Re: Kodėl merginos bijo negeriančių vaikinų?
Dėl ko nesu 100% tikra nesigičysiu ,asmeniškai tai pavartoju labai retai ,tai nepatyriau nei teigiamo ,nei neigiamo poveikio. O dėl rašymo ,tai rašo prancūzai mažai serga širdies ligomis ,nes geria vynuogių vyną. To pačio konjako po kelis gramus ,net gydytojai pataria vartoti. Nuo gyvačių nuodų mirštama ,bet juos renka vaistams.Apie kava vieni rašo tik blogai,kitur nedidelis kiekis gerai. O tų prieštaravimu begalės,kad net nebežinai kas gerai ir blogai.Daržovės sveika,kitur jose daugybė nitratų.Rašo koks baisus blogis E ,bet dabar jo jau čiut ne visur.Tiek gąsdina,kad gal nebevalgom ir negeriam
Esu ir aš kažką panašaus skaitęs. Manyčiau, kad stiklas vyno tiesiogiai turėtų veikti kraujagysles, o ne širdį. Bet gal jis suveikia kaip raminantis, stresą slopinantis, atpalaiduojantis ir nuotaiką gerinantis preparatas, o čia jau, dovanokit, vaistai nuo daugelio ligų ) Turėdamas minėtą poveikį jis kokios nors infarkto riziką tikrai sumažintų
Nors jis kaip nestiprus alkoholis ir nėra vaistas, netgi kaip kažkas išsireiškė - nuodas. Tačiau geriant panašų poveikį turinčių medikamentų grupę, žala organizmui (kepenims, skrandžio gleivinei, inkstams) būtų dar didesnė. Ir aš asmeniškai rinkčiaus stiklą vyno, o ne tabletę
)
Apie gyvačių nuodus aplamai kažkada buvau nustebintas. Vakcinos nuo konkrečių gyvačių įkandimo yra ne kas kita, kaip silpna koncentracija nuodų. Įkandus vėliau, organizmui nebepatiria tokio didelio šoko, todėl nuodų veikimas susilpnėja ir žmogus nemiršta. Taigi, mažas kiekis bet kokio brudo (ypač kai to reikia) žmogui gali būti ir labai naudingas