Re: Gotai
konkrečiai neturit ką veikti ;DD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as is tikro tai taip:))
ally lorel parašė:vis dar rodai savo intelekta.. gimdyk istorijas toliau, nesiseka tau
matosi nuskriaustas gyvenimo ir pisinejies prie zmoniu... gaidosas
taip mano kaimynas sako
tave gaidino?:) tvirkino ir tau juokinga:)))tai ka tevas dare?- kai kaimynas gaidino:)geras tetukas tada pas tave:) na man geriau sekasi is taves pasijuokt nei tau vyru buti:)
tau galvoj negera, mintys tik- gaidino, tvirkino, dare... rimtai siulau uzeiti pas mane i gydymo seansa. 50lt/val.
tinsanis parašė:ally lorel parašė:vis dar rodai savo intelekta.. gimdyk istorijas toliau, nesiseka tau
taip mano kaimynas sako
tave gaidino?:) tvirkino ir tau juokinga:)))tai ka tevas dare?- kai kaimynas gaidino:)geras tetukas tada pas tave:) na man geriau sekasi is taves pasijuokt nei tau vyru buti:)
tau galvoj negera, mintys tik- gaidino, tvirkino, dare... rimtai siulau uzeiti pas mane i gydymo seansa. 50lt/val.
...
nekreipk demesio, ..".musu" Tinsanis toks
jis visada pyksta ir barasi
ir visaip pavadina ...kaip matau -daugumoje atveju tiesiog neturi ko protingo pasakyti ...
(reikia priprasti ...
).
ally lorel parašė:tinsanis parašė:tave gaidino?:) tvirkino ir tau juokinga:)))tai ka tevas dare?- kai kaimynas gaidino:)geras tetukas tada pas tave:) na man geriau sekasi is taves pasijuokt nei tau vyru buti:)
...
nekreipk demesio,..".musu" Tinsanis toks
ir visaip pavadina ...kaip matau -daugumoje atveju tiesiog neturi ko protingo pasakyti ...
(reikia priprasti ...
).
danguole tavo mada lyst ten kur suo nekisa...delto toki laiminga gyvenima ir turi:)geras uzdarbis ,seimyninis gyvenimas ir pan,,,,sakyt kad tu visalaik protingai sneki -ir kad tave domina tik protingi pokalbiai:)))?ir kad viska darai apmastydama-,,taip tu ipratai prie savo tokio gyvenimo bet ne tokio tu jo norejai tu prie jo tik ipratai kaip suo ipranta prie seimininko....
protinga pasakyt apie kvaila daikta butu neimanoma:)
Danguolė parašė:ally lorel parašė:tau galvoj negera, mintys tik- gaidino, tvirkino, dare... rimtai siulau uzeiti pas mane i gydymo seansa. 50lt/val.
...
(reikia priprasti ...
).
danguole tavo mada lyst ten kur suo nekisa...delto toki laiminga gyvenima ir turi:)sakyt kad tu visalaik protingai sneki -ir kad tave domina tik protingi pokalbiai:)))?cia tavo fantazija arba noras susireiksminti///
protinga pasakyt apie kvaila daikta butu neimanoma:)
..kaip tu Tinsani , gerai supratai --žinoma , kad noras susireikšminti
( oi , šaunuolis;) -vėl persimetei ant manęs
) . noras .lygiai toks pat kaip ir tavo
...
...taip , Tadai , aš už roko naktis ir pan ...
tinsanis parašė:Danguolė parašė:...
(reikia priprasti ...
).
danguole tavo mada lyst ten kur suo nekisa...delto toki laiminga gyvenima ir turi:)sakyt kad tu visalaik protingai sneki -ir kad tave domina tik protingi pokalbiai:)))?cia tavo fantazija arba noras susireiksminti///
protinga pasakyt apie kvaila daikta butu neimanoma:)..kaip tu Tinsani , gerai supratai
--žinoma , kad noras susireikšminti
...
![]()
...taip , Tadai , aš už roko naktisir pan ...
persimeta vyras tave kaip nori o as tik i tavo replikas atsakau ar pasijuokiu:)
saunuolis taip ka vadini savo vyra ar sunu? ar abu
tavo norai ir liks tik norais (fantazijom didzioji dalis)
bet seip cia tema apie viena is subkulturu-tad jaikazka nori man pasakyt netersk temos paveiksliukais,,,turi ka pasakyt rasyk--neturi daryk kaip esi ipratusi tylek:)
Danguolė parašė:tinsanis parašė:danguole tavo mada lyst ten kur suo nekisa...delto toki laiminga gyvenima ir turi:)sakyt kad tu visalaik protingai sneki -ir kad tave domina tik protingi pokalbiai:)))?cia tavo fantazija arba noras susireiksminti///
protinga pasakyt apie kvaila daikta butu neimanoma:)..kaip tu Tinsani , gerai supratai
...
![]()
saunuolis taip ka vadini savo vyra ar sunu?
tave , mielasis , tave
gerai , kad randi iš ko pasijuokti , džiaugiuosi ..taip ir toliau
...
tinsanis parašė:Danguolė parašė:..kaip tu Tinsani , gerai supratai
...
![]()
saunuolis taip ka vadini savo vyra ar sunu?tave , mielasis , tave
![]()
gerai , kad randi iš ko pasijuokti , džiaugiuosi..taip ir toliau
...
keistuole na bet yra tokiu **** moteryciu kurios kiekviena nepazystama vyra mielaisiais vadins ir pan,,,:)
o kad dziaugies nereikalinga info man,,,kaip tu reiski emocijas neitin idomu ,,,
tinsanis parašė:Danguolė parašė:tave , mielasis , tave
![]()
gerai , kad randi iš ko pasijuokti , džiaugiuosi..taip ir toliau
...
keistuole na bet yra tokiu **** moteryciu kurios kiekviena nepazystama vyra mielaisiais vadins ir pan,,,:)
o kad dziaugies nereikalinga info man,,,kaip tu reiski emocijas neitin idomu ,,,
..tai Tinsani , tu niekada nesužinosi ,ką reiškia būti tiesiog mandagiu žmogumi , gaila , kad būdamas toks jaunas dar ...esi jau toks piktas
.....
..aš ne keistuolė ...tiesiog daviau pažadą pabūti tokioje svetainėje ir pamatyti patį žemiausią žmonių sluoksnį , patį bjauriausią bendravimą ...pačius blogiausius žmones .....tikrai 100proc pasitvirtino nuomonė , kad čia yra mėšlas , kad cia registruojasi tik kekšės ir pisuokliai .....ir kiti nelabai ....kokie žmonės ..... ačiū dievui , terminas grėsmingai baigiasi ir laimingai iš čia dingsiu ,ir tu Tinsani , ir kiti ...galėsite čia pilti purvą ant kiekvieno kiek nors normalesnio žmogaus ...kaip džiaugiuosi ,kad protingi ir dori jaunuoliai čia ilgai neužsibūna
....
Danguolė parašė:tinsanis parašė:keistuole na bet yra tokiu **** moteryciu kurios kiekviena nepazystama vyra mielaisiais vadins ir pan,,,:)
..tai Tinsani , tu niekada nesužinosi ,ką reiškia būti tiesiog mandagiu žmogumi, gaila , kad būdamas toks jaunas dar ...esi jau toks piktas
.....
..aš ne keistuolė ...tiesiog daviau pažadą pabūti tokioje svetainėje ir pamatyti patį žemiausią žmonių sluoksnį , patį bjauriausią bendravimą ...pačius blogiausius žmones .....tikrai 100proc pasitvirtino nuomonė , kad čia yra mėšlas , kad cia registruojasi tik kekšės ir pisuokliai .....ir kiti nelabai ....kokie žmonės .....ačiū dievui , terminas grėsmingai baigiasi ir laimingai iš čia dingsiu ,ir tu Tinsani , ir kiti ...galėsite čia pilti purvą ant kiekvieno kiek nors normalesnio žmogaus ...kaip džiaugiuosi ,kad protingi ir dori jaunuoliai čia ilgai neužsibūna
....
is kurios puses paziuresi kuri blogesne ir kuri jau taip ta kekse ar ta kuri paima grynais pinigais ar ta kuri tik ima negrynais (o daiktais geles,dovaneles,kavines ,,, na kartais ir grynus paima,,ir poto "duoda is jausmu":)))))ir apie save galvoja kad yra kazkuom geresne uz tas kitas,,:)susigalvojai kita pavadinima tik ir viskas zmone,kekse,sugyventine pavadinimu daug,,,
na jai tau sex nepatinka ar jau metai tokie kad nebesinori tai jau tavo beda,,,
ant ju piksti kad jos gyvena kaip jom patinka o tau reikia art nuo ryto kad kazka turet:)
cia jau kalba emocijos ,,,:)
Danguolė parašė:
..tai Tinsani , tu niekada nesužinosi ,ką reiškia būti tiesiog mandagiu žmogumi, gaila , kad būdamas toks jaunas dar ...esi jau toks piktas
.....
..aš ne keistuolė ...tiesiog daviau pažadą pabūti tokioje svetainėje ir pamatyti patį žemiausią žmonių sluoksnį , patį bjauriausią bendravimą ...pačius blogiausius žmones .....tikrai 100proc pasitvirtino nuomonė , kad čia yra mėšlas , kad cia registruojasi tik kekšės ir pisuokliai .....ir kiti nelabai ....kokie žmonės .....ačiū dievui , terminas grėsmingai baigiasi ir laimingai iš čia dingsiu ,ir tu Tinsani , ir kiti ...galėsite čia pilti purvą ant kiekvieno kiek nors normalesnio žmogaus ...kaip džiaugiuosi ,kad protingi ir dori jaunuoliai čia ilgai neužsibūna
....
is kurios puses paziuresi kuri blogesne ar ta kuri paima grynais pinigais ar ta kuri tik ima negrynais o daiktais(geles,dovaneles,kavines ,,, na kartais ir grynus paima,,)ir apie save galvoji kad eyra kazkuom geresne uz tas kurios is sex gauna materialia nauda ...
ant ju piksti kad jos gyvena kaip jom patinka o tau reikia art nuo ryto kad kazka turet:)
cia jau kalba emocijos ,,,:)
..žinai ,,,nieko nesupratau , ką norėjai pasakyti .... rimtai ....
tinsanis parašė:Danguolė parašė:
.....
....
is kurios puses paziuresi kuri blogesne ar ta kuri paima grynais pinigais ar ta kuri tik ima negrynais o daiktais(geles,dovaneles,kavines ,,, na kartais ir grynus paima,,)ir apie save galvoji kad eyra kazkuom geresne uz tas kurios is sex gauna materialia nauda ...
cia jau kalba emocijos ,,,:)..žinai ,,,nieko nesupratau , ką norėjai pasakyti .... rimtai ....
kaip tau paaiskinsiu tu tokia pat gali but kekse kaip kad bandai uzvadint cia esancias merginas,,tik skirtumas tas kad vienos turi tai ko nori ir atvirai pasako ko jos nori is taves a kitos keksauja prisidengdamos jausmais:) kaip dar trumpiau paaiskint nebesugalvojau,,,,kai trumpiau kazka sakai daznai sako tu piktas ,izeidineji,,,geriau jau taip nei ilgos litanijos su apsimestiniu mandagumu
kazkaip kai pradeda zodziais kad aukstuomene,mandagi ,visaverte ,,,cia tik jus taip galvojat apie save,,kad jai toki gyvenimo buda gyveni jau esi visaverte gerbiama ir pan,,,,
avinelis kalbet nemoka, jis tik mykia mykia ir niekas jo nesupranta :D:D
avinelis kalbet nemoka, jis tik mykia mykia ir niekas jo nesupranta
:D:D
ir vel klauseis kaip motina uz sienos mykia kai kaimynas prispaudzia:))) sunku tau tai tvirkina tai prie motinos lenda:)))) tikiu kad ten kalbos nedaug nugirdai )) vaikystej nedaug kalbejai :tai giedojai tai mykiai:) kokius dar garsus leidi?
tinsanis parašė:ally lorel parašė:vis dar rodai savo intelekta.. gimdyk istorijas toliau, nesiseka tau
taip mano kaimynas sako
cia tevas ima ar motina 50lt uz valanda:))) as suni vel atvesiu tiks? ziurek dar tavo brolis bus:D:D:D:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis