1

Tema: Ar yra merginų/moterų, kurios galėtų/norėtų draugauti su jaunesniu?

Laba, įdomu, ar čia yra merginų/moterų, kurios galėtų ir norėtų draugauti su jaunesniu už save vaikinu? smile) pats kai ir nieko neieškau smile tiesiog įdomus jūsų požiūris.... smile jei nenorit kalbėti apie tai viešai, galit brūkštelti privačią žinutę smile

2

Re: Ar yra merginų/moterų, kurios galėtų/norėtų draugauti su jaunesniu?

Amžius neturėtų būti pagrindinis kriterijus, ieškant antros pusės. Jei vaikinas pasirodo įdomus, yra išsilavinęs ir visaip kitaip šaunus, mano galva, menka tragedija, jog jam mažiau metų nei panelei.

3

mano nuomone, na ,bent jau tai pastebėjęs buvau, jog anksčiau merginos amžių mažiau ir rečiau sureikšmindavo, dabar tokių porų kuo toliau tuo mažiau smile tokius pastebėjimus turiu smile tik įdomu ko taip tendencijos keičiasi smile aš irgi pritariu tai nuomone, jog jei abiems gerai, tai kodėl gi ne... smile tik dabar sunkiai galima surasti, tarkim, porą, kurioje merginai būtų 26 - 28, o vaikinui 23 - 25 smile

4

Trejų metų skirtumas nėra daug. Tai, kad poroje žmonės dažnai būna bendraamžiai, nulemia galbūt tai, kokioje aplinkoje gyvename, su kuo bendraujam. Aštuntokai dažniausiai bendrauja su aštuntokais, antro kurso studentai - su antro kurso studentais ir panašiai. Šiais laikais, kai internetas palengvino bendraminčių paieškas, kinta ir metų intervalai. Be to, dažniau ieškoma bendraamžio partnerio, nes esant dideliam amžiaus skirtumui, skiriasi išsilavinimas, patirtis, vadinasi - jaunesnis gali negebėt patenkint vyresnio (jokiu būdu ne seksualiniu požiūriu, o intelektualiniu). O tie treji metai  - dar joks skirtumas, dar, galima sakyti, vienmečiai. Metų skirtumas labai matomas, kol esi jaunas (13 ir 16 metų, pvz), vėliau jis nebeatrodo toks baisus.

5

sutinku su tamstelės nuomone smile

6

na katik atrase man mergina kuri yra metais vyresne. atsakymas - per jaunas. atrodo kad jaunesni nieko verti, nors tie jaunesni buna dazniau protingesni nei vyresni...

7

gal ir nedažniau protingesni, bet tikrai pasitaiko... kai pagalvoji, kokie niekam tikę kartais būna vyrai smile taip taip, akmuo į mūsų daržą, bet tokia jau ta tiesa... smile

8

Tadas parašė:

gal ir nedažniau protingesni, bet tikrai pasitaiko... kai pagalvoji, kokie niekam tikę kartais būna vyrai smile taip taip, akmuo į mūsų daržą, bet tokia jau ta tiesa... smile

kad ne kartais, o daznai - siulo pinigus uz seksa ir panasiai.

9

Merginos siūlo pinigus?

10

Tyčios vaikas parašė:

Merginos siūlo pinigus?

vyrai siulo pinigus merginoms wink

11

čia jau moterų problemos, kad joms tų pinigų vis maža ir maža ;DD kas turi daugiau pinigų tas ir siūlo, tai nuo amžiaus nelabai ir priklauso smile)) seksas visada kainuoja... vienu atveju, iškart paduodi babkes ir prie reikalo, kitu atveju, tiesiai per aplinkui: restoranas, teatras, kelionės ir .t.t smile)

12

Tai taip vertinat santykius? Kaip mainus, kaip prekę?

13

ne tame reikalas, kaip kas tuos santykius vertina smile tiesiog tokie laikai, tokie žmonės, toks žmonių dabartinis susiformavęs mentalitetas.... smile) juk gamtoje taip yra, kad patelės renkasi stipriausius patinus, šiuo atveju, moterys renkasi tuos vyrus, kurie yra perspektyvūs, kad galėtų šeimą išlaikyti, kad saugiai jaustųsi šalia vyro, kaip už sienos, tiek fizine tiek psichologine prasme smile o variantas "princesė ir elgeta" būna tik pasakose arba filmuose smile tokia jau ta realybė smile

14

Be abejo, renkasi perspektyvius vyrus. Kodėl? Perspektyvūs tie, kurie turi proto. Kvailys nepatiks nė vienai. (Net turtingas kvailys).

15

tarp kitko, mokslininkų įrodytą, kad neretai moterys vyrus pamilsta už pinigus, tiksliai nepamenu to straipsnio, bet esmė tame, jog yra tokia meilės, kaip jausmo, forma, kai žmogų myli dėl jo tvirtos finansinės padėties... smile žinoma, protas, asmenybė, yra svarbu, labai svarbu, bent jau turėtų taip būti, kas, tiesą pasakius, nyksta po truputi hmm n pavyzdžių, kai merginos atsisako bendrauti vien dėl to, kad vaikinas/vyras neturi mašinos, arba negali sau leisti merginą nusivesti į prašmatnų restoraną, ir ne todėl, kad jis kvailas, neįdomus, o tiesiog finansai neleidžia... smile)

16

O aš galiu įrodyt, kad vyro uždarbis priklauso nuo ausų dydžio bei formos, parašyt straipsnį ir įmest delfin. Ir ką?
Visada buvo, yra ir bus visokių žmonių. Tarp jų - ir materialistų. Bet reikia atskirti meilę nuo naudos siekimo, nes meilė "kantri, maloninga ir nepavydi, / nesididžiuoja ir neišpuiksta, / ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi, / ji nesibaigia niekada." Ne kiekvieni santykiai, ne kiekvienas buvimas kartu paremtas meile. Apskritai tikra meilė ištinka retai. O priežasčių būti drauge yra įvairiausių. Baimė likti vienišam, finansinis neužtikrintumas, artimųjų, draugų spaudimas ką nors susirasti ir panašiai. Ir net tokiais atvejais nesirenkam bet ko, renkamės žmogų, su kuriuo būdami patiriame psichologinį komfortą, ramybės, pasitikėjimo jausmą (dalykus, kurie įeina į meilės sąvoką, bet dar nėra meilė). Todėl nereikia absoliutint ir kalbėt tokių niekų, jog materializmas yra meilės pagrindas ir jog visi santykiai perkami.
Apskritai šiuolaikinės moterys esti emancipuotos, savarankiškos, išsilavinusios ir joms nereikia vyrų, kad galėtų išgyventi. Tamsta užstrigot kažkur patriarchalinėj santvarkoj.

17

Ir dar - tikras vyras privalo gebėt išlaikyt savo žmoną. Aš, pvz., galiu išlaikyti save pati, bet nenorėčiau, kad mano vyras būtų nevykęs ir nieko neuždirbtų, ir negalėtų manimi pasirūpinti.

18

aš ir nesakau, kad kad materializmas yra meilės pagrindas smile aš tiesiog išsakau savo pastebėjimus smile kalbu apie tai, kas vyksta aplink mane smile juk apie save nekalbu smile dėl to patriarchalinės santvarkos,hmmmmm, galbūt ir yra jūsų žodžiuose tiesos, esu ganėtinai konservatyvus, taip jau mane auklėjo, kad vyras turi beveik viskuo rūpintis ir įdėti daugiausią pastangų smile

19

Patriarchate vyras ne tik viskuo rūpinasi, išlaiko šeima, bet ir turi vienintelį sprendžiamąjį balsą. Moteris nėra lygiavertė partnerė. Ji yra tik namų tvarkytoja, seksualinių paslaugų teikėja, vaikų auklė. Šiais laikais, net jei vyras vienas išlaiko šeimą, o moteris prižiūri namus, ji turi balso teisę šeimoje, tai ir skiria mus nuo patriarchato.

20

žinau, žinau smile