OLA parašė:Ka cia antra kart po pirmo jau reikia tepti slides, ka cia kelia ranka uztenka pakelto tono jau labai rimtas pretekstas vyti lauk is savo namu, savo gyvenimo. Vyras jai myli mergina ir nori testi santykius po tokio neapdairaus elgesio turi ant sekancios dienos klupoti pries mylimaja ant keliu buciuoti rankeles ir kojeles prasyti atleidimo su geliu puokste ir dovanomis ir dar suorganizuot kokia pramoga, kad kuo greiciau tas nemelonus ivykis pasimirstu, as manau jai atgailaujama nuosirdziai reiktu atleisti bet jai smurto proverziai pasikartoja viskas lauk pro duris ir emigracija svetima salis, nestabilus finasiniai reikalai... nepasiteisinimas.
O cia gauna i kaili i toliau gyvena reiskias jaucia malonuma-mazachiste, matyt po sunkios dienos reikia mergai issikrauti uzpuola berna su savo istrerijom tas ne atlaikes apsauke po to uzvozia matyt tada jai palengveja, tycia isirinko sadista savo mazahistiniems poreikiams tenkinti, tik matyt ju zaidimai aplinkiniams atrodo per daug keisti tai merga iesko pasiteisinimu susigalvojo aukos vaidmeni, dviguba nauda i aplinkiniai guodzia ir uzjaucia, o ta sadista peikia ir smerkia.
Ola, stabdyk arklius. Įsijautusi vos ne visą psichikos sutrikimų vadovėlį išvardinai. Turėtum žinot, kad sadizmas ir mazochizmas nėra charakteringi 20mečiams, t.y. labai jauniems žmonėms. Tai pasireiškia 4, 5 žmogaus gyvenimo dešimtmetyje, t.y. maždaug tavo amžiuje.
Dėl tų atsiprašinėjimų tai pasijuokiau net už pilvo susiėmęs Matau nesuvoki sąvokos "agresorius". Aišku, yra tokių, kurie šiandien trenkia, o rytoj ant kelių klūpo, atsiprašinėja ir kojas bučiuoja. Tik labai jau mažas procentas.. Tarkim, pabandykite įsivaizduoti kokį nors iš Ukrainos pabėgusio Janukovaičiaus atgailavimą prieš tautą ) Statistinis agresorius masto, kalba ir elgiasi būtent kaip Janukovičius - "aš nekaltas, aplinka kalta, aš nieko blogo nepadariau, įstatymas mano pusėj, fašistai (šiuo atveju žmona) maištauja, kažkas juk turi padaryti tvarką(tipo padėt į vietą)? Ir taip galima sugalvot šimtus skambių frazių, jog agresorius yra nekaltas ir netgi išgelbėtojas, o auka - provokatorė, maištautoja, agresorė ir t.t.
Kitas momentas, man gaila, kad tu Ola nežinai tokio dalyko kaip meilė. Nežinai jog įsimylėjus kovoti su agresorium yra daug sunkiau, negu tau šnekėti. Tiesą sakant kovoti nesinori, norisi kaip nors diplomatiškiau išspręsti šią sudėtingą situaciją. Ne kiekvienam tai suvokt. Na nieko, gal kada ateis džiaugsmas ir į tavo rūtų darželį, Ola