Re: seksas be isipareigojimu
zinovas ...o ko pats cia ateini ar ne laika prastumti
![]()
As tai ateinu cia pasikolioti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas be isipareigojimu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
zinovas ...o ko pats cia ateini ar ne laika prastumti
![]()
liepa parašė:zinovas ...o ko pats cia ateini ar ne laika prastumti
![]()
tai jau matos is jusu komentaru vienos koliones
t
tai jau matos is jusu komentaru vienos koliones
![]()
tolimos keliones...be galo ..visi mes cia tik laiko prastumimui,bet gal ir tikimes kazko.....
man idomu... pasirodo, kad sudarau apie save klaidinga ispudi:)
Kuom blogas įspūdis. Ne tavo kaltė,kad yra tokių vyrukų ,kurie be jaunystės ir savo galo nieko neturi.Jaunystė praeis ,galas nulinks ir liks šlapia vieta.Žino savo vertę,ir kad moterims tokie nereikalingi ,todėl ir draskosi. Nori kito žmogaus pasitikėjimą sutrypti. nes jei nepasitikės savimi,tai ir su tokiom menkystom prasidės ir pasirašys neįsipareigojančiam seksui. Todėl ir drabstosi purvais ,bet pasitikinčios moters ,kaip jie bevarytu savo propogandą ,nepadarys savo paklode. Jos susitikinėja su savęs vertais vyrais.
Daiva parašė:man idomu... pasirodo, kad sudarau apie save klaidinga ispudi:)
Kuom blogas įspūdis. Ne tavo kaltė,kad yra tokių vyrukų ,kurie be jaunystės ir savo galo nieko neturi.Jaunystė praeis ,galas nulinks ir liks šlapia vieta.Žino savo vertę,ir kad moterims tokie nereikalingi ,todėl ir draskosi. Nori kito žmogaus pasitikėjimą sutrypti. nes jei nepasitikės savimi,tai ir su tokiom menkystom prasidės ir pasirašys neįsipareigojančiam seksui. Todėl ir drabstosi purvais ,bet pasitikinčios moters ,kaip jie bevarytu savo propogandą ,nepadarys savo paklode. Jos susitikinėja su savęs vertais vyrais.
Jus pacios niekam nereikalingos. 50 metes bobikes nepatenkintos vyrais, turbut karcios praeities turejot, tai dabar liejat savo pykcius ir kompleksus per portalus:) Pagalvokit ar pacios esat ko vertos.
Be to neimanoma negalvoti apie sexa. Melas, kad zmones negalvoja apie ji. Nebent vienuoles esat.
Nekalbekit apie visus jei pacios nelaimingos esat. Nes tada ir apie jus visas taip kalbes.
Praeities buvo karčios ,kai tokio veršlentojo pasigailėįjau. Bet buvo ir yra puikios,todėl ir rašau ,kad yra ir puikių vyrų. Aš normali sveika moteris ,todėl net ir turiu draugą,su kuriuo turiu viską ,meilę ,džiaugsmą ,pagarbą,ir žinoma gerą seksą.Mes su draugu esam vienas kito verti ir tuo džiaugiamės. Būti su kiekvienu pasisiūliusiu ,tai ne geras seksas ,o visa ligų puokštė. Per laidą 'kvieskite daktarą' pirma kartą išgirdau ,apie kažkokį pelomono virusą. Kuris sukelia gerklės, išangės ir lytinių organų vėžį. Patarčiau lakstantėms vaikinams ir merginoms pasižiūrėti .Bet tokie žino ,ką duoda narkotikai ir vartoja. Teisingai daro ,juk jiems tokia baisi senatvė
papilomos virusas
na, niekas nuo jo neapsaugotas:) Svarbu stiprinti imunine sistema... nes visgi beveik visos ligos kyla del nervu, depresijos ir geros nuotaikos, pasitenkinimo trukumo
Esmeralda, jus pasakete daug tiesos. Vaikinai mano, kad naudodami prezervatyvus jie saugus, o merginos gali pradet vartot tabletes, nes visos jos nori ir visos jos duoda visiems, bet nori dovanu, visos jos fotkinasi nuogos, bet lovoj yra saltos ir nieko nesugeba, nesistengia... Zinom zinom:)
Man nuosirdziai gaila jaunu vaikinu, kuriems labai norisi sekso...ir jie tenkina ta poreiki nesusimastydami, kad nebezino, kas yra meile, nebesugeba isimyleti, vertinti mylinciu zmoniu salia... pradeda vertinti tik tada, kai pajunta, kad jegeles nebe tos, draugai sedi namuose, augina anukus...tada reikia kapu tvarkytoju, dvasigu, dorybingu ir pasiturinciu partneriu... tinka ir nelabai grazios tada... nes sias aplaimina savo oro gadinimu ju namuose...
papilomos virusas
na, niekas nuo jo neapsaugotas:) Svarbu stiprinti imunine sistema... nes visgi beveik visos ligos kyla del nervu, depresijos ir geros nuotaikos, pasitenkinimo trukumo
Esmeralda, jus pasakete daug tiesos. Vaikinai mano, kad naudodami prezervatyvus jie saugus, o merginos gali pradet vartot tabletes, nes visos jos nori ir visos jos duoda visiems, bet nori dovanu, visos jos fotkinasi nuogos, bet lovoj yra saltos ir nieko nesugeba, nesistengia... Zinom zinom:)
Man nuosirdziai gaila jaunu vaikinu, kuriems labai norisi sekso...ir jie tenkina ta poreiki nesusimastydami, kad nebezino, kas yra meile, nebesugeba isimyleti, vertinti mylinciu zmoniu salia... pradeda vertinti tik tada, kai pajunta, kad jegeles nebe tos, draugai sedi namuose, augina anukus...tada reikia kapu tvarkytoju, dvasigu, dorybingu ir pasiturinciu partneriu... tinka ir nelabai grazios tada... nes sias aplaimina savo oro gadinimu ju namuose...
Kalbat uz visus, gal su visais miegojot?
o merginos, vartojancios pastoviai kontraceptikus, turi dideli rizikos faktoriu tapti nevaisingomis, arba pagimdyti kudiki su dauno sindromu... pilni internatai tokiu prikimsti... ir ju daugeja... Kontraceptikai didina rizika sirgti veziniais susirgimais... Kiek galima eiti pries gamta, kam jai priesintis?
Jus galite saipytis is musu, vyresniu moteru, kad jaunysteje nezinojom, kas yra seksas, kad tiesiog mylejom tuos, kurie deklamavo eiles, dovanojo skyntas pievoje geles, gimdem vaikus(jus, tarp kitko), mylejom, liudejom, kentejom, bijojom, dirbom, taupem, ... ir dabar sulaukem, dziaugiames vel gyvenimu, savimi, ir tuirim teise pasakyt jums savo nuomone:) Ir visdelto- gyvenimas yra nuostabi likimo dovana:)
Nu jo, seksas skirtas tik gimdymui, cia pagal jus... O myletis su apsauga yra blogai, cia irgi pagal jus.
Ka gi, viskas aisku su jumis:))))
Ponaiti, jus esat labai mielas zmogeliukas, man norisi jus apkabinti ir nuraminti:) Kad jus zinotumet, kiek dar visko grazaus jusu laukia:)
Beprasmiska diskutuoti ir skaityti feministes seksofobes.
Nu jo, seksas skirtas tik gimdymui, cia pagal jus... O myletis su apsauga yra blogai, cia irgi pagal jus.
Na, kai manes vienas 16 kinis pries keleta dienu paprase padeti netekti jam nekaltybes... man, atvirai prisipazinsiu, pakirto kojas... Nesitikejau tokio izulumo. Nesitikejau tokio ... poreikio aplamai... As jam meginau paaiskinti, kad dar nereikia skubeti uzaugti, reikia atsibuti savo nuostabiame amziuje, kai is bjauraus anciuko issivysto nuostabus gulbinas...
Mano visi draugai sako, kad yra prarade nekaltybe, -atsauna jaunuolis.
Ir tu jiems taip sakyk,- patariau jam:)
Visur matote tik seksa. Ajajaj. Nu o ka, lyg mergaites 16 metes nesielgia taip pat? Elgiasi.
Tik nereikia visad ta pati, kad jums raso ir siulo seks. Nes del tokio atvejo pradesit dabar visa foruma tuo prikimst, kad jums parase keli paaugliai.
O dar ir pacios sedit visa diena online.
Daiva parašė:man idomu... pasirodo, kad sudarau apie save klaidinga ispudi:)
Taip as blogas, nes kazkam atidaviau viska, aukojausi, stengiaus buti idealus, pildziau visus norus. O tam zmogui likau siuksle. Taip as del to kaltas, nes buvau tas nevykelis kuris atideve viska. Tas vyras kuris papuole ant tos pasitikincios. Ir kaip tik tenka apsidairyti tai didzioji dauguma moteru tokios yra.
Praeities buvo karčios ,kai tokio veršlentojo pasigailėįjau. Bet buvo ir yra puikios,todėl ir rašau ,kad yra ir puikių vyrų. Aš normali sveika moteris ,todėl net ir turiu draugą,su kuriuo turiu viską ,meilę ,džiaugsmą ,pagarbą,ir žinoma gerą seksą
.Mes su draugu esam vienas kito verti ir tuo džiaugiamės. Būti su kiekvienu pasisiūliusiu ,tai ne geras seksas ,o visa ligų puokštė. Per laidą 'kvieskite daktarą' pirma kartą išgirdau ,apie kažkokį pelomono virusą. Kuris sukelia gerklės, išangės ir lytinių organų vėžį. Patarčiau lakstantėms vaikinams ir merginoms pasižiūrėti .Bet tokie žino ,ką duoda narkotikai ir vartoja. Teisingai daro ,juk jiems tokia baisi senatvė
Na yra toks posakis nepersokes griovio nesakyk op. Nes bus tau staigmena kai suzinosi pati tokia liga turinti nuo savo sventojo idealo.
o merginos, vartojancios pastoviai kontraceptikus, turi dideli rizikos faktoriu tapti nevaisingomis, arba pagimdyti kudiki su dauno sindromu... pilni internatai tokiu prikimsti... ir ju daugeja... Kontraceptikai didina rizika sirgti veziniais susirgimais... Kiek galima eiti pries gamta, kam jai priesintis?
Jus galite saipytis is musu, vyresniu moteru, kad jaunysteje nezinojom, kas yra seksas, kad tiesiog mylejom tuos, kurie deklamavo eiles, dovanojo skyntas pievoje geles, gimdem vaikus(jus, tarp kitko), mylejom, liudejom, kentejom, bijojom, dirbom, taupem, ... ir dabar sulaukem, dziaugiames vel gyvenimu, savimi, ir tuirim teise pasakyt jums savo nuomone:) Ir visdelto- gyvenimas yra nuostabi likimo dovana:)
Jau nereikia cia sovietu laiku piesti kaip idealiu. Per visus laikus zmones "pis....". Tad nesakyk kad dabar pasileide, tokie yra dabar buvo ir pries 100 metu. 1 Faktas turiu bendradarbi kuriam apie 50 m, tai prie progos buvo papasakojes jaunystes vienos nakties nuotykius. 2 Faktas Teko skaityti viena knyga kuri vadinasi " nuodemiu gatve" ten rase apie prostitucija Lietuvos tarpukaryje. Knyga 80 metu senumo ir ten rasoma buvo tikrai faktai. Perskaites tai "apsalau", pas mus Lietuvoje taip tikrai nera. 3 Faktas prisiminkim II pasaulynio karo ypac rusu kariu nusikaltimus. Teko skaityti apie ivyki tikrais faktais grista, kaip 20 rusu kariu vaiku akivaizdoje isprievartavo moteri ir gyva sudegino. Ir tai dar tik ziedeliai.
Na kai jus senos tarkos esat sovietmecio primokytos kad SSSR nebuvo prostitucijos tai ir kalba nesamones.
Ponaitis parašė:Nu jo, seksas skirtas tik gimdymui, cia pagal jus... O myletis su apsauga yra blogai, cia irgi pagal jus.
Na, kai manes vienas 16 kinis pries keleta dienu paprase padeti netekti jam nekaltybes... man, atvirai prisipazinsiu, pakirto kojas... Nesitikejau tokio izulumo. Nesitikejau tokio ... poreikio aplamai... As jam meginau paaiskinti, kad dar nereikia skubeti uzaugti, reikia atsibuti savo nuostabiame amziuje, kai is bjauraus anciuko issivysto nuostabus gulbinas...
Mano visi draugai sako, kad yra prarade nekaltybe, -atsauna jaunuolis.
Ir tu jiems taip sakyk,- patariau jam:)
Idomu ponia kada jau pati praradot nekaltybe tikrai jau ne 30.
Sakoma liaudies išmintis teisi ,todėl ir sakoma ,kokia moteris garantuota ,kad vyras jai ištikimas -- našlė. Bet reikia džiaugtis tuo ką šiandien turime ,o ne pergyventi dėl blogybių kurios ,gal kažkada bus. Išprotėti galima jei kiekviena diena galvosi, gal manes nebemylės,gal darbą prarasiu,gal vagys apiplėš ,gal po mašina papulsiu,o gal ciunamis per Lietuvą praskris.
O šiaip ir kaip forumo dalyviai gyvena manęs nejaudina. Aš kaip ir tu tik dėl prikolo pasiginčiju.Tiesiog įdomu ,kaip žmonės reguoja ,kai parašai aršiau ,kam ginčytis su namiškiais ,kaip galima pasiginčyti čia.O ginčytis patinka visiems,bent jau čia.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas be isipareigojimu