Re: susitinkam? Vilnius, gruodžio 5 d. vakare :)
Jeigu esi iš Vilniaus, varom ;DD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → susitinkam? Vilnius, gruodžio 5 d. vakare :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jeigu esi iš Vilniaus, varom ;DD
Davaj i privata susirasom ir varom kur, kol savaitgaliai, nes cia **** gaunasi tartis su nezinanciais ko nori ir bailiukem
ok varom į Šnekutį, Šv, Mykalojaus gatvėj? ten alus skanus tik vėliau vakare, apie 20 - 21 val, ok?
ok varom į Šnekutį, Šv, Mykalojaus gatvėj? ten alus skanus tik vėliau vakare, apie 20 - 21 val, ok?
ten gi vietu mazai ir vien neformalai gal geriau jau tada i kokius artistus?
kas ten žino, o vdruk dar kas prisijungtų, tai viešai info parašiau
yra Šnekuty tų vietų be to ir aš prijaučiantis neformalams, o Artistai šudas, nieko ten gero na, jus kaip norit, o aš varau į Šnekutį, tad dabar žinot, kur ir kada mane rasti
as irgi noriu su jumis) tik as ne vilnietis ir man iki vilniaus 2 val kelio) prisijungciau ir atvaziuociau bet jau per velu. todel ir sakau kad skelbkite is anksto. galime tartis del sekancio savaitgalio bet sekanti savaitgali pas mane suplanuotas zygis i miskus su nakvyne tai gruodzio 12-13 d irgi negalesiu prisijungti gal dar sekanti savaitgali gruodzio 19-20 d kur varom? ir palikite jus savo kontaktus kad forumieciai ir forumietes galetu prisijungti
Tadai, ar kas nors prisijungė vakar prie tavęs Šnekutyje?
Buvau ir aš vakar ten, tik kad su draugais prieš 20val. išėjome kitur ;]
Ne, vienas atėjau, po to kažkokia kita kompanija prie mano staliuko prisijungė, išgėriau porą bokalų ir išėjau buvau atėjęs apie 20h ;D taigi sakau, nerimti čia žmonės ;D
Ne, vienas atėjau, po to kažkokia kita kompanija prie mano staliuko prisijungė, išgėriau porą bokalų ir išėjau buvau atėjęs apie 20h ;D taigi sakau, nerimti čia žmonės ;D
taigi Ponaitiss norejo prie taves prisijungti va ir Ele kazkur netoliese buvo)
Ele gal kažkada kitą kartą prisijungs, kai bus ne su draugais ir neturės kokių kitų planų ;]
seksim naujienas ;]]]
vis tiek, anksčiau ar vėliau, kažkada susibėgsim susidaužt bokalais
Na jei zmones nepkalausia ar visiems tinka toji vieta, tai tebunie.
Na jei zmones nepkalausia ar visiems tinka toji vieta, tai tebunie.
nesvarbu kurioje vietoje svarbu su kuo esi. svarbiausia zmones o ne vieta
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → susitinkam? Vilnius, gruodžio 5 d. vakare :)