Tema: kodėl forsai galovja, kad jie "kieti", o fyfos - jog labai "gražios'?
žmonės, ką gal baikit degraduoti...??? o jei jau degraduojat, tai bent vaikų nedarykit, ir daugiau degradų nepriveiskit ant šio svieto
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodėl forsai galovja, kad jie "kieti", o fyfos - jog labai "gražios'?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
žmonės, ką gal baikit degraduoti...??? o jei jau degraduojat, tai bent vaikų nedarykit, ir daugiau degradų nepriveiskit ant šio svieto
vienus ir kitas - i Sibira!
kaip indėnus, suvaryti į rezervatus, ir kaip lageriuose ant riešu skaičių ištaturuot, kad lengviau atskirti būtų, bo juk dar kas nors progresuot gali pradėti ;DDD
todėl,kad ir vieni,ir kiti yra apgailėtini
Vaidai, aš tai priimsiu kaip sarkazmą, tinka? ;DD
Dainiau, sutinku
Tadai, tinka
Kodėl saulė geltona, o žolė žalia?..
nes gamta taip sutvėrė. o tų bukapročiai patys tokie pasidarė... forsu ar fyfa negimstama, tokiais tampama )))
o pri ciom cia saule ir zole? apie degraduojancius urodus buvo klausta lygtais
Ka reiskia forsas siai dienai? Ka reiskia kietas? Ka reiskia grazi?
Bet kokiu atveju nieko is oro neasiranda.... Kaip tevai isaukleja taip ir uzauga...
o taip... dėl auklėjimo tikrai sutinku
Jei sutinki, kam dar klausimus kvailus uzdavineti ''kodel''....
todėl, man įdomi kitų žmonių nuomonė šiuo klausimu o ir šiaip norisi juos išprovokuoti bo bant jau šiuo metu nėra kas veikti
Provokatorius mat atsirado...
Neatsakei i pirmus tris mano uzduotus klausimus.
aaa.... tiesa... forsas, tai bukas, siauro akiračio, piktas ant viso pasaulio asmuo, kuris beveik viską grindžia savo agresija, neišmanymu ir netolerancija kietas, na ir pats supranti.... tai dar nereiškia būti fiziškai sitpriu o vat dėl grožio.... na akmenėlis į mūsų daržą, bet nemažai vyrų, kurių požiūris į grožį ir jo supratimas yra ganėtinai išsigimęs
Forsais kai as dar mazas buvau buvo vadinami jaunuoliai plikai skusti, su sportiniais kostiumais. Manau savoka forsas yra praktiskai isnykus. Nes jau senu seniausiai jie isoko i dzinsus, uzsiaugino plaukus... Ir atvirksciai... Teisingesne savoka manau butu marozas, kuria galima butu apibudinti visus nepriklausomai nuo apsirengimo stiliaus ar sukuosenos su atitinkama elgsena...
Atleisk, tu apibudindamas forsa cia save turejai omenyje? (cia prisimenant kita tavo tema ir tavo pasisakymus...)
Ne, nesuprantu. Taigi, ka reiskia kietas?
Del grozio.. Jei jau musu kaip tu sakai poziuris i grozi yra issigimes kodel tu sakai jog fyfos mano esancios grazios? Tai taip iseina mes jas laikome graziomis o ne jos mano... Tep sakant paklausa gimdo pasiula... Beja taip ir neatsakei kas yra grazi.... O gal tai butent tavo poziuris issigimes, o ne pvz mano...
forsas, marozas, geziukas,... man iš esmės yra tas pats
Matau atsakymu pats i savo uzduotus klausimus neturi...
Tau apskritai is esmes viskas tas pats, juk tik neturi ka veikti...
Degtuk, forsu niekad nebuvau ir nebūsiu kietas yra tas, mano manymu yra, tas kuris realiai yra vertas pagalbos groži aš suprantu bendrą prasme, turiu omeny, jei moteris turi būti ne tik išvaizdi, bet ir vidumi graži: gera, švelni, supratinga, darbšti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodėl forsai galovja, kad jie "kieti", o fyfos - jog labai "gražios'?