Galvoju ir aš čia parašysiu, nes instinktyviai vengiu darbo, kaip jūs visi instinktyviai vengiat vyriško orumo.
Moterys neturi jums atrašyti. Tikrai, jokios pridermės. Visiškai. Net patariama (kitų vyrų) neatršinėti tiems, kurie neįdomūs. Čia internetas. Čia kitas etiketas. Kam gaišti laiką?
Ypač, kai jūs joms neįdomūs. "Kaip taip galima, kaip taip galima?". Galima, galima. Žmonės yra skirtingi. Ne visi visiems patinka. Kad ir koks įsivaizduotumėt Dievo iš dangaus nuleistas, iš aukso nulietas išminties Atlas of Vaginal Orgasms +1, visada bus moterų, kurioms jo nereikia.
Kadangi jums toks titulas negresia - kai kuriems gramatika jau pasirodė neįveikiamu slibinu, ką jau toliau kalbėt - yra tikimybė, kad nepatinkate dar daugiau moterų. Jei būtumėt tokie geri, kaip patys greitai merginoms prikišinėjate, nesėdėtumėte čia.
Ypač jei tesugebate parašyti "labas", "ką veiki" ar visiškais smegenų ląstelės vienatvės atvejais, ":)". Tai parodo, kad jūs visiškai neįdedate pastangų į visą kabinimo reikalą. Jūs bent anketą panos skaitėt? Nenorit pabandyt ką nors pagal tai suregzt? Šiandien gėriau su visai šaunia panele su kuria susipažinau vien klausdamas apie jos slapyvardį (iš bendrai žinomo literatūros kūrinio. Nepadės klausiant to visokių "sexiukea" ir pan).
Oh, tai neįdomu tai, kas anketoje parašyta? Tai štai revoliucinga idėja: gal ta pana jums netinka. Man merginos yra skundęsi, kad rašote net jei esate visiškai priešingi anketoje iškeltiems reikalavimams. Kaip ir nelabai racionalu, ye?
Portale yra n+1 kitų vyrų, kai kurie iš jų yra 1) atitinkantys panelių reikalavimus 2) įdomūs. Kodėl jai neleist laiko jiems? Kodėl ji turi vargt atrašinėdama jums, kai su savo šypsenėle ar labas perkėlėte atsakomybę jai?
Ir man ne visada atrašo. Liūdna, bet pažiūri piktai į sieną (jau 3cm duobutė pražiūrėta) ir judi toliau. Ne su visoms į pasimatymą pavyksta nueit, ką gi, ne su visomis lemta. Ne su visomis - tikrai ne - pasimatymai baigiasi antrais pasimatymais. Šokas, ar ne?
Bet aš su tuo daugiau mažau susitaikau (alkoholis padeda). Ir neinu širst ir kaltint moterų kaip šios, įžūlėlės, drįsta rinktis ne mane.