Visų pirma turi turėti smegenų košės galvoje. Nes jei tos nebus, tai turėk perfect kūną, nieko doro su tokia nenuveiksi. Ką nuleisi vieną, antrą, trečią kartą ir viskas? O ką veikt likusius gyvenimo metus?
Į santykius žiūriu rimtai, todėl visu pirmą vertinu protą, tačiau svarbų vaidmenį vaidina ir pirmas įspūdis jei jis geras, okey. Jei jauti, viduje, kad kažkas ne taip. Geriau iškart rišk santykius, nes ateityje vistiek išlys laukan ir sukels tik daugiau skausmo, tiek tau tiek antrai merginai.
Aš įsivaizduoju, kad mano moteris bus ambicinga, žinos, ko nori gyvenime. Turės savo gyvenime tikslų. Bus man ištikima, save prisižiūrės, norės kartu kurti šeimą ir turėti vaikų. Noriu, kad ji būtų emociškai stabili ir palaikytų mane, kuomet man sunku. Noriu, kad būtų moteriška ir švelni. Patinka tokios, kurios apsirengia ką nors išskirtinio. Nebūtina VERSACE kostiumas, bet koks niekutis( šalikas, skarelė, segė ar diržas, kad būtų koks išskirtinis).
Kai rasiu tokią moterį, dėl jos galėsiu kalnus versti. Aukotis ir neiti su draugais, o likti su ja. Sportą aukoti. Ieškotis papildomo darbo vardan šeimos gerovės. Keisti gyvenamą vietą.
Tiek žinių.