Re: Ar iš tiesų taip sunku susirasti antrą pusę?
Danielis parašė:Juri parašė:Merginos prisiskaite pasaku, prisiziurejo romantiniu filmu ir serialu. Kur vyrai del moteru viaka daro, uzkaeiauja, apdovanoja brangiom dovanom,didelemis geliu pokatemis. Kur vyrai del ju stengiasi, kad patikti moteriai. O pacios merginos isivaizduoja kad yra tobulos deives, parodys savo kuno grozi, ir viskas. Daugiau jos nieko neturi daryti. Ir dar ju ta amzina fraze, esu tokia kokia esu. T.y del taves nesikeisiu. Su tokiom paziurom, jus dar ilgai ieskosit savo idealo. Puse siuolaikisku merginu ir miteru tikrai yra tokios, ar su panasiu masrymu. Kita puse merginu, malonu, kad jos tikrai galvoja realistiskiau, yra rymtos ir kuriuom tikrai reikia seimos.
Jai mergina nestengiasi del savo vaikino, kad jam patikti, patikti jo gyminei, tau ir neverta su tokiom gaisti laika. Mielosios merginos neuzkelkit savo reikalavymu per aukstai, ir bukit realitiskesnes.pritariu 100 % dabar graziu REALIAI graziu merginu labai mazai beliko lietuvoje, tai juokingiausiai,kad tos pilkos pelytes isivaizduoja ,kad jos yra nerealios seks bombos:)) ypac tai lieca ieskok lt ir ne tik kurios cia yra, susitinki, o ten pasiputimas, kaip JAI BET KOKIO NEREIKIA, SU BET KUO NEDRAUJA, tipo turi but misteris pasaulis ir to gal ir nekreips demesio tiesiog ta kaimietiska merginu arogancija ima virsu ir tokiu tikrai manau ne 50% o kokiu 90% . o tos 10 procentu normalios, dazniausiai uzimtos buna
tu kaip užsikirtusi plokštelė..
merginos irgi kaip uzsikirtusios ploksteles visos vienisos ir kartoja jau man tai ne su bele kuo. Nors pacios tai yra belekas......