21

Re: Kodėl merginos bijo negeriančių vaikinų?

Visuomenėje labai trūksta tolerancijos, supratimo, kad kiekvieno skoniai, pomėgiai gali būti skirtingi. Geriantiems atrodo nenormalūs negeriantys, mėsėdžiams atrodo nenormalūs vegetarai. Gal tiesiog nereiktų visiems sakyti, kad "aš negeriu", "aš vegetaras" ir pan., nereikia piršti savo gyvenimo būdo. Juk galima negerti tyliai, nebūtina demonstruotis, stengtis patraukti dėmesį į save, pasirodyti "pranašesniu".

22

Gintas parašė:

<...>
Todėl temos autoriaus pareiškimas "tai aišku bandyčiau keisti", "nematau nieko blogo, norėti kažką pakeisti antroje pusėje" yra pasmerktas sužlugti net neprasidėjęs - Jūs nedaeisit iki to, kad galėtumėt pradėt kažką keisti smile) Keistis niekas nenori, ir pačiam turbūt nelabai norėtūsi pradėt vyno degustacijos su savo antra puse per kiekvieną romantišką šeštadienio vakarienę, ar ne? smile) Ko gero net pyktelėjot mintyse "to betrūko" big_smile Neišsiplėsiu kodėl aplamai vyrai ir moterys geria, nes tai atskira tema. Žinot, man labiausiai patinka elgtis natūraliai, nes griežtas ribų nubrėžimas arba uždraudimas visada pasmerktas sužlugti (laiko klausimas). Todėl daug lengviau truputį pakoreguoti kiekį ar dažnumą big_smile O gal netyčia pastebėsite, jog aplamai to nebereikia, ir būsite kaip šios temos autorius smile)

Aš turėjau omeny per didelį ir per dažną alkoholio vartojimą. Tikrai būčiau nieko prieš jei antroji pusė norėtų vakare išgerti vyno taurę ir būčiau nieko prieš vyno degustaciją, jei tik vynas nesukeltų migrenos smile Bėda kad daugelis nemoka saikingai išgerti. Man žodis "gerti" reiškia pasigerti, kaip dauguma visuomenės tą daro, todėl nemėgstu sakyti, kad geriu.

O kalbant dėl tolerancijos, tai čia nieko keisto, tokie jau tie lietuviai.

23

Aš nebijau:)

24

Gintas parašė:

Pradėsiu nuo to, kad kraštutinumai visada gąsdina. Lygiai kaip koks fašizmas ir komunizmas. Tas pats ir čia, geriantis vyras blogai (pragers pinigus, gėda prieš žmones, muš žmoną ir vaikus). Negeriantis irgi biški toks įtartinas (o kaip kompanijose bus? Vienas negers, kaip atrodys? O gal koks narkomanas? O gal durnavotas? Man irgi neleis niekada išgerti? O gal dar primuš kai norėsiu tai padaryti?) big_smile Kaip matot, baimių kažkaip savaime gavosi kur kas daugiau, nei prie geriančio smile O baimė toks dalykas nuo kurio norisi bėgti kuo toliau smile)

Va čia, mano nuomone, yra viena blogiausių daugelio žmonių ydų, kada prisigalvoja nebūtų dalykų ir paskui save įtikina, kad taip yra, vietoje to, kad išsiaiškintų, kokia tikroji priežastis. Žmogui duota burna, kad ne tik ten piltų, o ir kalbėtų. Kokiem velniam reikia kelti savo teorijas, kaip būtų ten, kaip būtų šen....draugauju su negeriančia antra puse, kas man bus, kas kitiems ir t.t., jeigu galima tiesiog paklausti, kodėl negeria, kaip jaučiasi kompanijoje, kur išgeriama, kaip žiūri į antrą pusę, kuri atsigeria. Prisėdai, pasikalbėjai ir aiškios visos priežastys, kame reikalas.

Nematau reikalo prisidaryti problemų ten, kur jų galima elementariai išvengti - nereiks po to psichuoti, kad čia kažkas su tuo žmogum negerai ir bijoti, kad susidėjai su tokiu. smile

Ir dar taip su humoru: jeigu sutikčiau žmogų, kuris pasakytų, kad negeriantis, tai jau kažkoks narkomanas, durnas ar dar koks įtartinas ir neaiškus, tai taip iš širdies ir nuo dūšios užvožčiau su bokalu per ausį. big_smile

25

Ignas parašė:

Žmogui duota burna, kad ne tik ten piltų, o ir kalbėtų...  galima tiesiog paklausti, kodėl negeria, kaip jaučiasi kompanijoje, kur išgeriama, kaip žiūri į antrą pusę, kuri atsigeria. Prisėdai, pasikalbėjai ir aiškios visos priežastys, kame reikalas.
Ir dar taip su humoru: jeigu sutikčiau žmogų, kuris pasakytų, kad negeriantis, tai jau kažkoks narkomanas, durnas ar dar koks įtartinas ir neaiškus, tai taip iš širdies ir nuo dūšios užvožčiau su bokalu per ausį. big_smile

Štai ir jums gyvas pavyzdys. Pradžioje rašote, kad galima su tuo žmogum prisėsti, pasikalbėti ir išsiaiškinti. Vos už kelių sakinių "juokaujate", kad tokiam(iai) "nuo dūšios užvožčiau bokalu".. big_smile
Žinote, turbūt neveltui sakoma, juokas - dalykas rimtas.. smile)
Ir Jūs tikitės gerbiamasis, jog kažkas su pačiu prisės kalbėtis, pasiaiškinti? smile)

26

Gintas parašė:
Ignas parašė:

Žmogui duota burna, kad ne tik ten piltų, o ir kalbėtų...  galima tiesiog paklausti, kodėl negeria, kaip jaučiasi kompanijoje, kur išgeriama, kaip žiūri į antrą pusę, kuri atsigeria. Prisėdai, pasikalbėjai ir aiškios visos priežastys, kame reikalas.

Štai ir jums gyvas pavyzdys. Pradžioje rašote, kad galima su tuo žmogum prisėsti, pasikalbėti ir išsiaiškinti. Vos už kelių sakinių "juokaujate", kad tokiam(iai) "nuo dūšios užvožčiau bokalu".. big_smile
Žinote, turbūt neveltui sakoma, juokas - dalykas rimtas.. smile)
Ir Jūs tikitės gerbiamasis, jog kažkas su pačiu prisės kalbėtis, pasiaiškinti? smile)

Buvau įsitikinęs, kad prisikabinsi, tai specialiai dar pabrėžiau, jog su humoru rašau, juokauju apie paskutinį variantą, kad nepriimtum rimtai... Vat čia dar vienas minusas, kad kai kurie juokus priima per daug rimtai. Kaip ir pats sakai "juokas - dalykas rimtas", o aš su tuo nesutinku ir niekada nesutiksiu. smile

Todėl ir akcentuoju, kad jeigu kas nors baugina, kaip bus su gėrimu ar negėrimu (šiuo atveju), visada galima išsiaiškinti su tuo žmogumi pasišnekant. smile

27 (redagavo Gintas 2013-09-15 19:40)

Ignas parašė:

Buvau įsitikinęs, kad prisikabinsi, tai specialiai dar pabrėžiau, jog su humoru rašau, juokauju apie paskutinį variantą, kad nepriimtum rimtai... Vat čia dar vienas minusas, kad kai kurie juokus priima per daug rimtai. Kaip ir pats sakai "juokas - dalykas rimtas", o aš su tuo nesutinku ir niekada nesutiksiu. smile
Todėl ir akcentuoju, kad jeigu kas nors baugina, kaip bus su gėrimu ar negėrimu (šiuo atveju), visada galima išsiaiškinti su tuo žmogumi pasišnekant. smile

Būtumei žinojęs, būtum ir nerašęs big_smile Šeip, neprisikabinčiau, jei tas juokas būtų koks anekdotas ar juokinga ištrauka iš filmo ar skaitytos knygos smile
O juokauti panaudoti fizinę jėgą, pasireikšti agresijai, kažką padėt į vietą.. žinot, aš čia kažko nepagaunu.. big_smile Aplamai, rimto pokalbio kontekste, juoką gudrūs pašnekovai sąmoningai (o įpratę naudoti ir nebesąmoningai, savaime) naudoja kaip mygtuką "Undo" per drąsiai pasakytoms mintims atšaukti smile)  Pvz. pokalbio metu išsprūdo, kad neištikimos merginos galvą į sieną sudaužytumėte hmm, pamatote, kad kompanijoje merginos išsigando, nutilo, išbalo.. hmm O jūs ramiai, "ką patikėjot? Juokauju, musės nenuskriauščiau.." big_smile
Jeigu dar neįtikinau, siūlyčiau pasižiūrėti kokį nors seną rusišką fimą - komediją big_smile Tarkim 12 kėdžių ar Šuriko nuotykius wink Ten gi koks nors Ostapas Benderis rimtu veidu juokauja ir gudrauja ištisai, tačiau tai ir yra įrankis link savo išsvajoto tikslo - surinkti visas 12 kėdžių big_smile

28

Gintas parašė:

žinot, aš čia kažko nepagaunu.. big_smile

Nepagauni to, kad tai buvo juokais pasakyta. Jau antrąkart kartoju šitą tau. smile

Gintas parašė:

Jeigu dar neįtikinau.......

O čia aš nesuprantu, kuo tu nori, kad aš patikėčiau iš visos žinutės. Aš tavo poziciją ir tai, ką norėjai pasakyti apie gudrius pašnekovus ir jų sąmoningus juokus, supratau ir šį tą dar savo įžvelgiau gyvenimiško. Tačiau čia ne tam skirta tema. smile

29

nepaverskit temos bandymų išsiaiškinti pas kurį didesnis... ego big_smile

30 (redagavo Ignas 2013-09-15 21:13)

Robertas parašė:

nepaverskit temos bandymų išsiaiškinti pas kurį didesnis... ego big_smile

Jau tik nereikia bla bla bla apie kažkokį ego, ok? smile

O dabar grįžtam prie temos. Vat man būtų labai įdomu išgirsti merginos nuomonę, kuri iš tiesų turėjo tokios baimės, kad jos vaikinas negeriantis, o ji mėgstanti per baliukus pakilnoti. Kaži, ar atsirastų tokia? smile

31

kodel geriancios merginos bijo negerianciu vaikinu...straipsnio tema,parasyta su klaida...

32

saulyte parašė:

kodel geriancios merginos bijo negerianciu vaikinu...straipsnio tema,parasyta su klaida...

big_smile turbūt tai viską paaiškintų ir neliktų prasmės temai smile

33

Ir isvis,nera ko susideti su rukanciomis.
Taciau jei mergyna ruko ji nemes del to kad jei kazkas pasake,tik Dievas gali atimti tai is mergynu,
o tuo labiau is vaikynu. As nerukau ir negeriu,nesikeikiu ir nespjaudau ten kur vaiksto zmones.Visa tai gavau is Dievo.Jezus Kristus Dievo sunus kuriam paskyriau savo gyvenima,man padejo.Tad bukite palaiminti tie kurie  nori mesti daryti tai kas kenkia>Amen !

34

Ieskok merginos ne bare kur ir po vidurnakcio ir tikrai nebijos...

35

O ko cia bijoti? Ar merginos ne tokio ir iesko?

36

Asmeniskai gavai is Jezaus? Gal gali suvesti su juo? As va ir noreciau bet Jezaus truksta...

37

Ir aš sakyčiau, nebijo čia jų niekas big_smile ne esminis dalykas tikrai smile

38

smile)  na as asmeniskai del darbu apimties negaliu sau leist daug gert:)) geriu 1-2kart per menesi bet jau taikliai (ne iki out'o bet be 1litr\1asm viskio nebuna))

39

na kad merginos tikrai kreivai pasiziuri kai pasakai kad nevartoji ,tai cia faktas. Kalbu is patirties.
Teko dirbt uzsienyje ir suzinoje tautieciai kad negeri ,pirmas klausimas budavo "ar senai uzsikodavai" ,arba uzienieciu reakcija " tu gi lietuvis,ir negeri?"   Darom isvadas.....

40

Robertas parašė:

Įdomių čia nuomonių prirašėt big_smile dėl antros pusės keitimo, tai aišku bandyčiau keisti, tai kas akivaizdžiai yra žalinga. jei mergina jau netoli 30 metų, o geria kiekvieną savaitgalį ar kas antrą, tai nieko gero. Kartais žmogus nori keistis, bet jam reikia išorinės pagalbos, tokiu atveju nematau nieko blogo, norėti kažką pakeisti antroje pusėje.

Tai  kas  vienam  gerai  kitam  labai  blogai.Kaip  sakoma  gerais  norais  kelias  į  pragarą  grystas.Geriančios  tu  nepakeisi  jei  pati  to  nenorės.Net  klinikos  nesiima  geriančių  gydyti  ,jei  to  nori  giminės  ,o  ne  geriantysis. Jei  jai   visa  gyvenimo  laimė  pabūti   kompanijose ,išgerti ,o  tu  žadi  atimti  iš  jos  tą  džiaugsmą,o  vėliau  dar  kažką  negero  pametęs  imsi  perauklėti . Va  to  tikriausia  ir  bojo  jos.