161

Re: JĖZAUS meile tau

A galima paklaust? Kažkas iš, rodos, mūsų garbiųjų (ar kai kam nelabai) dvasininkų yra pasakęs, kad niekas nevyksta be Dievo valios. Tai kaip tada yra su mumis, netikinčiaisiais? Mes jo valia tokie esam ar velnio? Jei velnio, tai koks tada Dievas visagalis? O jei jo valia, gal jam ir tokių reikia?
P.S. Aš esu VISIŠKAI NORMALI (pažymos iš apie psichinį neįgalumą dar nieks neišdavė, o ir aplinkiniai nenormalia nevadina).

162

Marija parašė:

Tu esi tada velnio vaikas jai ne DIEVO...Normalūs žmonės tiki DIEVĄ ir pasitiki juo...

Kas tau taip primelavo?

163

Marija parašė:

Tu esi tada velnio vaikas jai ne DIEVO...Normalūs žmonės tiki DIEVĄ ir pasitiki juo...

normalus zmones tiki mokslu ,,ligoniai kaip tu kliedi apie visokius gimnastus,,,gyditis tau reikia seniau visokius vaizdinius vienaip vadindavo dabar shizofrenija...

164

Dievas davė žmogui laisvą valią,DIEVAS  prievarta neverčia jo garbinti,mes patys sprendžiame kam paklusti,ŠĖTONUI ar DIEVUI,nuo mūsų laisvo pasirinkimo priklauso kur praleisime amžinybe,ar su DIEVU danguje ar su ŠĖTONU pragare...laisvė rinktis

165

Laisva MŪSŲ valia aukščiau JO valios? Tai tada dievai - mes???

166

Rūta parašė:

Laisva MŪSŲ valia aukščiau JO valios? Tai tada dievai - mes???

apie ką aš ir sakau-mes dievai.
O Marija skleisdama čia savo tikėjimą ne vietoj  tik menkina jį-pakanka savo vaikus išauklėt.Aš tikiu Aukščiausiuoju, bet netikiu kunigais-tai jau savų taisyklių įvedimas? ne katalikė? koks skirtumas, svarbiausia turėt savo taisykles, vertybes ir jom gyvent, niekas negali nieko teist ar smerkt

167

kai numirsit bedieviai tada ir pamatysit kaip viskas is tiesu yra big_smile big_smile

168

Andrius parašė:

kai numirsit bedieviai tada ir pamatysit kaip viskas is tiesu yra big_smile big_smile

o tu jau buvai miręs ir žinai kaip ten yra smile) tai ir mums papasakok

169

giliu isitikinimu reiktu kaip anksiau degino chemikus taip sende reiktu deginti tokius kaip marija, jai skaitai biblija ir pwz pasokojimas kap pas koazkoki ten karaliu atejio dvi mamas skustis kad viena vaika isvireme ir suvalgem o kita nesutinka tai padryti ir tai religija vadina begaline isminti ,kai tauta net savo vaikus valgo ar jus bent turite objektivumo vertinti tokia knyga kaip genialia ar dar ka ,logika ijiunkite o ne melo burbulus puskite,dievas esi tu pats ir jezus taip pat o jai sergi psihinem ligom ir savo realia objektivumo vengi,tai deretu giliai susimastyti ka aplink matai ir ka noretumei matyti,bet visa tai dar nieko  ,problema yra tame kaip religija dar toleruoja ir leidzia  jai plisti ,va kur klausimas,leidzia ja mokynti mokyklose  ir tt  viduramziai o ne sendiena, kiek egzistuojia  religija tiek esame atsilike globaliai

170

ziaurai gera tema cia ypac koki 6 vakara big_smile

171

kiek daug protingu siame saite,net dziugu!tiktai idomu,kiek tas protingumas pades,kai ateis diena,kada bus taip sunku,kad ne tik kaukti vilku,bet ir gyventi nebesinores....o tokios dienos ateina visiems!tuomet patarciau pasikalbeti su Jezumi nuosirdziai,is sirdies-Jis ne vieno neatstums!o jus,mergickos,nenusiminkit ir nelabai imkit I galva del uzgauliojimu!nemetykit sunims maisto,skirto zmonems.....

172 (redagavo Juozas 2013-10-25 00:34)

Donatas parašė:

Ghm...tada tenka tiket, kad zeme kvadratine

Čia kaip per minicraftą big_smile
O kas dėl dievo tai viskas gi yra tam sugalvota, nes žmogus negali patikėti, kad mirs ir sugalvojo tokį dalyką kad kiti neišprotėtų, nes vis tiek kaip bebūtų tu nors ir žinai kad mirsi bet pasamonė to neįsisavina. Bet jei taip ir pagalvoji kodėl mes išvis gyvenam jeigu ateitį nei žemės nebeliks ir nė vieno žmogaus tai taip išeina kad gyvent beprasmiška. Man tai atrodo vistiek kad kai miršta žmogus jis tiesiog nieko nejaučia ir viskas būna taip pačiai kaip buvo kai jis dar gimes nebuvo, nes pavydžiui man operaciją kai darė su narkozę tai visai net nepajutau kaip atsijungiau ir kada atsikėliau toks jausmas lyg būčiau tada ta laika mires ir neegzistuočiau kitaip nei miegant nes miegant tai dar sapnuoju, na tai man atrodo kad kai mirsiu viskas bus kaip per ta operacija ogi nieko nejausiu.

173

Marija parašė:

Jei  galima  būtų  kariauti  ,tai  jau  vyktų  karas.  Čia  forume.  Biblijoje  parašyta  ,neteisk  ir  nebūsi  teisiamas.Kiekvienas  renkasi  ,ar  kasdien  klupoti  bažnyčioje ,ar  tikėti  savimi ,joga  ar  meditacija. Tik  viena  aišku  ,kad  tie  kurie  meldžiasi  kasdien  ir  būna  žiaurūs  su  kitais  ,kažin  ar  yra  geresni  už  tuos  kurie  be  didelių  maldų  stengiasi  elgtis  padoriai.Skaičiau  knygą  apie  popiedžiaus  Bordžijos  rūmų  intrigas .Daug  maldų  ir  labai  daug  žudymu. Tai  ko  vertas  toks  tikėjimas.

174

Kodėl sakai tikėti Dievu arba joga nes yra galimi du dalykai joga šiaip ne religija žmonės net nežino kas ta joga o joga yra gyvenimo būdas o ne religija.

175

Robertas parašė:

kiek daug protingu siame saite,net dziugu!tiktai idomu,kiek tas protingumas pades,kai ateis diena,kada bus taip sunku,kad ne tik kaukti vilku,bet ir gyventi nebesinores....o tokios dienos ateina visiems!tuomet patarciau pasikalbeti su Jezumi nuosirdziai,is sirdies-Jis ne vieno neatstums!o jus,mergickos,nenusiminkit ir nelabai imkit I galva del uzgauliojimu!nemetykit sunims maisto,skirto zmonems.....

stiprus isgyvens -silpnas pasikabins ant sakos,nusigers ar paleis kulka i smilkini?-ir kas cia tokio lietuvoj kiek mln zmoniu del tu keliu simtu kurie isitasko jokios zalos-ar reiksmes tautai nepadaro,ilgai tuscia vieta nebuna uzima kiti,,,
baznycioj vynas neprastas,tie cipsai beskoniai bet druskyte ir truputis pipiriuku problema istaiso,,,

176

http://www.youtube.com/watch?v=veA4qx77rjc  susivokit.. lb protingas zmogus..:]

177

Aš jo nelabai pažįstu :::629 O man ir taip su aplinkinių pasitikėjimu ne kas :::036

178

na ne nevisi kurie yra jautrus ir silpni nusižudo patyre depresija.

179

Buvo laikai, kada zmones zinojo kada mirs,tais laikais DIEVAS vaiksciojo po zeme ir susitikinejo su zmonemis,viena karta vaiksciodamas DIEVAS ziuri, zmogus is siaudu tvere tvora,DIEVAS klause zmogaus,kodel is siaudu tveri tvora, zmogus tada atsako, DIEVE  juk as uzporyt mirsiu, o tvora 3 dienas tai isstoves,tada DIEVAS supyko ant visu zmoniu, ir padare taip, kad zmogus nezinotu kada mirs ir dirbtu iki paskutinio savo atodusio.
  Tudel ,jeigu pats dirbsi tai ir  DIEVAS pades,Tai kaip cia aiskiau suprasti.Ar DIEVAS sukure zmogu, ar zmogus DIEVA,kad pateisintu savo nezinojima,KAS   KA

180

Antanas parašė:

O kur yra įrodymai, kad egzistuoja meilė? vėjas? sapnai? noras valgyti? to visko irgi nėra, tai tik jūsų noras tikėti, kad tai yra, o ištikrųjų to nėra? ar ne?

aham, sitas pavyzdys man patiko, tai tiesa... geda, bet ilgai sėdint prie kompo pamirstu alkį, tik atsipeikėjus būna pasekmės ne kokios... Budistai jei neklystu išviso viska priskiria tuštumai, tačiau tai nėra niekas(pačiam dalinai dašuto ne iš karto), dėl to jie netiki kūrėju, nors šventųjų turi(ne iš budistų šaltinių sužinojau, kad Dievas yra tuštuma ir tvirtuma (tai pteisina jų manyma, kad Dievo nėra ir į jų religiją žiūrėt galima labai palankiai))... mažai šventų žmonių meilės patyriau(arba suvokiau), bet žinau kad jie yra. išdėstysiu faktus ir paklausiu klausimo, tū kieno nuosirdūs ketinimai arba astriai yra patyrę realybę ir atsivėrė akys kazkokiame pakyletame būvyje(pastovus entuziazmas viduje, jausmas, kad visiems gali duoti naudos ir esi reikalingas(kogero taip jauciasi sventieji:D)). žodžiu:
1. fakatas- pasaulį varo malonumai tik malonumo supratimo kontrastas gana didelis, vieniems patinka būti geresniems uz kitus, o kitam patinka jaust Dievo meilę, visa bėda kad tie abu zmogeliai vienas kito nesupranta... vidurinis tarpas būtų dziaugtis už mylimos krepšinio komandos pergalę..., faktas, kad tai malonumai...
2. faktas- aukščiausia laimės forma yra ta kuriai nieko nereikia(gal tai ginčytina, tačiau aš tuo tikiu ir noriu tokios laimės, tiklsiau turėti tik tai kas iš tikro reikalinga ir nieko daugiau)
3. žmogaus protas yra kaip kompiuteris, priklausomai kas į jį įprogromuota ir programuojama toliau jis norės gyvent amžinai arba norės eit nusižudyt (galimi ir kiti atvejai).
Klausimas:
"kodėl aukšciausias malonumas (pavyzdizui veikti tai kas tau zmogau yra skirta), nėra toks akivaizdus, lygegrečiai tam nesuteikiamas tam adekvatus elgesys?"
daugiau klausimų turiu, bet užduosiu pagrindinius.
mylėti Dievą visa širdimi, visu kūnu, visa siela yra didžiausias įstatymas, manau tai yra ir didžiauisias malonumas(tai suvokti eina atsisakius savo įgeidžių ir aišku nieko kito daugiau neina sugalvot ka veikt:D, o jeigu po teisybei atsiranda begalybė veiklų kurios teikia malonumą, bet tai trunka man kazkodėl neilgai- iki kokio suklupimo), zodziu zinau kad reikia savo samonę pildyti adekvaciai sviesos turiniu, kas kartais galvoju ne nuo mano valios priklauso. tad koks cia dar ysakymas jeigu tai yra malonumas, kurio nesugalvoju kaip prailgint...? norisi kaltint Dieva, taciau tai visiskai nelogiska norint juo dziaugtis, nors visgi buna sitas kontrastas...  bijau, visgi, kad neatsiras zmogus kuris apsidziaugtų pamates mano mintis ir klausimus, galėtų padėti man akivaizdziai pamatyti Dievo gėrį ir nepaliaujamai jį mylėti:), nes cia kai kurie komentarai nupurto... kad nesukelt kitiems pasaipos galvokit, kad as noriu kazko panasaus kaip ferario ir paneles eitu paskui mane eilėm:DD, o kreipiuosi į vidutinio pragyvenimo lygio zmones, kurie net nesugalvoja svajot apie ferari... na bet saudau jau nematom, nes kas galvoju gali duot gera patarima daznai kazkuom nepagrystai siūlo save plakti ar panasiai...