Abigailė parašė:PonaitisJ parašė:Abigailė parašė:Aš jau matau, kad su tavim normalios, argumentuotos diskusijos nebus, nes labai kategorijomis vadovaujiesi. Merginos daro tą, merginos daro aną, kodėl jos nedaro to, o kodėl ano.. O ką tu pats darai? Ką tu gali pasiūlyti merginai? Aš kalbu ne apie materialius, o apie žmogiškuosius išteklius. Tu bent jau apskritai esi gyvenime matęs tikrą barakudą? Jos nebendrauja su paprastais vaikinais, vyrais, todėl manau, kad nežinai, kas iš tikrųjų yra barakuda
As tau viska normaliai, aiskiai ir argumentuotai isdesciau, o del kategoriskumo, tai patylesiu apie merginu kategoriskumus, nors kartais kategoriskumas yra visai gerai. Ka as duociau, tai jau viesai nerasysiu, nes viskas priklauso nuo to zmogaus, o rasyt viesai zmonems su kuriais nebus jokiu pazinciu, kam? Apie zmogiskuosius isteklius tik viena ir turi zinoti, o ne visas portalas.
Man teko sutikti, matyti, todel ir darau tokias isvadas.
Ir vėl, kalčiausios yra merginos.. Nenustebčiau jeigu jau laaabai ilgą laiką esi vienišas, nes daugiau nieko negirdžiu kaip tik merginos yra šiokios, jos yra anokios, jos nemoka to, nedaro ano.. Ta pati pasaka, tik kitais žodžiais. Paskaičius tavo temas, tavo žinutes, matau, kad jauti kažkokį nepasitenkinimą, pagiežą merginoms. Visas statai į tuos pačius rėmus: visos barakudos, visoms rūpi tik piniginė, geros mašinos, nėra ale tų, kurioms rūpi „tikrosios vertybės“, kurios ieško rimtų santykių ir pan. O gal pirmiausiai reikėtų žiūrėti į savo daržą? Nes nemanau, kad tu neturi minusų
Ar as rasiau zodi visos? Ne. Reiskia as rasau apie dauguma, bet ne apie visas. O kiek laiko esu be poros, tai jau ne tau zinoti, ne tau kistis i mano asmeninius reikalus, sorry, bet atsakymas toks, koks ir tavo komentaras, nes tas - nenustebciau jeigu. Nepazisti, nerasyk tado to ko nezinai apie zmogu.
Skaitai mano temas? Na tai valio, skaityk, bet cia tik tau taip atrodo, kad pagieza ir nepasitenkinimas, o istikruju juk reikia apie ivairius dalykus diskutuoti, ne vien apie ipad, masinas ar serialus. O del to, kad daug kas nezino kas yra vertybes, tas tiesa, nes mazai kas ir atsakytu i sita klausima - kas yra vertybe?
As kaip tik turiu minusu, ir as visada rasau, kad visi turi trukumu, minusu, nes tobulu neegzistuoja. Ir tu, ir as nesam tobuli, bet remiantis cia esanciu vaikinu nepasitenkiniamais, skaitant, ka raso cia merginos forume, kad vyras yra tik zmogus, kuris turi moketi joms pinigus uz buvima, tai ka galiu pasakti, matyt daugumai merginu galvojasi, kad jos tobulos ir iesko tobulu, bet net ir tas tobulumas buna kazkada parodo kita savo puse.