1

Tema: kaip toliau elgtis?

Sveiki smile
labai įdomi nuomonė iš šalies big_smile Ypatingai vyrų svarbi būtų.
Prieš 1,5 mėn susipažinau su vaikinu. Bendraujam dažnai - dažnai susitinkam, nueinam kavos, į kokius nors renginius, vybelio ir panašiai.
Vaikinas visada elgiasi gražiai, netempė tiesiai į lovą, matės, kad buvo manimi susidomėję kaip žmogumi, o ne sexo objeku big_smile
Na ir vakar vynelio buvau su savo mergaitė, padauginau, jį pasikviečiau ir vėliau gavos taip, kad atsidūrėm pas jį big_smile meilė per kraštus liejosi big_smile

vat ir galvoju dabar...po 1,5 mėn tikrai jau laikas buvo, bet, kai jis toks neskubantis būdavo, ar neatrodo iš šalies, kad paskubinau viską?:D gal dabar galvos , kad nerimta aš....

kokia vyrų logika?:D

2

Re: kaip toliau elgtis?

Nu kaip,kaip elgtis. Nauja susirast. O jei rimtai, prajuokinai is pacio ryto. Gera mergaite

Jurgita parašė:

Sveiki smile
Prieš 1,5 mėn susipažinau su vaikinu. Bendraujam dažnai - dažnai susitinkam, nueinam kavos, į kokius nors renginius, vybelio ir panašiai.
Vaikinas visada elgiasi gražiai, netempė tiesiai į lovą, matės, kad buvo manimi susidomėję kaip žmogumi, o ne sexo objeku big_smile
Na ir vakar vynelio buvau su savo mergaitė, padauginau, jį pasikviečiau ir vėliau gavos taip, kad atsidūrėm pas jį big_smile meilė per kraštus liejosi big_smile

vat ir galvoju dabar...po 1,5 mėn tikrai jau laikas buvo, bet, kai jis toks neskubantis būdavo, ar neatrodo iš šalies, kad paskubinau viską?:D gal dabar galvos , kad nerimta aš....

3

Smag , kad nuotaiką pakėliau big_smile
žinau , kad 1,5 mėn ilgas tarpas ir bla bla bla.. bet jis kitoks, pats niekur neskubėjo..tai ir galvoju , kad gal galvos ką nors dabar ne to... jei pats neskubėjo big_smile

4

Tu tiesiog isprievartavai vaikina. Nezinau kas su siuolaikinem mergom darosi... vis apie peni ir galvoja.

5

na stai, jus puikiai ismanot anatomija, Epanomi:)

6

Cia ne anatomija o manija forumieciu del genitaliju.ir kas susije

7

Jurgita, paprasčiausia pakalbėk su juo, paaiškink kaip kas ir viskas. Man tai viskas normaliai atrodo, bet alkoholis nėra geras draugas, nebent pirmam kartui dėl drąsos.

8

Manau tikrai nieko nesugadinai, tiesiog atejo laikas ir viskas, taciau jei tau paciai neramu, tai pasikalbek su juo, pasakyk kaip pati jautiesi. Manau bus viskas gerai smile

9

Žinote, aš manau jog dabar jau vėlu gailėtis ar graužtis dėl galimai "pašlubavusios" savo reputacijos. Nebent Jums labai patinka save kankinti smile) Geriau tinkamai apgalvokite būsimus ėjimus wink

10

Gintas parašė:

Žinote, aš manau jog dabar jau vėlu gailėtis ar graužtis dėl galimai "pašlubavusios" savo reputacijos. Nebent Jums labai patinka save kankinti smile) Geriau tinkamai apgalvokite būsimus ėjimus wink

Ech ir kokie tie tinkami ėjimai? smile

11

Viskas čia ok, taip ir turėjo būt smile vaikinas nieko nepagalvos, kad tik Jums ten toliau sektųsi, o ne prasidėtų eilinės porų dramos ir filmai big_smile šiaip galima pašnekėti su juo pačiu atvirai ką jis mano, galima ir nešnekėt. Mažiau reikia į galvą dėti kvailas mintis ir graužtis big_smile

12

Modestas parašė:

Viskas čia ok, taip ir turėjo būt smile vaikinas nieko nepagalvos, kad tik Jums ten toliau sektųsi, o ne prasidėtų eilinės porų dramos ir filmai big_smile šiaip galima pašnekėti su juo pačiu atvirai ką jis mano, galima ir nešnekėt. Mažiau reikia į galvą dėti kvailas mintis ir graužtis big_smile

Nesigraužiu big_smile Kaip ir kiekvienai merginai dabar pilna galva visokių minčių big_smile pvz kas bus toliau? big_smile gal jis dabar galvoja, kad va gavo ir gerai big_smile o aš tai daugiau noriu big_smile

ech geriau vyru būt, jums lengviau big_smile

13

Jurgita parašė:
Modestas parašė:

Nesigraužiu big_smile Kaip ir kiekvienai merginai dabar pilna galva visokių minčių big_smile pvz kas bus toliau? big_smile gal jis dabar galvoja, kad va gavo ir gerai big_smile o aš tai daugiau noriu big_smile

ech geriau vyru būt, jums lengviau big_smile

Kas taip sake kad vyrui but lengviau?

14

Jurgita parašė:

Sveiki smile

atvirai pasakius cirkas. Kam imti tokias nesamones i galva. Kas idomu butu jei turetum tokias problemas kaip pas mane. Durnyne sedetum.

15

atsitiko kaip atsitiko, jei nori dar labiau viska suvelti, skambink jam kas minute, uzpilk zinutemis ir teisinkis, tada ji tikrai priversi jaustis nekaip ir gailetis... Bet siaip siulyciau ramiai palaukti pakol jis pats paskambins ar ateis i svecius, tuomet is jo elgesio pamatysi kaip ji paveike tavo meile smile Juk tau dabar svarbiausia jo nuomone wink ...

16

As tai siulyciau neapsikrauti ir neiimti visko tip baisiai i sirdi smile Jei jau kaip sakai "meile liejosi per krastus"  ir abiem buvo gera, tai ir pakartoti abiem noresis smile
Ir siaip vaikinukas gal tau nedrasus pasitaike, ir viskas ko jis lauke tai tavo pritarimo. Viskas bus ok smile

17

Jurgita, jeigu abiems buvo gerai, tai viskas ok ir nėra dėl ko sukti sau galvos:)

18

Angel parašė:

Jurgita, jeigu abiems buvo gerai, tai viskas ok ir nėra dėl ko sukti sau galvos:)

Ai nežinau, taip pikta ant tų vyrų. Po to karto tikrai kažkas pasikeitė - mažiau skambina, mažiau rašo. Net susitikę nebuvom.
Ech gavo ko norėjo ir dingo big_smile

19

Jurgita parašė:
Angel parašė:

Ai nežinau, taip pikta ant tų vyrų. Po to karto tikrai kažkas pasikeitė - mažiau skambina, mažiau rašo. Net susitikę nebuvom.
Ech gavo ko norėjo ir dingo big_smile

nebijok, uzsinores, pasiilgs, vel skambins.. bet panasu, kad nerimtai nori..  o siaip gerai kad merginos tokios naivios big_smile

20

...viskas kas ivyksta naturaliai -yra naturalu...,o jei sumazejo demesys..tai pati imkis iniciatyvos..Jo toks charakteris gal,arba buna ,kad mergina patinka ,bet lovoj netinka...tai toliau ir nesidomi...Kita vertus jei jis Tau patiko ir patvarkei..tai liks malionus pisiminimai-kas taip pat yra gerai,nors aisku..sirdi liks nuoskauda,bet sau isivaizduok,kad pasinaudojai juo ir palikai....Ir dar-neetiska cia tokiais klausimais kreiptis..jis taip pat gal cia paskaitineja...Jei taip-tai jau gali susitaikyt su praradimo faktu...