Re: Ar naudojatės plaštakių paslaugomis?
Evaldas parašė:Arturas parašė:Bet jeigu kalbant rimtai tai panasu kad tu tikros minties nepagavai. Susidaro toks ispudys kad tu dar nekaltas, ir seksas tau visiskai nereikalingas. O juo labiau keistas poziuris jei mergina mylisi su kitu vaikinu kas 2 savaites ji kekse. O tai ka tada gali pasakysi apie poras kurios uzsiema grupiniu? Jie irgi prostitutai?
Taip, nepagavau. Nes matai čia reikia šnekėt jog vieną dieną išėjo su draugėm mergina tai problema, lyg nebuvo visos dienos seksui ar laiko kai ji grįš. Pacituok būtent mano žodžius, kur aš įvardinu jog seksas man visiškai nereikalingas? Seksas yra reikalingas, bet nematau tragedijos dėl vieno vakaro, o tu jei matai tai čia tavo problemos.
Koks čia keistas požiūris? Tu norėtum merginos kur per metus pakeičia daugiau nei 20 sekso partnerių? per 5 metus pakeitė daugiau nei 100 sekso partnerių? Čia tavo moters idealas? Tu tokios moters siektum tikriausiai iš visų jėgų, norėtum kad tokia moteris augintų tavo vaiką? Rūpintųsi ir visą kitą ir dar gal tuo pačiu nuvarytų su kokiu pasibūt kol vaikas miega, nes praktiškai tai kas čia tokio(aplamai tokia mergina, neturi garbės, kam ji tokia įdomi? Tik tiem kam šiuo metu reikia įkišti, su tokia mergina niekas net nenori rimtų santykių) Na jei tavo tokios vertybės, tai tu ir būk su jom, aš nesistengiu įteikti savo vertybių kitiems, tau taip ypač.
Prie ko čia grupinis seksas yra prostitutai? Čia jeigu pora nesugeba dviese pasitenkint ir jiems reikia papildomo stimulo tai tegul daro ką nori, kad ir šampano butelį į šikną susikiša, jeigu pasitenkinscia turima omeny kad merginai geriau pas drauges nuvaryt negu seksu uzsimti. Cia niekas neturi omeny vienos dienos. Cia mazdaug is serijos skauda galva, o kai drauge paskambina varom i kluba galvos skausmas dingsta. O koks skortumas kas buvo iki taves, jei mergina neturi sekso partnerio tai ka jei daryt. Pvz jei vyras neturi merginos ir i men 2 kartus nueina pas kazka tai jis kas kekse?
Nu tai blogą merginą susirado, kas kaltas? O gi tas kuris susirado, jeigu mato santykiai blogi, tai turi spręsti, kodėl taip yra. Faktas, jog merginai jau tas vyras nebėra toks patrauklus koks buvo ankščiau, ir kaip minėjau viena pagrindinių priežasčių būna elgesys su mergina, galbūt buvo per daug akcentuojamas seksas ir automatiškai gali tiesiog atsiriboti nuo to, jeigu per daug jai to yra ir nuolat šnekama, nes tada sudaro vaizdą kad tik dėl to ir būna. O merginoms reikia žinoti, kad vyras su ja ne tik dėl to.
Na man yra skirtumas, tau gal ne. Jei mergina neturi sekso partnerio tai ką jei daryt? Na gal pabandyti susirasti ta sekso partneri, aš nesakau susirasti vaikiną ar ten gyvenimo žmogų, sielos draugą ir t.t. Tegul ieško sekso partnerio, su kuriuo pasimylėt galėtų ne kartą o daug kartų. Bent jau nebijotų jog neužsikrės kuom, ir būtų garantuota jog jis tai daro su ja, o ji su juo, nors ir neturi jokių įsipareigojimų. Va tokiame dalyke tai yra viskas ir patirtis ir saugumas ir pasitenkinimas. Tu kaip subrendęs vyras, gerai turėtum žinoti jog sekso kokybė gerėja tik pažinus partnerį bei jo poreikius, o merginoms tai vienas iš aktualiausių dalykų, nes vienos nakties nuotykis, nelabai atneš malonumą, reikia laiko. O vyrui tai žinoma, pakaišios ir bus beveik tas pats. Todėl tu vienaip žiūri į tokius reikalus o jos kitaip, tu visad patirsi tarkim malonumą, nu ne visad gerai tarkim 90%, o merginos kad patirs malonumą manau koks 30% tik.