Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
vyresnes (Puslapis 6 iš 6)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 101 iki 115 iš 115
- Darius
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Re: vyresnes
OLA nusipeza konkreciai, iki 24 metu reik susirasti pora:)))) cia jus iki tiek jei nesusirandat, kompleksu prisivariusios paskui cia sedit ir rasinejat nesamones:))) mano visi draugai 30-meciai dar laisvi vaiksto, kur skubet, pats tas seimai sukurt ~35 metai. Ponaitis Respect.
- Darius
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
OLOS Hobis, pomėgiai: tauksti niekus :DDDDD
- Ponaitis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Danguolė parašė:Ponaitis parašė:
Danguole, na nebutu moteriskas pavydas, jei esat nelaimingos, tai ta ir jaunesniems linkit. Seima ir visa kita galima susikurt ir 30. Pas mus Lietuvoje tai normalus dalykas, mes juk nesam Svedija kokia. Vat jusu traukiniai senai nuvaziavo. Danguole, as suprantu, kad moterys megsta visokias provokacijas, as nieko nepraradau, man daug kas dar tik prasideda, ar jums su matematika blogai, kad 25 nera 55 ?
Bet jus kartais ir pritarinejat tokiems absurdams, kad dabar speju kaip caro laikais reikia keturiolikmeciams tuoktis. Tie 20-25 susibega, po to lieka vienisi ir pykti ant pasaulio. Issilakstyt dar reiketu. Jei sakot, kad moteris greit nuvysta, ka gi, turbut nuo to laiko, kai jums sukako 21 pradejot save laikyti pensininkem, na jusu tokia pasauleziura...
....ir kas tau čia sakė ,kad aš pvz kokia nelaiminga mano traukinys vietoje -tu nepergyvenk ir su matematika yra viskas tvarkoje , jaunesniems aš linkiu tik gero , kaip ir savo vaikams , kitaip ir būti negali ...bet ko tada čia sėdi ir nekuri savo gyvenimo , o tik pyksti , tik mokai ....išsilakstyti ? su tokiu požiūriu tu čia būsi dar 10 metų ir bus niekas nepasikeitę....
p.s. net dabar save laikau pakankamai jauna , o kur tie ....21 metai ....
pati sedi ir nekuria savo gyvenimo.
- Danguolė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Ponaitis parašė:Danguolė parašė:Ponaitis parašė:
Danguole, na nebutu moteriskas pavydas, jei esat nelaimingos, tai ta ir jaunesniems linkit. Seima ir visa kita galima susikurt ir 30. Pas mus Lietuvoje tai normalus dalykas, mes juk nesam Svedija kokia. Vat jusu traukiniai senai nuvaziavo. Danguole, as suprantu, kad moterys megsta visokias provokacijas, as nieko nepraradau, man daug kas dar tik prasideda, ar jums su matematika blogai, kad 25 nera 55 ?
Bet jus kartais ir pritarinejat tokiems absurdams, kad dabar speju kaip caro laikais reikia keturiolikmeciams tuoktis. Tie 20-25 susibega, po to lieka vienisi ir pykti ant pasaulio. Issilakstyt dar reiketu. Jei sakot, kad moteris greit nuvysta, ka gi, turbut nuo to laiko, kai jums sukako 21 pradejot save laikyti pensininkem, na jusu tokia pasauleziura...
....ir kas tau čia sakė ,kad aš pvz kokia nelaiminga mano traukinys vietoje -tu nepergyvenk ir su matematika yra viskas tvarkoje , jaunesniems aš linkiu tik gero , kaip ir savo vaikams , kitaip ir būti negali ...bet ko tada čia sėdi ir nekuri savo gyvenimo , o tik pyksti , tik mokai ....išsilakstyti ? su tokiu požiūriu tu čia būsi dar 10 metų ir bus niekas nepasikeitę....
p.s. net dabar save laikau pakankamai jauna , o kur tie ....21 metai ....
pati sedi ir nekuria savo gyvenimo.
...mano seniai sukurtas , kam dar jį kitaip kažkaip kurti ....man tai jokia problema .....va jums ,jauniems , tai žiūriu -vien problemos ....:)
- Ponaitis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Danguolė parašė:Ponaitis parašė:pati sedi ir nekuria savo gyvenimo.
...mano seniai sukurtas , kam dar jį kitaip kažkaip kurti ....man tai jokia problema .....va jums ,jauniems , tai žiūriu -vien problemos ....:)
lol, seima sukurti galima ir 30, na nebent vel jums kaip caro metais reikia, kad vaikai tuoktusi, tai ka gi, jusu pasauleziura yra jusu.
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Darius parašė:OLOS Hobis, pomėgiai: tauksti niekus :DDDDD
O tavo koks hobis ieskotis gyvenimo drauges, jo visi draugai laisvi, nu tai nesistebiu, kam tokie "isminciai" reikalingi, nieko gero nepasitaike tai laisvi i laksto, kai 35m sulauks nieko nesusiras ir vel save guos ai laisvi galim iki 45m dar dziaugtis i taip iki paskutinio atodusio, o kai gulesit prie smertios tai galvosit dieve o gi man tos bobos niekados i nereikejo.
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Ponaitis parašė:OLA parašė:Ponaitis parašė:Man 25. Sukurti dar turiu to laiko.
Neturi jokio laiko, cia tik sau gali tvirtinti kaip mantija, tavo bendramziai jau yra sukuria seimas turi vaiku, dirba ima paskolas namams, butams, sodyboms, o tokie kaip tu statistiniai, paprasti lietuvaiciai jai iki 24m nesusiranda poros, sansu surasti kazka yra labai menkos,cia dabar is inercijos dar viena kita susidomi bet tavo asmenybe, beribis pasiputimas atstume kiekviena ir pats nenoretum tureti merga kuri budama ubage dar is saves princese isivaizdintu.
Yra toks mitas neva moteris "nuvysta" anksciau o vyras gali "zideti" ir buti paklausus nors iki grabo lentos. Tai tik mitas, jai ne esi itakingas, turtingas, grazus, seksualus, prisiziurintys saves, su teisingu poziuriu i santykius, dosnus tai ir belieka tik guosti save, kad dar turi laiko
Nu bet kokia tu pieva cia kalbi. Jei tau kompleksas kazkoks, kad reikia jaunesni uz save zmogu mokyt gyvenimo. O ir kas man is to, kad iki 25 sukure seimas? Manai jauni zmones dabar taip greita subresta rimtiems santykiams? Tokio amziaus zmones dazniausiai pagyvena kartu maksimum kokius 3 metus ir viso gero - jauna mama, vienisas tevas. Manai zmones laimingi kai jie dar nori kazko siekti, bet per savo neapgalvojima padare vaika, kuris visa ta laika ir atima?:) Kur skubeti? Dabar vos baige mokyklas vaiksto nescios, ir po to reta, kuri turi laiko studijuot, reta kuri turi daugiau laisvo laiko. Kad ima paskolas, tai cia nera gerai, juk po to tokios skolos gali buti. Geriau paciam viskam taupyti, nei nuomotis svetima buta, cia kiekvieno pasirinkimas. Dar viena nesamone, kad rasai jog iki 24 reikia ieskoti merginos. Is kur tu trauki tokius dalykus? Tokio amziaus merginu rimtai mastanciu ir norinciu seimos yra mazai. Dazniausiai tetuku iesko. Reikia siekti tikslu, po to viskas ateis.
Na tikiuosi paprotinau bachura istisai cia nesedeti, ziuri nervai neatlaike isiregistravo, na nieko sugriz kur jis ten desis anksciau buvo Nesvarbiu dabar Ponaiciu lauksim jo su nauju aplua.
O skubeti tokiems kaip Ponaitis vertetu nes jau tokiam amziui surasti kokia durne kuri sutiktu gyvent su vyru kuris istisai linksminasi ir nieko nesirupina labai sunku, tokios jau labai anksti isgraibstomos vienai kitai pasiseka susideti su padoresniu diedu o kitos tai susideda su alkoholikais, narkomanais gimdo jiems vaikus, istikimai tarnauja jiems. Gyventi reikia siandien ir dabar o ne po kokiu 20-30m kai bus 40-50m. vargu ar kokia 16-20metu merga nores su tokiu seniu buti, na nebent del pinigu bet i tai turesi dalintis su kitais vyrais, todel biednesni ir ima paskolas, pats nepritaupysi is varganu 2000-3000lt. o kur dar inflecija.
Kitas dalykas del nepilnameciu niestumo tokiu mergaiciu visada yra ir buvo tiesiog tai nebuvo taip placiai paviesinama, pakol bus istvirkeliu kurie mergaitese izvelgs seksualini objekta, o tevai nesuvoks, kad uz ju vaiku sauguma ir gerbuvi jie yra atsakingi tol bus tokiu atveju.Su vaiku ant ranku jaunam amziui be tevu paramos sunku ka pasiekti bet ir po 30m nera jokiu garantiju, kad sukursi seima.
- Danguolė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Ponaitis parašė:Danguolė parašė:Ponaitis parašė:pati sedi ir nekuria savo gyvenimo.
lol, seima sukurti galima ir 30, na nebent vel jums kaip caro metais reikia, kad vaikai tuoktusi, tai ka gi, jusu pasauleziura yra jusu.
..Nors Ponaičio tam sykiui nebėra..atsakau .....žmogus būdamas 25 m naiviai tiki , kad jei jis panorės tai būdamas 30 metų staigiai ims ir susikurs šeimą , verslą ir pan ..naivuolis .....kas tie 30 m ..riba kokia ?...pagerės kažkas nuo to skaičiaus ? ...naivu ..teisingai OLA minėjai ......:)
- Darius
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
OLA parašė:Darius parašė:OLOS Hobis, pomėgiai: tauksti niekus :DDDDD
O tavo koks hobis ieskotis gyvenimo drauges, jo visi draugai laisvi, nu tai nesistebiu, kam tokie "isminciai" reikalingi, nieko gero nepasitaike tai laisvi i laksto, kai 35m sulauks nieko nesusiras ir vel save guos ai laisvi galim iki 45m dar dziaugtis i taip iki paskutinio atodusio, o kai gulesit prie smertios tai galvosit dieve o gi man tos bobos niekados i nereikejo.
As jau ja turiu, ir tuoj irgi issiregistruosiu is cia, **** cia sedet ir skaityt visokiu senu lachudru nusipezejimus, mano draugai laisvi vaiksto nes turi is ko rinktis, o tu cia sedesi dar 20 metu, **** tu reikalinga sena kliuška:DDDDD
- Danguolė
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Darius parašė:OLA parašė:Darius parašė:OLOS Hobis, pomėgiai: tauksti niekus :DDDDD
As jau ja turiu, ir tuoj irgi issiregistruosiu is cia, **** cia sedet ir skaityt visokiu senu lachudru nusipezejimus, mano draugai laisvi vaiksto nes turi is ko rinktis, o tu cia sedesi dar 20 metu, **** tu reikalinga sena kliuška:DDDDD
sveikinu ...jei tikrai nori turėti ,visada turėsi
- Mantas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Visad ir kaskokios amziaus ribos,dar ir nuo zmogaus priklauso,nuo jo paziuru aplamai y gyvenima poroje,netik i amziu,ira tokiukuriems ir atsitiktiniai santykai visa gyvenima gerai.
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Darius parašė:OLA parašė:Darius parašė:OLOS Hobis, pomėgiai: tauksti niekus :DDDDD
Ha, ha, ha turi jis mat tai ko komentaruose rasai, kad ieskai gyvenimo drauges, statusas laivas, ieskai zmonos ka seichu uzsimaniai buti Dar vienas lohas kuris sirdi laisvas kaip vejas, isisores susaigstytas nepakeliamais santuokos saitais, iesko TOS karziges su milijonais, kad atsaisktytu tuos saitus, ha, ha, ha komidijantas. Jo draugai laisvi turi is ko rinktis na zinoma jai jiems 18m o jai tokie bezdaliai kaip tu tai toks i pasirinkimas laikina paguoda. Tai ko neisiregistravai, zinom tokius sedes cia visa amzinybe i bezdes. Turi jis, vaizduoja cia tik, o del manes nesijaudink yra kam as reikalinga o i tokius senus lohus as net neziuriu ir dekoju likimui, kad tokius as nedominu.
- Darius
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
eik tu sene **** **** tu reikalinga, butum reikalinga nesedetum cia lachudra tu ****:DDD
- Mantas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Ira visokiu kurioms nieko nebereik,jau senai,bet vis vaisduoj,tai tas forums ir beliek
- TakeThat
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Mielai draugaučiau su vyresne mergina
Žinutės: nuo 101 iki 115 iš 115
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.