Re: Rusija vs Ukraina
algirdas butkevicius parašė:tai tave isvis ner ka vertint.jau po siulimo del rskes supratau.viatkos vietoj
Tik ne tokiems, kaip tu, sudo kruvai vertinti mane:D
ir vel tas pats leksikonas,gal tau kokia kaprofagija?....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Rusija vs Ukraina
Puslapiai Ankstesnis 1 … 16 17 18 19 20 … 27 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
algirdas butkevicius parašė:tai tave isvis ner ka vertint.jau po siulimo del rskes supratau.viatkos vietoj
Tik ne tokiems, kaip tu, sudo kruvai vertinti mane:D
ir vel tas pats leksikonas,gal tau kokia kaprofagija?....
Bet ,kaip tau ir nenusibosta su visais "kapotis"?
na tiek kliedesiu paskaitai nesusilaikau.vienas kazkoki dar tukstantmeti pasiryzes svest,kitas nezino kodel atomines buvo numestos.moliugas isvis bukumo isikunijimas.kiauras kaip viedras.bet man rodos jis tik apsimeta tokiu.netikiu kad yra tokiu kvailu zmoniu.
dalija parašė:algirdas butkevicius parašė:tai tave isvis ner ka vertint.jau po siulimo del rskes supratau.viatkos vietoj
Bet ,kaip tau ir nenusibosta su visais "kapotis"?
na tiek kliedesiu paskaitai nesusilaikau.vienas kazkoki dar tukstantmeti pasiryzes svest,kitas nezino kodel atomines buvo numestos.moliugas isvis bukumo isikunijimas.kiauras kaip viedras.bet man rodos jis tik apsimeta tokiu.netikiu kad yra tokiu kvailu zmoniu.
Tai jo tu tai kiauras. Tiek apsimesdamas protinga beždžione, tiek algirdu butkevicium. Kiaurymė tu:Dtau apsimetinėti nereikia. Tu natūraliai idiotas:D
dusk duchas
dusk duchas
As tau dar karta kartoju. Cia duchu nėra. Jei butu, tai butu i tave panašus. Bet tu tik vienas toks:D tai tu vienas duchas:D
Kas Maidana pradejo? rusai ar jankiai? nuo ko viskas prasidejo?
Pagal tai jau kaip keli klausimą, suprantu kad pradėjo ir toliau tęsė jankiai, o ukrainiečių ten nebuvo nė vieno...
Ka padaret ? Jis gi nebegris? Butkeviciau!!!
ko?
ko?
Ar plūgą nusimetiai nuo galvos:D
gali man savo adresa atsiust?
Isigyk savo plūgą:D
kaip galima isigyt savo?**** skiauteretas
kaip galima isigyt savo?**** skiauteretas
Nuvažiuoti ir nusiperka:D keičia i pinigus jei turi:D bet tau duotu ir veltui:D
kariautojas pries rusus tu cia apsisikes sedi ka ten kalbet apie kazkoki veiksma pries rusa.tavo artimi tokie pat idiotai?
kariautojas pries rusus
tu cia apsisikes sedi ka ten kalbet apie kazkoki veiksma pries rusa.tavo artimi tokie pat idiotai?
Tai esi sudo krūva ir smirdi:D tikiuosi tavo artimieji ne bezdziones:D oi suklydau beždžiones:D sliziok toliau, matysi daug batu rusu savo siknoi:D o po to juos laizysi:D gimei sliauzioti, tai ir sliauziok. O nebandyk iš sudo pakilti:D
bailys
bailys
Sliausk sliausk slaiusk:D ir laizyk:D beždžione:D
Dariau, jei jau prisipazinai, kad nezinai JAV karu istorijos, tai geriau jau pasidomek ir tada komentuok.
ten sako kad amerikonai nori išprovokuot rusus įvest armiją į ukrainą ir suverst visą kaltę rusams dėl ukrainos ekanominės krizės, dar sako, kad amerikonai prasiskolinę iki ausų apie 14 trilijonų dolerių ir kad amerikonai nori sukelt karą ukrainoj nes jiems tas karas reikalimgas.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 16 17 18 19 20 … 27 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Rusija vs Ukraina