Tema: aptempti dzinsai bachurui
labas vakaras, kaip manot, grazu negrazu, vyriska nevyriska tai? vasara nusipirkau dzinsus, vis atideliojau juo uzsidet, nes atrodo,kad per daug aptempti, gal girts buvau kai pirkau.. niekad nenesiojau tokiu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → aptempti dzinsai bachurui
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
labas vakaras, kaip manot, grazu negrazu, vyriska nevyriska tai? vasara nusipirkau dzinsus, vis atideliojau juo uzsidet, nes atrodo,kad per daug aptempti, gal girts buvau kai pirkau.. niekad nenesiojau tokiu.
Geju vakareliui pats tas
Nevyriška yra tik tai, kad kažkokiam jobanam forume klausi kitų nuomonės apie kelnes... Patogu? Nespaudžia? Nieks nemėlynuoja? Vaikščiok į sveikatą.
Nevyriška yra tik tai, kad kažkokiam jobanam forume klausi kitų nuomonės apie kelnes... Patogu? Nespaudžia? Nieks nemėlynuoja? Vaikščiok į sveikatą.
taip ne moteriskai,cia jam atsakyma ismeigei.
jei uzpakaliukas gražus...tada puiku yra i ką akis paganyti gatvėje
nu taip ant kiek reikia but nupususiu kad tokiu klausimu klaust ?
Nevyriška.
Nevyriška
Nevyriska, gejiskeja tie vyrai, tai aptempti dzinsai, tai ugg'ai ;oo baisu....
Nusisikt kas kaip apsirenges, svarbu, kad nesikabinetu prie paprastu zmoniu.
100% palaikau! pasirodo yra dar normaliu panu! .....o visa kita kas parase - suvaziave cia rajonines paneles.
aptemti džinsai buvo madingi kaubojų laikais, tuo metu dar nežinojo kad tokie aptempti džinsai ne tik dažo kiaušinius velykoms, bet ir kenkia. kai pažiūriu filmus, nesuprantu kaip jie galėjo vaikščioti ir juo labiau lankstytis o šiaip, ką reiškia aptempti džinsai? kiek aptempti skaitosi aptempti? jeigu tiek, kad jautiesi kaip su antra oda ir kiaušiniai lipa per gerklę, tai ir durnam aišku (nors ne visada), kad tokie džinsai, šiais laikais, tinka tik merginoms. o gal ten ir yra moteriški džinsai, gal pirkai draugei ir pamiršai? :DDD
aptempti dzinsai nelygu kam, ar kaip tympos apsitempia moteriskos ar tiesiog ties slaunimis aptempta kur daugiau mesos...nes jai kaip tympos tai labai gejiska mano manymu, o kaip ties raumeningom galim tai dar normaliai ziurisi
kadangi man parduotuvese sunku surast reikiamo dydzio kelnes, perku elastingos medziagos dzinsus, jie priglunda, apsitempia, bet nespaudzia patogu prisistest ar pritupt
Pagal ka jus sprendziat kas vyriska o kas ne? Pagal kazkokius aptemptus dzinsus? O jus zinot, kad gejai buna stori ir barzdoti, kai nesitikit, kad zmogus gali buti toks? Zmones, bukit paprastesni, nes suauge, o kaip mokykloje elgiates su savo stereotipais, kad jei kazkas ne taip, reiskia gejus, jei zmogus apsirenge zydra maikute ar rozini dzemperi, iskart gejus. Nu tai koks jums reikalas kas kaip atrodo? Mados ekspertai cia visi? Nesiokite tada viska, ka sovietmeciu nesiojo, juk tada geju ir lezbiu beveik nebuvo ir viskas atrode taip ne gejiska.
Kazkaip labai spaudzia tokie dzinsai kai ka
As tayj megstu nesiiot aptemptus nes kai susijaudinu tai moterys tai labai pastebi:)
gražu aptemti proto ribose ...tai tikrai gražiau , nei džinsai nenusakomo dydžio ir vos neapsisukantys aplink ...ir tokių gatvėse matosi
As tayj megstu nesiiot aptemptus nes kai susijaudinu tai moterys tai labai pastebi:)
matai jei vyriškis nelabai kažką tarp kojų turi, tai ir aptempti džinsai susijaudinus nebepadeda O šeip kaikuriem bachuram jie gražiai atrodo, kai viskas suderinta.
Nevyriška
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → aptempti dzinsai bachurui