, o kitus neileisti i sali.

250

piratai -kodel nepaima ir neissaudo?todel kad biznis geras,,islaidos per metus kiek isleidziama 5-8,o 2014m jau 15mlrd,
isnaikinsi iskart nebus piniguciu,,visur dabar tas ,,viskas ivertinta paskaiciuota,,tol kol naudinga bus ,,kai nebenes pelno  nebeliks ir problemos

251

Rita parašė:

Jie pasisako,bet ką jie daro !  Teko kada  kalbėt,su tikru musulmonu? Su turbanu? Jei taip ,ir tau atrodo šitai liuks,neturiu žodžių...

taip teko,ir kas?teko ir tose salyse but kur islamas valdo,,ir neikokie zverys manes nesuvalge -maru neapkrete

252

Rita parašė:

Tu man apie žodyną? Aš bent rašyti moku. Tu juk pats žinai,kad tu ne kažką šiuo klausimu....

taip ir is sunaus teva atimt moki ir tuoktis-skirtis-bet si tema apkalbeta ir man jau ji neidomi,,tad tavo sms cia ar kai rasai privaciai nelabai idomu,,rasau pakankmai gerai-o kad nori pasisakit kad tu ideali ,kelk savo kartele ,

253

tinsanis parašė:
Rita parašė:

taip ir is sunaus teva atimt moki ir tuoktis-skirtis-bet si tema apkalbeta ir man jau ji neidomi,,tad tavo sms cia ar kai rasai privaciai nelabai idomu,,rasau pakankmai gerai-o kad nori pasisakit kad tu ideali ,kelk savo kartele ,

Esi mano sūnaus fanas number one! Iš Lietuvių kalbos 10-tuką turėjai:)  tai būnant ten kur esi,gėjukai trugdo. O man turbanuoti antžmogiai. Nu ir? Ką dar pasakyt nori?

254

nesvarbus parašė:

deportuoti, o kitus neileisti i sali.

ta padare rusija(kazkur rasei kad is juos juokias)

255

Beto,idealių nebūna!

256 (redagavo tinsanis 2013-08-22 17:47)

Rita parašė:
tinsanis parašė:
Rita parašė:

Esi mano sūnaus fanas number one! Iš Lietuvių kalbos 10-tuką turėjai:)  tai būnant ten kur esi,gėjukai trugdo. O man turbanuoti antžmogiai. Nu ir? Ką dar pasakyt nori?

taip turejau bet kad lietuviu kalba man neipatingai reikalinga-atvirai retai ja kalbu,,,ir kuo toliau tuo maziau,,
tavo sunaus -pasakyciau bet ,,man tai nereikalinga info va ir viskas,,,
man tie tavo minimi gejukai netrukdo-laikaus istatymu ,,bet jai jie pasikeistu i radikalesnius palaikiciau grieztesniu istatymu puse...

257

Tai ko vis atsimeni? Miegoti neleidžia ar nėr ką pasakyt daugiau?:D

258

Rita parašė:

Tai ko vis atsimeni? Miegoti neleidžia ar nėr ką pasakyt daugiau?:D

seip pazvenkt norisi is tokiu:D

259

Jei nemoki draugiškai, nustok spoksoti į mano aketą. Ne tavo nosiai vistiek;) ir nenoriu net galvoti,ką darai šitiek žiūrėdamas...:D:D:D

260 (redagavo tinsanis 2013-08-22 17:31)

Rita parašė:

Jei nemoki draugiškai, nustok spoksoti į mano aketą. Ne tavo nosiai vistiek;) ir nenoriu net galvoti,ką darai šitiek žiūrėdamas...:D:D:D

su tavim draugiskai -tu matau negalvoji ka sneki ,,,ziurejau i foto nes va nesuprantu kam rasinet tau man i priv,sms,,nesakau kad tu bjauri isvaizda,ar bendrauji kazkaip negraziai ,,tesiog tu na pati supranti,,,
tie tavo juokeliai man ispudzio nedaro jokio,,konkretus klausimai atsakimai ,tema,viskas,,